-
Αγαπητά μέλη του forum καλησπέρα σας,
είμαι φοιτητής στο αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στα πλαίσια της πτυχιακής μου εργασίας, διεξάγω μια έρευνα με θέμα την χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών στον αγροτικό τομέα.
Θα ήθελα αν μπορείτε να αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας, για να συμπληρώσετε το παρακάτω ερωτηματολόγιο.
Αφορά κυρίως αγρότες αλλά και άτομα που ασχολούνται δευτερευόντως με την γεωργία και την κτηνοτροφία.Σας ευχαριστώ.ερωτηματολόγιο: https://docs.google.com/forms/d/105IEhO7nmtCbK6tfrSKybN1EnbPsJlGEzTNsNRu8cMg/viewform
-
καντο online το ερωτηματολογιο φιλε μου καλητερα
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
καντο online το ερωτηματολογιο φιλε μου καλητεραφιλε umaga σημερα το δουλεψα και τελικα καταφερα να το μετατρεψω. μολις ανεβασα το λινκ.
-
Ξέρει κανείς πόσο κοστίζει μία χημική ανάλυση ελαιολάδου πόσο κάνει (ή γενικώς κάποιου τροφίμου);
Χρεώνεται ανάλογα με το τι στοιχεία θες να εξεταστούν;Και πού μπορώ να πάω να την κάνουν; Σε χημικό εργαστήριο; Βιοχημικό; Πώς λέγονται και πού υπάρχει στην Αθήνα;
Δεν έχω δει πουθενά. -
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Ξέρει κανείς πόσο κοστίζει μία χημική ανάλυση ελαιολάδου πόσο κάνει (ή γενικώς κάποιου τροφίμου);
Χρεώνεται ανάλογα με το τι στοιχεία θες να εξεταστούν;Και πού μπορώ να πάω να την κάνουν; Σε χημικό εργαστήριο; Βιοχημικό; Πώς λέγονται και πού υπάρχει στην Αθήνα;
Δεν έχω δει πουθενά.Για χημική ανάλυση ελαιολάδου θα απευθυνθείς σε χημικό εργαστήριο. Η πλήρης ανάλυση, οξύτητα, υπεροξείδια, Κ232, Κ270 και ΔΚ θα σου στοιχίσει από 30€ ως 50€. Αν πρόκειται για άλλο τρόφιμο αλλάζει το πράγμα.
-
Ευχαριστώ!
-
Παρακαλώ!
Ποσότητα 150-200 ml είναι αρκετή για την ανάλυση.
Επιπλέον αναφέρω ότι πλέον ζητούνται και οι θρεπτικές αξίες για την τυποποίηση. -
Ο χρήστης Dimitrisman6 έγραψε:
Αγαπητά μέλη του forum καλησπέρα σας,είμαι φοιτητής στο αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στα πλαίσια της πτυχιακής μου εργασίας, διεξάγω μια έρευνα με θέμα την χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών στον αγροτικό τομέα.
Θα ήθελα αν μπορείτε να αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας, για να συμπληρώσετε το παρακάτω ερωτηματολόγιο.
Αφορά κυρίως αγρότες αλλά και άτομα που ασχολούνται δευτερευόντως με την γεωργία και την κτηνοτροφία.Σας ευχαριστώ.ερωτηματολόγιο: https://docs.google.com/forms/d/105IEhO ... g/viewform
Μπορείς να ποστάρεις τα αποτελέσματα;
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Παρακαλώ!
Ποσότητα 150-200 ml είναι αρκετή για την ανάλυση.
Επιπλέον αναφέρω ότι πλέον ζητούνται και οι θρεπτικές αξίες για την τυποποίηση.υπόλογιζε για οξύτητα, υπεροξείδια, Κ232, Κ270 και απο 70 ως 150 σε διακριβωμενο (iso17025)εργαστηριο
αν θες και διατροφικη αξια για ετικετα, μαλλον θες να τυποποιησεις, σωστά;
Αν ναι αντεγραψε διαιτητικη πινακιδα από ανταγωνισμο. και στειλε το δειγμα σου για 'πληρη κανονισμο ελαιολαδου 2568\91) -
φρεσκά λάδια κανείς; μαζεύω τις ελάχιστες φέτος ελιες, και θα αλέσω αυτό το ΣΚ, αναμενω ήττα από οξυτητα , εχει βγάλει λάδι κανεις ;
-
Για Λακωνία και Μεσσηνία δεν ακούω να έχουν ελιές φέτος.
