-
O Leno και ο Mason δεν ειναι τιποτα τυχαιοι νεοπλουτοι συλλεκτες.
Η ιδια εταιρια παραγωγης θα μπορουσε να κανει εξισου εντυπωσιακα βιντεακια και για αυτους.
Λιγος σεβασμος δεν βλαπτει.
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
O Leno και ο Mason δεν ειναι τιποτα τυχαιοι νεοπλουτοι συλλεκτες.Η ιδια εταιρια παραγωγης θα μπορουσε να κανει εξισου εντυπωσιακα βιντεακια και για αυτους.
Κοίτα, κατά τον Ιταλό αυτοί είναι νεόπλουτοι επειδή δεν τα 'εζησαν' τα αυτοκίνητα αλλά απλώς τα αγόρασαν. Είναι θέμα ορισμού ΙΜΗΟ.
Φυσικά, για να παίρνει ο πατέρας του monoposto giannini στα νιάτα του, ε, δεν είναι και κανένας φουκαράς, προφανώς (από εκεί και η σχετική ξινίλα)... -
Ο Mason εχει τρεξει 5 Le Mans. Αμα κατεβαινεις την Mulsanne με 380 μερα-νυχτα δεν νομιζω να εισαι ενας απλος επενδυτης σε commodities που τσουλανε.
O Leno μπορει να αγοραζει ολα τα καινουργια supercars, αλλα εχει επισης παρα πολλα κλασικα και προπολεμικα. Αν δεις στα βιντεακια του με τι παθος και ενδιαφερον μιλαει για αυτα, θα καταλαβεις οτι ειναι πορωμενος με αυτοκινητα γενικα, και ζει το ονειρο. Αγοραζει και οδηγει οτι του αρεσει.
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Ο Mason εχει τρεξει 5 Le Mans. Αμα κατεβαινεις την Mulsanne με 380 μερα-νυχτα δεν νομιζω να εισαι ενας απλος επενδυτης σε commodities που τσουλανε.O Leno μπορει να αγοραζει ολα τα καινουργια supercars, αλλα εχει επισης παρα πολλα κλασικα και προπολεμικα. Αν δεις στα βιντεακια του με τι παθος και ενδιαφερον μιλαει για αυτα, θα καταλαβεις οτι ειναι πορωμενος με αυτοκινητα γενικα, και ζει το ονειρο. Αγοραζει και οδηγει οτι του αρεσει.
Ronnie, προσωπικά δε μου πέφτει λόγος (καθότι κι ο πάππος μου δεν ήτο λόρδος για να μου θίξει τη φάρα)...
Οπωσδήποτε, θα ήθελα πολύ να είμαι ένας νεόπλουτος επιφανειακός τύπος σαν τον jl και ας με κακοχαρακτηρίζανε! Θα το άντεχα... -
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
O Leno και ο Mason δεν ειναι τιποτα τυχαιοι νεοπλουτοι συλλεκτες.Η ιδια εταιρια παραγωγης θα μπορουσε να κανει εξισου εντυπωσιακα βιντεακια και για αυτους.
Μπορεί να έχουν τρέξει και το γύρο του θανάτου - δε διαφωνώ.
Απλά μου έχουν ζαλίσει τον έρωτα με το πόσο μαϊντανοί έχουν καταντήσει στο θέμα αυτοκίνητο, κλασσικό ή μη.Το αντίστοιχο βιντεάκι για αυτούς θα ήταν κάποια υπερπαραγωγή που πολύ πιθανό να την πούλαγαν όπως ο Λένος πουλάει τις εκπομπές του επί του θέματος.
-
Κλειδαριά ασφαλείας!
-
http://www.defencenet.gr/defence/item/% ... E%B9%CF%87
Ένα ακόμη πολλά υποσχόμενο άρθρο!
-
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
http://www.defencenet.gr/defence/item/αλλαγές-στα-τεκμήρια-των-αυτοκινήτων-και-τα-τέλη-κυκλοφορίας-των-ιχΈνα ακόμη πολλά υποσχόμενο άρθρο!
Kαι η πρωτότυπη δημοσίευση του Βήματος
-
Αυτές οι 'προϋποθέσεις' ήθελα να ήξερα ποιες είναι...
-
-
Πιο κιτσς και απο το Hotel Priamos.
http://www.hotelpriamos.gr/index.php?op ... &Itemid=80
Εδω ενα πιο σοβαρο ξενοδοχειο με μπολικη ιστορια.
