-
Ε δεν μας έχει ξεφύγει τον έχουμε καταγράψει! Να μία που έχει εκεί:
Άγγελε εκτός από αυτό το συνεργείο που λέει ο Γιάννης υπήρχαν και δύο Φούλβιες παρκαρισμένες μαζί στην Σαρανταπόρου στο ύψος περίπου της Κλειούς. Δεν φαίνονταν να κινούνται. Έχω όμως καιρό να περάσω από εκεί δεν ξέρω αν είναι εκεί ακόμη. Όλες οι υπόλοιπες που έχω δει είναι είναι σε κυκλοφορία
-
ψαχνω δυο καρμπυρατερ SU μαζι με εισαγωγη για μινι
γνωριζει κανεις κατι? -
Ο χρήστης Stoukerman έγραψε:
αλουμινενιες πορτες ρενω 5 turbo1
κιτ ξερου καρτερ ρενω 5 turbo1σταματηστε τις ερευνες
τα βρηκα!
-
αλουμινενιες πορτες ρενω 5 turbo1
κιτ ξερου καρτερ ρενω 5 turbo1σταματηστε τις ερευνες
τα βρηκα!
Eλα βρε στουκερμαν , κι επανω που το μονο δυσκολο ηταν τα κοντεινερ για να στα φερουμε ........
Δηλαδη τι βρηκες απ'τα δυο ?
Τις πορτες τις αλου η το χλωρο καρτερ ?
Η χαρα σου παντως δεν ..... φαινεται καθολου
Μπραβο ρε θηριο
-
και τα δυο !
και κατι πιο δυσκολο.. αλενοβιδες φι 7 εδω σας θελω
-
και τα δυο !και κατι πιο δυσκολο.. αλενοβιδες φι 7 εδω σας θελω
Που εχουν βαλει τετοιες , τα Γαλλικα θηρια ? στα φτερα ?
-
7x100 allen!!! Αθάνατοι οι Γάλλοι! Δεν το έχω ξαναπετύχει, αλλά θα ρωτήσω σε έναν που έχει σίγουρα εξάγωνες.
Πού να δέιτε σπειρώματα σε Σιτροέν...9x125, 11x100...φαίνεται είχαν τους πίνακες του DIN και επέλεγαν αυτά που δεν υπάρχουν!!
-
ψαχνουμε εισαγωγη με webber και ψευτοκαπακο μαζι με τα ντιζακια της γκαζιερας για α112 abarth
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ψαχνουμε εισαγωγη με webber και ψευτοκαπακο μαζι με τα ντιζακια της γκαζιερας για α112 abarthwho το ψαχνει ? ποσα δινει ? καπακι οριτζηναλ δεν θελει ?και με οριτζηναλ παπα ? με κοκκινο βαμενο σκορπιο ?
-
ας πεσει μια τιμη στο τραπεζι των διαπραγματευσεων
και οχι με τους παπαδες δεν τα παμε καλα -
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
:lol: 7x100 allen!!! Αθάνατοι οι Γάλλοι! Δεν το έχω ξαναπετύχει, αλλά θα ρωτήσω σε έναν που έχει σίγουρα εξάγωνες.Πού να δέιτε σπειρώματα σε Σιτροέν...9x125, 11x100...φαίνεται είχαν τους πίνακες του DIN και επέλεγαν αυτά που δεν υπάρχουν!!
Νασαι καλα ! Μαθaiνω και λεξουλες με τα ιστορικα ( filletage )
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ας πεσει μια τιμη στο τραπεζι των διαπραγματευσεων
και οχι με τους παπαδες δεν τα παμε καλακομπλε για να αγορασουμε κι εμεις κανενα πισω μπαρμπριζ της 110 600 !!!!!ευρωπουλα θελουν οι γαλοπουλοι
εκτος αν εχεις αυτα , που μολις εχασα στο ebay , γιατι ξεχαστηκα το ουφο .........
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ψαχνουμε εισαγωγη με webber και ψευτοκαπακο μαζι με τα ντιζακια της γκαζιερας για α112 abarthΒαγγέλη για το...γνωστό είναι? Το Άμπαρτ δεν είχε άλλη κεφαλή απο το απλό?
-
:lol: 7x100 allen!!! Αθάνατοι οι Γάλλοι! Δεν το έχω ξαναπετύχει, αλλά θα ρωτήσω σε έναν που έχει σίγουρα εξάγωνες.Πού να δέιτε σπειρώματα σε Σιτροέν...9x125, 11x100...φαίνεται είχαν τους πίνακες του DIN και επέλεγαν αυτά που δεν υπάρχουν!!
Αυτό ξαναπές το, στο λύσιμο πρόσεχα να μη χαλάσω ούτε μία βίδα γιατί μετά άντε να βρω άλλη
-
ψαχνουμε εισαγωγη με webber και ψευτοκαπακο μαζι με τα ντιζακια της γκαζιερας για α112 abarth
Βαγγέλη για το...γνωστό είναι? Το Άμπαρτ δεν είχε άλλη κεφαλή απο το απλό?
ναι αγγελε μου, για το γνωστο
εκανες πολυ καλη δουλεια και γρηγορη φιλε, μπραβο!!!!ναι το καπακι ειναι διαφορετικο αλλα με αυτα που ζηταμε θα βολευτουμε νομιζω
-
Καθρέπτη αριστερό μεντεσέ πόρτας για σκαθάρι παλαιού τύπου, κανείς; Επίσης, χρειάζομαι και γρύλλους παραθύρων.
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Βαγγέλη για το...γνωστό είναι? Το Άμπαρτ δεν είχε άλλη κεφαλή απο το απλό?
ναι αγγελε μου, για το γνωστο
εκανες πολυ καλη δουλεια και γρηγορη φιλε, μπραβο!!!!ναι το καπακι ειναι διαφορετικο αλλα με αυτα που ζηταμε θα βολευτουμε νομιζω
Το μοτέρ αυτό δεν έχει πολλαπλή εισαγωγής, είναι σκαμμένη μέσα στην κεφαλή. Πού θα μπεί το διπλό καρμπυρατέρ? οέο?
-
Eχω καρμπυρατέρ και το πλακάκι από Α112 και κάτι άλλα ψιλοπράγματα. Εξαγωγή δεν το ηξερα, θα την ξήλωνα και αυτή...
-
Ξέρει κανείς κάποιον να κάνει επικαδμίωση? (ξέρετε, αυτή τη χρυσαφί επιμετάλλωση που έχουν πολλά λαμαρινένια εξαρτήματα απο το εργοστάσιο)
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Eχω καρμπυρατέρ και το πλακάκι από Α112 και κάτι άλλα ψιλοπράγματα. Εξαγωγή δεν το ηξερα, θα την ξήλωνα και αυτή...πλακακι και παπαδαριο εχουμε γιαννη δεν πας δινεις το webberακι???
ριξε το χρημα....και κατι αλλο γιαννη
απο την πηγη που ψωνιζεις πραγματακια για 02, μηπως εχουν και πραγματα για Ε9
γενικα υπαρχουν πραγματα γι αυτες???
Ψάχνετε κάτι?