-
Καλησπέρα.Μπορείτε να μου πείτε τιμή σε περίπτωση που θέλω να το πουλήσω τώρα σε ιδιώτη?Το αυτοκίνητο ειναι ατρακάριστο σε πολυ κατάσταση και έχει κανει 29.500 km στον 1,5 χρόνο που το έχω.
ευχαριστώ πολύ!
-
Καλησπέρα.Μπορείτε να μου πείτε τιμή σε περίπτωση που θέλω να το πουλήσω τώρα σε ιδιώτη?Το αυτοκίνητο ειναι ατρακάριστο σε πολυ κατάσταση και έχει κανει 29.500 km στον 1,5 χρόνο που το έχω.
ευχαριστώ πολύ!
-
ευχαριστώ πολύ!
-
Μπορείς να κάνεις ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία από όπου το αγόρασες και να ρωτήσεις τον πωλητή να σου πει τη γνώμη του. Αυτοί πάνω-κάτω ξέρουν.
Αν είναι πούλα το τώρα που έχει ακόμα εγγύηση για να μην νομίζει ο νέος ιδιοκτήτης ότι το έσπρωξες με το που τέλειωσε η εγγύηση επειδή έβγαζε προβλήματα.
Μια λογική τιμή για 1.6 Trendline μαμά με ~30.000χλμ νομίζω πως είναι γύρω στα ~15.500 ευρώ (δεδομένου ότι με 18.350 αγοράζεις καινούριο TSI). -
Η αντιπροσωπεία μπορεί να σου πει και λιγότερο....Από τότε που βγήκαν τα TSI έπεσε πάρα πολύ η τιμή του μεταχειρισμένου 1.6
Εγώ στην θέση σου δεν θα πούλαγα σε αυτές τις τιμές πάντως...
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Μια λογική τιμή για 1.6 Trendline μαμά με ~30.000χλμ νομίζω πως είναι γύρω στα ~15.500 ευρώ (δεδομένου ότι με 18.350 αγοράζεις καινούριο TSI).
Εισαι σιγουρος για τα 15500? Μηπως ηθελες να πεις κατι σε 10500, 11500, 12500?
-
Βασικά 15.500 είναι κάπως αισιόδοξο, απλά σαν τιμή εκκίνησης... 14.500 είναι πιο λογικό, άντε 14.000. Ε όχι και παρακάτω...!
-
στην αντιπροσωπια είχα ρωτήσει πριν απο 1 χρόνο περιπου και μου είχανε πει 15.500 ,φαντάσου τι θα μου πούνε τώρα.εγώ πιό πολύ ήθελα να το δώσω λόγω 3 θυρου και λόγω κινητήρα.Θέλω να βάλω κινητήρα TSI 140 άλογα αλλα προς το παρόν δεν έχω βρεί κάτι.έχετε τπτ υπόψιν σας?του χω βγάλει και το ηλεκτρονικό γκάζι....
-
Με ενάμιση χρόνο κυκλοφορία και αρκετούτσικα χλμ. στην αγορά μετρητοίς δύσκολα θα διαμορφώσει τιμή πάνω από 12.000ευρώ. Δυστυχώς τα πράγματα είναι δύσκολα στα μεταχειρισμένα. Ας βάλει ο φίλος αγγελία να δει τι πιάνει. Ότι και να λέμε εμείς, η ανταπόκριση της αγοράς με πραγματικά λεφτά είναι αυτή που λέει αλήθεια.
-
12.000 θα πωληθεί ανετότατα, 15Κ όμως όχι όταν με 3-4Κ επιπλέον αγοράζεις καινούργιο και με καλύτερο κινητήρα.
Βάλε το για αρχή 15Κ και δες αν υπάρχει ανταπόκριση...
Για εμένα δίκαιη τιμή είναι τα 13Κ. -
Λογω ενασχολησης μου με πωληση VAG, σας λεω οτι τα FSi Golf5 τα παντρευεστε. Εδω 2λιτρο FSi ιδιων χλμ/χρονολογιας και ΔΕΝ πουληθηκε 15 χιλιαρικα...
ΥΓ1 Μακαρι να βγω λαθος
ΥΓ2 τα FSi 1.4/1.6 απο οσο ξερω δεν εισαγονται καν πια στην Ελλαδα. Μονο με παραγγελια. -
GZA δεν θα εκανα τετοια κινηση. εγω εχω το 1.6 FSI Sportline.
- ειναι το ιδιο αμαξι. απλα αλλος κινητηρας.
- η τιμη μεταπωλησης πλεον ειναι εξαιρετικα ασυμφορη για 1,5 χρονο αμαξι.
