-
Και μοντέλο αν θέλουν με μούσι, πολλά μαλλιά και όχι και τόσο τέλειους κοιλιακούς, Γιόν, πες μου.
Και μούσι αυθεντικό, μπαρκαρούτσου, όχι με το ψαλιδάκι.............
Και να ξέρει και τη δουλειά, να κοιτάει εκεί που βιδώνει, μην κάνει καμία λαλακία.... -
Μετα την φωτογραφηση το Λοτους μπερδευει μετα τις 4.600.
Αλλη μια φορα μου ειχαν ταξει καλοκαιρινη φωτογραφηση μοδας στον Αστερα. Ολα χαρα παω στον Αστερα να δω κανενα διμετρο με μαγιο να ξαπλωνει στο καπω του 7
και μου σκαει ενας μουσατος φλωρος μοντελος. Μεγαλη ηττα.
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
και μου σκαει ενας μουσατος φλωρος μοντελος. Μεγαλη ηττα.
παρε και εσυ ενα αγωνιστικο ντε οπως ο μηχανικος μου
http://www.axortagos.gr/nikoletta-ralli ... eio_2.html
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Αλλη μια φορα μου ειχαν ταξει καλοκαιρινη φωτογραφηση μοδας στον Αστερα. Ολα χαρα παω στον Αστερα να δω κανενα διμετρο με μαγιο να ξαπλωνει στο καπω του 7και μου σκαει ενας μουσατος φλωρος μοντελος. Μεγαλη ηττα.
Με μαιμου seven με imitation μπαταρια που φοράει σιγουρα και Εοοε και πολύ σου ήταν ο φλώρος....
-
Για γέλια ή για κλάματα....:
Αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο πολυνομοσχέδιο :
- Παραμένουν στους Δήμους οι σχολικοί φύλακες και οι δημοτικοί αστυνομικοί που κατέχουν μεταπτυχιακό ή διδακτορικό τίτλο.
http://www.e-forologia.gr/cms/viewConte ... ?id=142453
-
Φωτογραφική διάταξη? Είστε κακοί. Ο πανσοφος νομοθέτης προσπαθεί να ανεβάσει το επίπεδο των δημοτικών υπαλλήλων και εσείς τον κατακρίνετε. Μα τι θέλετε τέλος πάντων?
-
Αυτά είναι. Να έχεις δώσει πάνω απο 20κ για μεταπτυχιακό και να είσαι φύλακας σε σχολείο με 600 ευρώ και να λες και ευχαριστώ που δεν απολύθηκες.....
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Αυτά είναι. Να έχεις δώσει πάνω απο 20κ για μεταπτυχιακό και να είσαι φύλακας σε σχολείο με 600 ευρώ και να λες και ευχαριστώ που δεν απολύθηκες..... -
Ας μην το γυρισουμε στα πολιτικα.
Καφενειο μεν, Ιστορικων δε.
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Ας μην το γυρισουμε στα πολιτικα.Καφενειο μεν, Ιστορικων δε.
+1. Yπάρχουν αρκετά θέματα στον Αντίλογο για τέτοιες συζητήσεις.
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Ας μην το γυρισουμε στα πολιτικα.Καφενειο μεν, Ιστορικων δε.
Σωστά. Στις ιστορικές εποχές δεν υπήρχαν σχολικοί φύλακες με διδακτορικό!
-
Ξεκινησα το διαβασμα αυτοκινητο και κωδικας οδηγικης συμπεριφορας ιδιας ηλικιας
-
Σου προτείνω αυτο.
http://www.amazon.co.uk/Gentlemans-Guid ... 0749572752
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Ξεκινησα το διαβασμα αυτοκινητο και κωδικας οδηγικης συμπεριφορας ιδιας ηλικιας
Κοιτα να δεις που κι εγω εχω ενα παρομοιο βιβλιαρακι της fiat,εκτυπωσης 6/1972..
Λεει διαφορες συμβουλες για τον τροπο οδηγησης,αλλα επισης και πολλα πραγματα για τη συντηρηση.
Εννδιαφερον δε,ειναι το κεφαλαιο που αναφερεται σε περιπτωση παρατεταμενης ακινησιας..
-
Μετα απο μια εβδομαδα αλλα τωρα το ειδα..Καημενο Morris..
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/210062
Toυλαχιστον δεν υπηρξαν θυματα. -
Μαστροπαναγιώτη, το βάζω και εδώ γιατί ίσως να μην το δεις στο άλλο θέμα:
Youtube VideoΚάπου μετά τη μέση θα πάθεις σοκ με την ευφυΐα του τύπου για την προσομοίωση των ελλειπτικών κινήσεων γραναζωτα.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Youtube VideoΚάπου μετά τη μέση θα πάθεις σοκ με την ευφυΐα του τύπου για την προσομοίωση των ελλειπτικών κινήσεων γραναζωτα.
το ειδα ολο, απλα εξαιρετικο, ευχαριστουμε!
-
Για όποιον δεν έχει προλάβει να τον δει από κοντα, θα παραμείνει στο Αρχαιολογικό Μουσείο μέχρι τις 30 Αυγούστου (περιοδική έκθεση).
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Το είχα δει πριν καιρό, το ξαναείδα, είναι από τα βίντεο που πρέπει να δείς και να ξαναδείς για να εισπράξεις όλες τις λεπτομέρειες στο βάθος τους.
Συγκίνηση, μεγαλείο, ευχάριστο ξάφνιασμα, υπερηφάνεια, τα συναισθήματα είναι αυτά και άλλα τόσα.
Θα πως όμως ότι χρωστάμε πολλά στις ομάδες που επί τόσα χρόνια έψαχναν το άγιο δισκοπότηρο του μηχανισμού και το βρήκαν, και όχι μόνο το βρήκαν αλλά το διέδωσαν σε όλη την επιστημονική κοινότητα, με άπειρες εργασίες και μελέτες γύρω από τη χώρα μας οι εργασίες των επιστημονικών ομάδων για τον αρχαίο μας κόσμο στηρίζει την ιδέα της Ελλάδας παγκοσμίως, αλλιώς θα μας είχανε χεσμένους, το όποιο καλό μας όνομα υπάρχει και χάρη στις εργασίες των ξένων επιστημόνων που για πάνω από 100 χρόνια ασχολούνται με τον τόπο αυτό.Εμείς οι σύγχρονοι κάνουμε ότι μπορούμε με νύχια και δόντια να καταστραφούμε και ακόμα μετά από 150 χρόνια προσπάθειας δεν τα έχουμε καταφέρει ακόμα, τόσο άχρηστοι είμαστε.
Ευχαριστώ Αλέξανδρε που μου το ξαναθύμησες, και ναί, ασύλλυπτη ευφυία μέσα σε ένα κουτί, τρομακτικό για να είναι τόσο αληθινό.
-
Σχετικά με την συζήτηση περί τελών κυκλοφορίας ανά μήνα από το 2014.
Αυτοκίνητα άνω των 10 ετών (μπορείς να πεις και 30-40 ετών ) και άνω των 2000 κυβικών τι θα πληρώνουν;
Μόνο τα τέλη ή και τον επιπλέον φόρο;
Ειδικά αν λάβουμε υπ' όψην ότι ιστορικό όχημα με κρατικές πινακίδες και κάρτα FIVA δεν αποτελεί τεκμήριο...
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών" [#2]