-
Τι είναι τούτο πάλι;
Ξανά έλεος! -
Ο Χριστός και η Παναγία...
-
Αν είναι δυνατόν...
-
Nιώθω σαν πιτσιρίκι στο τζάμπο που η ποικιλία των παιχνιδιών δεν το αφήνει να επιλέξει. Πλέον δεν ξέρω τι να πρωτομπεί στο hall of fame. Σαν να υπήρχαν 1000 τζόρνταν στο μπασκετ...Τι να πρωτοθυμηθώ
Οι κύκλοι άουντι σε εξάτμιση...η κακγουρεμένη αβενσις σε φερράρι, το καβουρο σουιφτ, αυτό....πλέον τα έχω χάσει... -
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Προχθές είδα Α3 μετατροπή σε S3, κίτρινου χρώματος να κυκλοφορεί χωρίς καπώ. Ώπα λέω κάτι ετοιμάζει αυτός! Σήμερα τον ξαναβλέπω και τί είχε κάνει ο τύπος!!!? Επάνω στο καπώ και στη μέση, έχει βάλει ένα ανθρώπινο πρόσωπο, σαν να είναι μέσα στο καπώ και να έχει κολλήσει το καπώ σαν ζελατίνα πάνω στο πρόσωπο!!! Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα, πιστεύω να τον πετύχω και να τον βγάλω φωτογραφία!!! Μεγάλος κάγkουρας πάντως, δεν έχει όριο η φαντασία του τελικά!! Πρέπει να το δείτε, κατευθείαν στο Hall of Fame!!
Χαχα!! Τελικά είμαι πολύ τυχερός!! Τον πέτυχα σήμερα το βράδυ (ήξερα που το παρκάρει! )
Μέχρι και ο πατέρας μου τον είδε στο δρόμο και του έκανε τρομερή εντύπωση και μου το είπε!!!Ιδού κύριοι: ΕΛΕΟΣ!!!!!
Αυτο το ειχα πρωτοδει σε κατι καγκουρο-ενισχυτες μαλλον τωρα εγινε μοδα να το βαζουν οπου βρουν μεταλλική επιφανεια
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Δε βλέπω τίποτα.+1
-
-
η οπή είναι επαρκούς διαμέτρου για να αντικαταστήσει την παλάμη του;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
η οπή είναι επαρκούς διαμέτρου για να αντικαταστήσει την παλάμη του;η παλάμη του είναι αναντικατάστατη φίλε μου
-
Κάποιος να ρίξει λίγο καναβούρι μεσα στο στόμα....
-
Θα με βρίσετε αν σας πω ότι δε μου φαίνεται και τόσο καγκουριά?
Μου φαίνεται απλά ιδιαίτερο...Όπως πχ κάποιοι αγοράζουν πορτοκαλί ή κίτρινο αμάξι, έτσι βλέπω και το καπώ του -
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Κάποιος να ρίξει λίγο καναβούρι μεσα στο στόμα....Θα γεμίσει πουλάκια γύρω-γύρω!
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Θα με βρίσετε αν σας πω ότι δε μου φαίνεται και τόσο καγκουριά?
Μου φαίνεται απλά ιδιαίτερο...Όπως πχ κάποιοι αγοράζουν πορτοκαλί ή κίτρινο αμάξι, έτσι βλέπω και το καπώ τουΜην ανησυχείς, δεν θα σε βρίσω!
Πάντως, αν το οδηγεί άντρας, δεν καταλαβαίνω τι θέλει να πει μ'αυτό το πράγμα! Μια υπόθεση κάνω:
'Κάνω ωραίες πίπ3ς, αν δεν με πιστεύετε δείτε το καπώ μου!'
Η άλλη μου απορία είναι πως έγινε το εκμαγείο αυτού το πράγματος! Βρε λες;
-
Γρηγόρη, νομίζω ότι η προοπτική έχει γίνει με κατάλληλο βάψιμο, όχι με κόψιμο!
-
Μια απορία ... είναι τρισδιάστατο ή στάμπα?
Αν είναι στάμπα ... πολύ γυφτιά.
Αν είναι τρισδιάστατο τότε το λες και έργο τέχνης, πρωτότυπο αν και φρικαλέο στην όψη. (Σαν ζόμπι που βγαίνει απο κάτω είναι!!!!) -
Τρισδιάστατο είναι. Δεν γνωρίζω από τι υλικό είναι.
-
κατι αναλογο ειχαν κανει και στο pimp my ride (πού αλλου...)
-
Νίκο γιατί δεν βλέπω τις φώτο σου;;;
-
προς μοντς
ρε παιδια επειδη εχει ξεφυγει πολυ η κατασταση,εγω θα γουσταρα απειρα να εχουμε ενα δυναμικο τοπ10 με ψηφοφορια,ειναι πραγματι παρα πολλα τα απιστευτα κομματια και τα ξεχναμε,ειναι αμαρτια
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Νίκο γιατί δεν βλέπω τις φώτο σου;;;Τις ανέβασα και στο xs γιατί το imageshack τρομπάρει πού και πού..
Australia Uber Alles!!!!! [#4]