- ο TSI.. γιατι τοση φαγωμαρα με αυτον τον κινητηρα.. στην ευρωπη πολυ απλα δεν βλεπεις TSI.. ή diesel (κυριως) βλεπεις ή ατμοσφαιρικο (1.6, 1.6FSI, 2.0FSI). ειναι ρισκο αυτος ο κινητηρας και δεν νομιζω οτι χρειαζεται να μπαινουμε σε τετοια ρισκα (με δεδομενη την πτωση αξιοπιστιας της vw και την μελλοντικη πιθανως ακριβη συντηρηση τουρμπο και κομπρεσσορα) χωρις λογο. γιατι δεν εχει και τεραστια διαφορα με τον δικο σου κινητηρα. να πω να χτυπησεις GTI ναι. αλλα TSI, τζαμπα λεφτα θα χασεις.
-
Ο χρήστης GolfRider έγραψε:
ειναι ρισκο αυτος ο κινητηρας και δεν νομιζω οτι χρειαζεται να μπαινουμε σε τετοια ρισκα (με δεδομενη την πτωση αξιοπιστιας της vw και την μελλοντικη πιθανως ακριβη συντηρηση τουρμπο και κομπρεσσορα) χωρις λογο. γιατι δεν εχει και τεραστια διαφορα με τον δικο σου κινητηρα. να πω να χτυπησεις GTI ναι. αλλα TSI, τζαμπα λεφτα θα χασεις.Ευτυχως δεν ηταν ρισκο ο FSi
-
Με βλέπω μόλις τελειώσω το στρατό να βγω για αναζήτηση μεταχειρισμένου Golf με αυτά που ακούω... 12-13000
-
[quote='aserf']Με βλέπω μόλις τελειώσω το στρατό να βγω για αναζήτηση μεταχειρισμένου Golf με αυτά που ακούω... 12-13000
-
Διακρίνω μια εγκαθετότητα στον ορίζοντα
-
Kαι 2
-
Εγώ πάλι, γνωρίζω ότι δώσαμε τα εταιρικά Golf Plus Highline TSi, 12 μηνών με 25-29000 χλμ 16500/τεμ σε έμπορο σχεδόν αμέσως! Αρα μάλλον η απαξίωση είναι αρκετά μεγάλη και στα TSi αλλά ίσως μόνο για το 1ο έτος.
-
Πουλήσατε σε έμπορο και μάλιστα το μοντέλο Plus που δεν είναι και τόσο δημοφιλές (κακώς, αλλά άλλη ιστορία αυτό...)
Όντως η απαξίωση τον πρώτο χρόνο είναι η υψηλότερη, 20% ή και περισσότερο ανάλογα με την εμπορικότητα του μοντέλου.
Γενικά αν είναι να αλλάζεις αυτοκίνητο κάθε χρόνο πρέπει να υπάρχει μεγάλο πορτοφόλι...
Gatoz την επόμενη φορά που η εταιρεία σου αποφασίσει να πουλήσει ενός έτους αυτοκίνητα στείλε ένα PM.
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Πουλήσατε σε έμπορο και μάλιστα το μοντέλο Plus που δεν είναι και τόσο δημοφιλές (κακώς, αλλά άλλη ιστορία αυτό...)Όντως η απαξίωση τον πρώτο χρόνο είναι η υψηλότερη, 20% ή και περισσότερο ανάλογα με την εμπορικότητα του μοντέλου.
Γενικά αν είναι να αλλάζεις αυτοκίνητο κάθε χρόνο πρέπει να υπάρχει μεγάλο πορτοφόλι...
Gatoz την επόμενη φορά που η εταιρεία σου αποφασίσει να πουλήσει ενός έτους αυτοκίνητα στείλε ένα PM.
Τα είχα βάλει αγγελία!
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... =golf+plus
Πουλήθηκαν στις 20/12!
...για του χρόνου μάλλον Touran TSi DSG/Civic 5D EX/KIA CEED/MAZDA 2/KIA RIO (νέο)/Citroen Picasso 1.6/Fiat Bravo 120Hp!
Ειναι πολιτική της εταιρείας οι παροχές στους εργαζόμενους όταν πάει καλά η χρονιά, οπότε τα δίνει μετά από εξαγορά σπό το leasing σε αυτούς σαν bonus και αγοράζει νέα! Τη διαφορά τη κερδίζει από τα φορολογικά
GOLF 06 TRENDLINE 1,6 FSI 3ΘΥΡΟ ΜΑΥΡΟ.ΤΙΜΗ?