-
-
-
Το συγκεκριμένο μάλλον μου αρέσει!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το συγκεκριμένο μάλλον μου αρέσει!Τι σ' αρέσει; Το μπροστινό φτερό θέλει 19 ίντσες τροχό και 30 πόντους μεγαλύτερο μετατρόχιο για να γεμίσει, έτσι που το έχει φουσκώσει το καγκούρι. Κρίμα το αυτοκινητάκι
-
H πίσω όψη δεν είναι κακή όμως
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τι σ' αρέσει; Το μπροστινό φτερό θέλει 19 ίντσες τροχό και 30 πόντους μεγαλύτερο μετατρόχιο για να γεμίσει, έτσι που το έχει φουσκώσει το καγκούρι. Κρίμα το αυτοκινητάκιΓούστα! (πάω να φάω λίγο σαπούνι τώρα)
-
πολυ ωραιο και διακριτικο κολαρακι σαν εργοστασιακο...μπροστα κατι με χαλαει μαλλον δεν ηθελε τοσο πολυ φουσκωμα...ζαντα θελει οπως δηποτε και αποστατες μπροστα χαλαρα...
-
Αυτά τα σαν λεπίδες φτεράκια,που έχει βάλει στα μπροστά φτερά τα προσέξατε;
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Αυτά τα σαν λεπίδες φτεράκια,που έχει βάλει στα μπροστά φτερά τα προσέξατε;Αν του γλυτώσει κανένας πεζός από το κεντρικό τον αποτελειώνει με αυτά.
-
Έτσι πρέπει. Έχει γεμίσει ο τόπος νομιστεράκια.
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Αυτά τα σαν λεπίδες φτεράκια,που έχει βάλει στα μπροστά φτερά τα προσέξατε;Καρχαρίας? Βραγχια?
-
Αυτο πως δεν το πετυχα εγω χτες εκει χαμω; Κι εμενα μ αρεσει εκτος απο τις ζαντες που θα πρεπει να δανειστει ενα σετ απο χαμμερ.
-
Φίλος που έρχεται από διακοπές στη Θάσο, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως μου έχει φωτό ένα λαβράκι που είδε με BMW 5 Series (δεν ξέρω μοντέλο), με περίεργα εμπρός φανάρια. Έπαθε πλάκα μου λέει... Αναμένουμε!
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Φίλος που έρχεται από διακοπές στη Θάσο, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως μου έχει φωτό ένα λαβράκι που είδε με BMW 5 Series (δεν ξέρω μοντέλο), με περίεργα εμπρός φανάρια. Έπαθε πλάκα μου λέει... Αναμένουμε!'Στείλε ένα MMS βρε αδερφέ, κάνε μια βιντεοκλήση! Περιγράφεται με λόγια τέτοια ομορφιά;'
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
[i]'Στείλε ένα MMS βρε αδερφέ, κάνε μια βιντεοκλήση!Μπορεί να έχει iPhone ο άνθρωπος.
-
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Φίλος που έρχεται από διακοπές στη Θάσο, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως μου έχει φωτό ένα λαβράκι που είδε με BMW 5 Series (δεν ξέρω μοντέλο), με περίεργα εμπρός φανάρια. Έπαθε πλάκα μου λέει... Αναμένουμε!Τελικά ήρθαν πριν λίγο με e-mail!!
Απολαύστε BMW E36 Cabrio - 5 Series!!Τρελό γουστο ο τύπος!! Απο τροπέτο πήρε το εμπρός και πίσω μέρος??
-
-
Ο Χριστός και η Παναγία!!!!
Μάγκας ο φανοποιός, για να καταφέρει να ταιριάξει 3 αυτοκίνητα!!!
-
Από μπροστά συμπαθητικό φαίνεται
αλλά νομίζω του αρμόζει μια καλή θέση εδώ : http://www.jimmy540i.com/bmwnightmare.htm'
Australia Uber Alles!!!!! [#4]