-
Τελικά αυτός ο Μονοφάρος που βρίσκεται; γιατί δεν μιλάει δυό μέρες τώρα;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Τελικά αυτός ο Μονοφάρος που βρίσκεται; γιατί δεν μιλάει δυό μέρες τώρα;εχει χε.....μένη την φωλιά του....
-
http://www.youtube.com/watch?v=GlgzcvI2 ... re=related
-
Εδώ είμαι βρέ αναιδέστατοι.Απλά με ταλαιπωρεί μια ίωση.
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Εδώ είμαι βρέ αναιδέστατοι.Απλά με ταλαιπωρεί μια ίοση.Περαστικά Βασίλη! να υποθέσω η ίωση της σκόνης;
-
Καλημέρα σε όλους, συννεφιά έξω, ζεστός καφές μέσα και...
Kreisler plays Kreisler-Liebesleid (όπου Liebesleid = ερωτικό άσμα)
http://www.youtube.com/watch?v=AqQ2_2qd-5Y' target='_blank' target='_blank -
Ο χρήστης vasilis 1200101 έγραψε:
Καλημέρα σε όλους, συννεφιά έξω, ζεστός καφές μέσα και...
Kreisler plays Kreisler-Liebesleid (όπου Liebesleid = ερωτικό άσμα)
http://www.youtube.com/watch?v=AqQ2_2qd-5Y' target='_blank' target='_blank' target='_blankΒασίλη, άλλο Lied (τραγούδι) και άλλο Leid (πόνος)...
Το Liebesleid (λύπη) πάει παρέα με το Liebesfreud (χαρα) και είναι από τα πλέον γνωστά κομμάτια (αρχικά για βιολι και μετά την 'επέμβαση του Rachmaninoff για πιάνο) του Fritz Kreisler και έχει δεχθεί δεκάδες παραλλαγές τα τελευταία χρόνια (μέχρι και τζαζ έχει γίνει). -
Έχεις απόλυτο δίκιο! Εκ παραδρομής δεν πρόσεξα τα γράμματα!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Εδώ είμαι βρέ αναιδέστατοι.Απλά με ταλαιπωρεί μια ίοση.
Περαστικά Βασίλη! να υποθέσω η ίωση της σκόνης;
Δεν ξέρω Νικόλα.Η μικρή σάββατο βράδυ χτύπησε 40άρια.Κάτι θα έφερε από το σχολείο.
-
Πολύ κίνηση το φόρουμ.......
-
Καλώς σας βρίσκω, αδέλφια.
Όπως (είμαι βέβαιος ότι κάποιοι) θα έχετε πληροφορηθεί από τον (καλό παιδί αλλά ανυπόμονο ) Βαγγέλη, είμαι ο νέος εραστής της Λαίδης Κάθυ.
Ο Βαγγέλης (να είσαι καλά, ρε φίλε) μου την παρέδωσε κατ' οίκον, με όλη της την προίκα! Μέχρι το ειδικό ξεσκονόπανό της μου έφερε, χρώματος ασορτί με του αυτοκινήτου!
Πρώτη μου δουλειά, μάλλον θα σε απογοητεύσω Βάγγο, όχι να την πάω βόλτα αλλά να περιποιηθώ ... το τασάκι της. Το έβγαλα, το καθάρισα μέσα - έξω, το γυάλισα καλά καλά, το ... λάδωσα και το ξαναέβαλα στη θέση του. Πλέον θα φιλοξενεί μόνον ψιλά...
Πήγαμε και βόλτα. Όχι μακρινή, εδώ γύρω. Συντελεστής κεφαλογυρίσματος μεγάλος, δεν περίμενα ότι τόσο πολύς κόσμος θα την αναγνώριζε! Φτάσαμε μέχρι τη θάλασσα, πήραμε τη στροφή μας κι επιστρέψαμε από άλλο δρόμο. Περίπου 45 λεπτά κράτησε ο γύρος.
Είναι όπως το περίμενα: Μπαίνεις μέσα, βάζεις μπρος, περιμένεις ένα - δυο λεπτά και ξεκινάς. Χαλαρά, ήσυχα, ακούς και το ρολόι να μετράει το χρόνο, βγαίνεις βόλτα. Έτσι, να οδηγήσεις λίγο, δίχως να θέλεις να πας κάπου συγκεκριμένα. Χθες ήθελα να βγάλω την οικογένεια, αλλά λίγο οι ιώσεις λίγο η δουλειά λίγο τα μαθήματα, δεν τα καταφέραμε. Επιφυλάσσομαι.Να ρωτήσω και κάτι, μην κάνω καμιά μαλ... εεε ... μην πω: Τι βενζίνη να της βάζω;
-
Τι πήρες ρε Ηλία; Δεν πήρα πρέφα τπτ!!