-
https://autos.yahoo.com/blogs/motoramic ... 37384.html
-
Για τους επομενους μηνες βρηκαμε τι θα παιζει αντι της Πορτογαλιας..
-
Για να παίρνει ιδέες ο ronnie:
http://inhabitat.com/ernie-adams-hand-b ... rom-scrap/
-
Ξένος τύπος γιοκ;
Ακούσατε κάτι αντίστοιχο (το πρακτορείο έκλεισε ή κάτι τέτοιο;;;;)Πάμε 30 χρόνια πίσω δλδ;
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ξένος τύπος γιοκ;
Ακούσατε κάτι αντίστοιχο (το πρακτορείο έκλεισε ή κάτι τέτοιο;;;;)Πάμε 30 χρόνια πίσω δλδ;
Kαλησπερα
Σε σχετικη ερωτηση που εκανα σημερα στο σημειο που αγοραζω τον ξενο τυπο στα βορεια προαστεια μου ειπαν πως το πρακτορειο εκανε το σχετικο μπαμ.... και περιμενουν και αυτοι τι θα γινει.. αρα περιμενουμε εαν θα υπαρχει διαδοχη κατασταση απο αλλο..
Καλο βραδυ -
Οποιαδήποτε γνώση ευπρόσδεκτη¨
Γνωστός μου Βέλγος ενδιαφέρεται να αγοράσει παλιό μάζντα που βρίσκεται στην Ελλάδα , λογικά σε προσωρινή ακινησία και ζητάει τη βοήθειά μου.- Κόστος και τρόπος μεταφοράς (κατά τη γνώμη μου το λιγότερο σημαν τικό)
- διαδικασία για μεταβίβαση και εξαγωγή. π.χ. από την αναγκαιότητα 'εγγραφής' στην ΕΛΑΣ για να πάρει ΑΦΜ μέχρι τον τρόπο εξαγωγής
υπάρχει κάποιος μεσολαβητής που κάνει τέτοιες δουλειές;
ευχαριστώ
Λάμπρος
-
ο φιλος σου πλεον δεν χρειαζεται να εχει ελληνικο αφμ
απλα ο ελληνας ιδιοκτητης βγαζει ενα χαρτι για διαγραφη και εξαγωγη, που δεν εχει κανενα εξοδο, εκτος αν το κανει ο διεκπεραιωτης, που θα παρει κατι ψιλα....
με το χαρτι αυτο το οχημα βγαινει νομιμα απο την χωρα, και μαλιστα δεν πληρωνει και τα τελη κυκλοφοριας αυτης της χρονιας, διοτι δεν γινεται αρση των πινακιδων και αδειας απο την δου -
Καλησπέρα!
Είμαι έτοιμος να αγοράσω ένα παλιό λεωφορείο που μέχρι πρόσφατα δούλευε σαν εκπαιδευτικό (πρώην λεωφορείο του ΚΤΕΛ) και σκοπεύω να το κάνω ιστορικό όχημα (είναι ελληνικής κατασκευής του 1981) και θα ήθελα να ρωτήσω τους ειδήμονες ποια είναι η διαδικασία και οι επιλογές σε σχέση με τις λέσχες ιστορικών οχημάτων. Συγκεκριμένα:
- ρώτησα την ΕΛΠΑ στο σχετικό τμήμα και μου είπαν πως δε δέχονται λεωφορεία
- τι πρέπει να κάνει ο τωρινός ιδιοκτήτης (που έχει τη σχολή οδηγών), οριστικη διαγραφή ή μεταβίβαση στο όνομά μου;
- τι άλλα χαρτιά χρειάζονται για τη λέσχη και πώς θα γίνει η αγοραπωλησία; κάτι άκουσα πως πρέπει να μου το δώσει σαν ανταλλακτικά για να μη χρειαστεί μεταβίβαση
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας.
-
Η Φιλπα δεχεται λεωφορεια και εχει ηδη αρκετα μαλιστα (και φορτηγα και θνιμογ κλπ)
Μιλα μαζι τους 2106534700
Σιγουρα ο καλυτερος τιτλος ειναι η μεταβιβαση αλλα και το χαρτι της οριστικης διαγραφης και εναι ιδωτικο συμφωνητικο αγορας θα την κανεις τη δουλεια σου.
Προσεξε μην εχει γινει αποσυρση απο ανακυκλωση γιατι αυτα τα οχηματα δεν γινονται δεκτα.
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών" [#2]