-
Φθιωτιδα,Χιο τα ιδια.Υπολογιζουν γυρω στο 20% της περσινης παραγωγης.
-
Για καλαματα μιλώ, από 2 tn παω για ,το πολυ 10 με 20 σακια και αυτά με δάκο και σταφιδιασμενο καρπό. καλα κρασα!
-
Κι εγώ περιμένω να είμαι 'πεσμένος' φέτος. Όμως, πρόπερσι, είχα κάνει βαθύ/ χοντρό/ βαρβάτο κλάδεμα σε ένα λιόφυτο με 150 ρίζες. Πέρυσι, εντελλός ανέλπιστα, μας έδωσε 7 τσουβάλια ελιές. Με το κλάδεμα που είχα κάνει το θεώρησα κάτι σαν 700 τσουβάλια.
Φέτος όμως, είμαι περήφανος γιατί οι ελιές είναι κάργα φορτωμένες. Θέλω να είμαι αισιόδοξος ότι φέτος θα είναι η καλύτερη χρονιά όλων των εποχών στο συγκεκριμένο λιόφυτο και φυσικά θα περιορίσει την 'χασούρα' από τα άλλα λιόφυτα που έχουν λίγο ή καθόλου καρπό. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Για Λακωνία και Μεσσηνία δεν ακούω να έχουν ελιές φέτος.Αργολίδα η μαύρη φρίκη, επίσης...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Για Λακωνία και Μεσσηνία δεν ακούω να έχουν ελιές φέτος.
Αργολίδα η μαύρη φρίκη, επίσης...
Θα τα δώσει η Αρκαδία!!!
-
Στην ορεινή Χαλκιδική, από τα ίδια δέντρα, πέρσυ 800 κιλά, φέτος 240 και δακόπληκτα, 50 κιλά λάδι
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Κι εγώ περιμένω να είμαι 'πεσμένος' φέτος. Όμως, πρόπερσι, είχα κάνει βαθύ/ χοντρό/ βαρβάτο κλάδεμα σε ένα λιόφυτο με 150 ρίζες. Πέρυσι, εντελλός ανέλπιστα, μας έδωσε 7 τσουβάλια ελιές. Με το κλάδεμα που είχα κάνει το θεώρησα κάτι σαν 700 τσουβάλια.
Φέτος όμως, είμαι περήφανος γιατί οι ελιές είναι κάργα φορτωμένες. Θέλω να είμαι αισιόδοξος ότι φέτος θα είναι η καλύτερη χρονιά όλων των εποχών στο συγκεκριμένο λιόφυτο και φυσικά θα περιορίσει την 'χασούρα' από τα άλλα λιόφυτα που έχουν λίγο ή καθόλου καρπό.Παίζει να είσαι εξαίρεση φέτος!
Απ' όσο ακούω η Κρήτη δεν πήγε καλά αυτή τη χρονιά, τουλάχιστον Σητεία και Ρέθυμνο.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Φέτος όμως, είμαι περήφανος γιατί οι ελιές είναι κάργα φορτωμένες. Θέλω να είμαι αισιόδοξος ότι φέτος θα είναι η καλύτερη χρονιά όλων των εποχών στο συγκεκριμένο λιόφυτο και φυσικά θα περιορίσει την 'χασούρα' από τα άλλα λιόφυτα που έχουν λίγο ή καθόλου καρπό.Παίζει να είσαι εξαίρεση φέτος!
Απ' όσο ακούω η Κρήτη δεν πήγε καλά αυτή τη χρονιά, τουλάχιστον Σητεία και Ρέθυμνο.
Έχουμε να φάμε το τρελό γκαζόιλ φετος....άσ'τα...
-
μου ερχονται ηδη 3 ντενεκεδες απο Αρκαδια,και τζαμπαουα,δωρο της πεθερουλας
FORUM Αγροτων