-
-
oυτε το σωστο σηματακι //Μ δεν μπορουσε να βαλει, στο χερι το ζωγραφισε;
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
oυτε το σωστο σηματακι //Μ δεν μπορουσε να βαλει, στο χερι το ζωγραφισε;Μόνο αυτό; Το σηματάκι της BMW δεν βλέπεις ότι είναι απλό αυτοκόλλητο το οποίο έχει ξεθωριάσει από τον ήλιο; Επίσης θα έπρεπε να δείς το μπροστινό μέρος (δεν πρόλαβα να το φωτογραφίσω) στο οποίο υπήρχε μία ζωγραφιά σαν μεταξοτυπία κάτι,που έδειχνε ένα γυναικείο πρόσωπο (πάνω στο καπό)... το τί ακουγόταν δε από το όχημα... δεν λέγεται! (ντιπι ντιπι ντιπι νται ένα πράγμα!)
-
Γυφτοι ηταν ;Δεν μπορω να καταλαβω με τι καθεστως 'βγαζουν' αμαξια με κοκκινες πινακιδες.Πολυτεκνοι;
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
... το τί ακουγόταν δε από το όχημα... δεν λέγεται! (ντιπι ντιπι ντιπι νται ένα πράγμα!)Αυτό σκεφτόμουν με το που είδα την φωτο. Τα χέρια δε να κρατάνε τζάμια, κολώνες κλπ και να παίζουν ρυθμικά ...
Πάντως δεν μας έφταναν τα ντόπια, έχουμε και τα εισαγώμενα ...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γυφτοι ηταν ;Δεν μπορω να καταλαβω με τι καθεστως 'βγαζουν' αμαξια με κοκκινες πινακιδες.Πολυτεκνοι;Λογικά έτσι όπως το 'άκουγα'...γύφτοι θα ήταν...σε αυτό με τις κόκκινες πινακίδες... τί να πώ... δεν ξέρω τί παίζει... βγήκαν και μέσα από το λιμάνι... λες να είναι ναυτικοί;
-
Και εδω κυκλοφορουν περιπου 6 αμαξια (BMW 3αρες καμπριο ή 'Μ3' και Merc)με κοκκινες πινακιδες και οδηγους γυφτους.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και εδω κυκλοφορουν περιπου 6 αμαξια (BMW 3αρες καμπριο ή 'Μ3' και Merc)με κοκκινες πινακιδες και οδηγους γυφτους.Αρα θα είναι πολύτεκνοι... λογικό...κάνουν και πολλά παιδιά! Είδες εξυπνάδα; Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια! Και φτηνότερο αυτοκίνητο (+όλες τις άλλες διευκολύνσεις), και έσοδα από τα παιδιά στα φανάρια
-
νομίζω πως οι 'άδειες' [δικαίωμα, όπως λέγεται τέσπα] για κόκκινες πινακίδες (επαναπατριζόμενοι κλπ) πωλούνται νομιμότατα.
Οπότε απλώς μπορεί να έχουν αγοράσει την άδεια από κάποιον. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
νομίζω πως οι 'άδειες' [δικαίωμα, όπως λέγεται τέσπα] για κόκκινες πινακίδες (επαναπατριζόμενοι κλπ) πωλούνται νομιμότατα.
Οπότε απλώς μπορεί να έχουν αγοράσει την άδεια από κάποιον.Δεν νομιζω οτι ειναι κατι που μπορεις να πουλησεις.Νομιμα τουλαχιστον.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οπότε απλώς μπορεί να έχουν αγοράσει την άδεια από κάποιον.Δεν νομιζω οτι ειναι κατι που μπορεις να πουλησεις.Νομιμα τουλαχιστον.
Παλιά θυμάμαι και αγγελίες για πωλήσεις τέτοιων αδειών. Με είχε παραξενέψει κι εμένα και είχα ρωτήσει
Φυσικά μπορεί και να έχει αλλάξει αυτό ή απλώς να κάνω λάθος. -
-
Οκ, τα έβαλε που τα έβαλε... αλλά γιατί τα έβαλε ανάποδα;
-
-
ΑΝ πάθει΄λάστιχο αυτο,
-
Συγνώμη αλλα... τί είναι αυτό;
Κυκλοφορεί στο δρόμο τέτοιο πράγμα;
Δεν έχει πινακίδες πρώτα απ'όλα... αλλα και πάλι... δεν ξέρω...τί να πώ...
Πρέπει να είναι Αυστραλοί από τον Άρη (ή και την Αφροδίτη...δεν ξέρω )
Μήπως να ρωτήσουμε τον Λιακόπουλο; -
ο λιακόπουλος , θα πεί: ού΄τε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία ....
19 αυτοκίνητα , θα πάρετε, μονο 29 ευρω! εγχρωμα, και με χονδρο εξώφυλλο....εδώ, τα εξηγούμε όλααααααααααααααααααααααα!
-
-
Οταν με πηρε χαμπαρι οτι τον φωτογραφιζω με χαιρετησε!!!!! με χαμογελο..... και καμαρι....
Στο Καταρ βεβαιως,.... βεβαιως......
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Συγνώμη αλλα... τί είναι αυτό;
Κυκλοφορεί στο δρόμο τέτοιο πράγμα;
Δεν έχει πινακίδες πρώτα απ'όλα... αλλα και πάλι... δεν ξέρω...τί να πώ...
Πρέπει να είναι Αυστραλοί από τον Άρη (ή και την Αφροδίτη...δεν ξέρω )
Μήπως να ρωτήσουμε τον Λιακόπουλο;ειναι τα νεα μοντελα χανεμπου εκτρωματα των ναζι που μετα την νικη των αμερικανων στον πολεμο παραγονται στην αμερικη και ειναι αυτοκινητο των αξιοματουχων .επισεις διαθετει gps και συσκευη εντοπισμου του αστερισμου του Σιριου .το σχεδιο ειναι εμπνευσμενο απο τοιχογραφιες της χαμενης ατλαντιδας και επισεις εχει μια μοριακη συνθεση η οποια επιτρεπει στο εξωτερικο του αυτοκινητου να συμπεριφερεται σαν το ανθρωπινο σωμα!!!
εδω βλεπουμε ενα καλοταισμενο χανεμπου ....υπαρχουν και ανορεξικα!!
Μα καλα που ζεις δεν τα ξερεις?
Australia Uber Alles!!!!! [#4]