-
κάτω από το κάθισμα σκέφτηκες να το βάλεις.
-
Έχω και σπίτι ένα DXZ588RUSB με βάθος 16cm (USB, din, remote κλπ, και έχει και CD) που αγόρασα για τη βάρκα (για bluetooth έχω ένα παλιό parrot - είναι και πιο πρακτικό γιατί δουλεύει χωρίς να χρειαστεί να δουλεύει και το στερεοφωνικό - και δεν πειράζει αν δεν έχει και bt η Fulvia).
Το κακό είναι ότι αυτό σημαίνει άλλα 200 € (τι σημασία έχει στον απύθμενο κουβά της ανακατασκευής της Fulvia?). Για το λόγο αυτό θα προτιμούσα πρώτα να παλέψει ο Άγγελος την πατέντα για να χωρέσουν οι 18 πόντοι (Σ.Σ.: του μηχανήματος που ήδη έχω - μην πάει αλλού ο νους σας) και μετά να αρχίσω/συνεχίσω να ξοδεύω.
Ευχαριστώ Δημήτρη.
Uploaded with ImageShack.us
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
κάτω από το κάθισμα σκέφτηκες να το βάλεις.Ναι, αλλά στον τεράστιο χώρο της Fulvia, πού να σκύβω για να βάλω φλασάκι ή cd.
Uploaded with ImageShack.us
-
ένα φλασακι με 1G παίρνει κοντά στα 500 τραγούδια οπότε μια φορά θα το βάλεις και με το κοντρόλ κάνεις μετά ότι θέλεις, σκέψου προτού κόψεις το ντουλαπάκι γιατί μετά
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Πέρα από την πλάκα, καλή ερώτηση με ενδιαφέρει και εμένα. Αυτό που ξέρω ότι υπάρχει (λεπτομέρειες θα σου πει ο D-Jet) είναι μια συσκευή που μπαίνει στον αναπτήρα και σου επιτρέπει να ακούσεις ασύρματα μέσω του ραδιοφώνου μουσική από το φορητό mp3. Μπορείς να πάρεις λοιπόν ένα παλιό κλασσικό ραδιόφωνο και να ακούς τη μουσική του mp3 σου ασύρματα.Εκτος απο αυτο το οποιο το εχω κι εγω υπαρχει στα σατουρν ενα κοντο χωρις cd μονο ραδιο usb και sd με μονο 30 ευρω
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Εκτος απο αυτο το οποιο το εχω κι εγω υπαρχει στα σατουρν ενα κοντο χωρις cd μονο ραδιο usb και sd με μονο 30 ευρωEυχαριστώ!
-
alea jacta est
Θα τοποθετηθεί το Clarion 588 με βάθος 16 εκ. σε λίγο πλάγια θέση.
Έχει και τηλεκοντρόλ και όλα καλά. -
ποιος θα ανέβει ΛΑΜΙΑ από εσάς.
-
στην πετρου ραλλη και θηβων κάτω από την γέφυρα βούτηξαν τον βενζίνα που είχε πειράξει και τις 8 αντλίες.
του έβαλαν λέει πρόστιμο 2000 για κάθε αντλία, σιγά τα ωά.εκεί έβαζα βενζίνη
και η πλάκα είναι ότι στην ιστοσελίδα του υπουργείου ανάπτυξης ήταν από τα προτεινόμενα και το ποιο φτηνό.
στα 20 ευρώ σου έβαζε μέσα κάτω από 18, -
Μια φορά σε νησί, μου είχαν 'βάλει' στο φουσκωτό περισσότερα λίτρα από την ονομαστική χωρητικότητα του ρεζερβουάρ. Και είχα και αρκετά λίτρα ήδη μέσα.
Φαίνεται ότι, με τον καιρό, το ρεζερβουάρ ξεχύλωσε. -
οπως ειχα γραψει ειχα αγορασει αυτο το παπακι
το συμαζεψα και την δευτερη μερα που πηγα στο super market μου το κλεψανε
μετα απο 2 βδομαδες το βρηκα
μαυρο πια χωρις τιποτα πλαστικα και φωτα πανω (εγω τα εβαλα για να το παρω απο την αστυνομια)και το αποκορυφωμα κομενα τα μπροστινα του και ζαντα χωρις ταμπουρο μπροστα (που την βρηκανε????)
μαλλον το περασανε για καθαροαιμο ,παντως το μοτερακι του ακομα δουλευει!!!!! -
Το καγκουρεψανε με την μια οι
Τελος παντων τουλαχιστον παλι καλα που το βρηκες
-
Αφού το βρήκες πάλι καλά...
-
Δε λες και ευχαριστώ που στο έκαναν GTAm έκδοση? Βγάλανε όλα τα περιττά , το έβαψαν κιόλας , σου έβαλαν και φιλτράκι και δεν ξέρω αν εχει και εξάτμιση. Τι άλλο θες?
Πέρα από την πλάκα , ακόμα κλέβουν παπιά? Νόμιζα ότι ειχε περάσει αυτή η μόδα.....
-
-
αγαπητε greek, δεν υποννοω, το εγραψα ξεκαθαρα νομιζω!
αφηστε τον κ.καριπη να εφρασει τις θεσεις του και μην επαναλαμβανουμε τα ιδια και τα ιδια, που μονο κουραστικα γινονται και ουσια καμια!!!ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ οι θεσεις σας, οπως και ολων των υπολοιπων...που τις εχουν ηδη εκφρασει, για οτι αλλο εδω ειμαστε
-
Βασικά το κακό έγινε γιατι ο κ Καρίπης απάντησε με το ονομά του και , όπως το αντιλαμβάνομαι, έδωσε τροφή σε φίλους και κυρίως εχθρους να του προσάψουν πράγματα. Εδώ , σε εμένα που στο κάτω κάτω της γραφής δεν έχω ασχοληθεί με τα κλασικά ενεργά όπως άλλοι και έπεσαν να με φάνε όπως ο τυπoς JunkDealer που γράφτηκε 2μέρες μετά το θέμα μόνο και μόνο για να χαρακτηρίσει το οχημα μου transformer επειδή τόλμησα ίσως να πώ κατι που δυσαρέστησε κάποιους και φυσικά το αποκορύφωμα να χαρακτηριστώ σαν μαιντανός.
Και όχι , μαιντανός δεν είμαι σκεπτόμενος λογικά και ευτυχώς χωρίς κανένα προσδοκόμενο όφελος αντιθετα με αλλους , μαιντανους ή μη.
Τυχαίο ? Δε νομίζω ...
Γιώργος
-
Ξέρει κανείς καμία ιστοσελίδα, από την οποία να μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν σε pdf βιβλία αυτοκινητιστικού περιοχομένου?
Η βιβλιοθήκη του google δυστυχώς δεν με καλύπτει.
-
http://www.scribd.com/ για τσέκαρε και εκει....
-
Greek σε ευχαριστώ.
Δυστυχώς το μόνο που βρήκα για αυτοκίνητα ήταν ένα owner's manual για μια Ford του 1956, το οποίο και κατέβασα.
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών" [#2]