Αυτό που περιγράφεις το έκανα και εγώ τις τελευταίες μέρες... Απίστευτο συναίσθημα.
-
viewtopic.php?f=9&t=31210
-
Kαλόοοοοο!!!!! Μεγειά ρε Ηλία!
-
Καλώς ήλθες Ηλία στην κλασσική παρέα! Όσοι ζήσαμε αυτό το αρχοντικό αυτοκίνητο είμαστε απίστευτα ανακουφισμένοι που κατέληξε μέσα στην φορουμοοικογένεια!
-
Ευχαριστώ. Κι εμένα μου αρέσει.
Την πήρα (σχεδόν κυριολεκτικά) με κλειστά τα μάτια. Οικογενειακή υπόθεση.
Είναι το δεύτερο αυτοκίνητο που αγοράζω από το 4τφ. Ελπίζω να μη μου γίνει συνήθεια. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Να ρωτήσω και κάτι, μην κάνω καμιά μαλ... εεε ... μην πω: Τι βενζίνη να της βάζω;Βενζίνη βάλ'της ό,τι βρίσκεις, έχει πολύ΄σκληρά έδρανα και δε χαμπαριάζει... εγω τη δούλευα πάντα με σούπερ αλλά και με αμόλυβδη δε θα έχει κανένα πρόβλημα.
Να την προσέχεις γιατί είναι πολύ ιδιαίτερη, να τη φυλάς σκεπασμένη πάντοτε και να τη στεγνωνεις μετά από΄βροχή πριν τη φυλαξεις... πρόσοχή πολύ στο ταμπλουδάκι της,βαζελίνωμα και μην την αφηνεις χωρίς προστασία στον ήλιο ΔΕΝ θα ξαναβρείς τετοιο ταμπλω.-
Να ανοίγεις την οροφή της όταν την πας βόλτες για να την απολαμβανεις καλύτερα και να σε δούμε και σε καμμία εκδήλωση, Ηλία!
Όπως παρατήρησες και το έχουν πει ΟΛΟΙ όσοι την έχουν οδηγησει, τραβάει το βλέμμα πολύ περισσότερο από οποιαδήποτε κάθετο... θες το χρώμα, θες τα χρώμια, θες η εμφάνισή της; Είναι μοναδική η Κάθυ αν και ο Βαγγέλης μου ειπε ότι πάει σε εξίσου πολύ καλα χερια!
Καλοτάξιδη!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
...Να την προσέχεις γιατί είναι πολύ ιδιαίτερη, να τη φυλάς σκεπασμένη πάντοτε και να τη στεγνωνεις μετά από΄βροχή πριν τη φυλαξεις... πρόσοχή πολύ στο ταμπλουδάκι της,βαζελίνωμα και μην την αφηνεις χωρίς προστασία στον ήλιο ΔΕΝ θα ξαναβρείς τετοιο ταμπλω.- ...Να προτιμήσω την παλιά, γνωστή βαζελίνη από τις καινούριες κρέμες περιποίησης, λες;
Ψήνω τη γυναίκα μου να μου βρει δυο σεντόνια που να μην της αρέσουν και πολύ και να μου τα ράψει μαζί.
Λέω να την σκεπάζω με αυτά, είτε είναι μέσα στην αποθήκη της είτε στο υπόστεγο. Αρκούν ή θέλει τπτ άλλο; Τα γνωστά πλαστικά καλύμματα δεν τα εμπιστεύομαι τόσο, είναι βαριά και νομίζω ότι κρατάνε υγρασία.Κατά τα λοιπά, ευχαριστώ και πάλι.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Να προτιμήσω την παλιά, γνωστή βαζελίνη από τις καινούριες κρέμες περιποίησης, λες;
Ψήνω τη γυναίκα μου να μου βρει δυο σεντόνια που να μην της αρέσουν και πολύ και να μου τα ράψει μαζί.- Εμείς εδώ είμαστε παραδοσιακοί, Ηλία! δεν την αλλάζουμε τη βαζελίνη με κανενα αρμοραλ!
-Τα σεντόνια είναι η καλύτερη λύση, βεβαίως βεβαίως...
- Εμείς εδώ είμαστε παραδοσιακοί, Ηλία! δεν την αλλάζουμε τη βαζελίνη με κανενα αρμοραλ!
-
Να σου πω την αλήθεια, εγώ σκεπτόμουν ένα προιόν της car plan, αλλά σας εμπιστεύομαι πλήρως.
Βαζελίνη it is.
Να πάρω την απλή ή με άρωμα καρύδας;
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών" [#2]