-
Ο χρήστης kostas2005 έγραψε:
Καλησπέρα!Θα ήθελα μια βοήθεια για το εξής...
Εχω βρεί ενα αμάξι εδω κοντά στην δουλειά (μια φουλβια) και την βλέπω εδω και εναν χρόνο παρατημένη στο ίδιο σημείο να δυαλείεται σιγα σιγα...
Υπάρχει τρόπος να βρω τον ιδιοκτήτη ?? Την πινακίδα την ξέρω...και έχει και ενα παλαιοτερο ασφαλιστήριο στο τζαμι...
Αν μπορει ας βοηθήσει κάποιος
Ευχαριστώ
Κάποιος χριστιανός που να έχει φίλο κανενα αστυνομικό ή ασφαλιστή....
Κόλησε ο δήμος σήμερα χαρτί....σε μερικές μέρες θα το πάρουν....
Ρώτησα στις γύρω πολυκατικίες...και στα μαγαζια αλλα τζίφος.......
-
Δεν είπες ότι είχες βρει την άκρη με ένα γειτωνικό συνεργείο?
-
Αυτοι απ' οτι κατάλαβα..αποθαρύνουν τους πιθανους αγοραστες για να το φανε αυτοι.....
και στην τελική δεν νομίζω κανενας πελάτης 'τετοιου' αυτοκινήτου να το εβλεπε στο συνεργειο παρατημένο στον δρόμο (τοσο καιρο) και να το ειχε ακόμη εκει.....
Θα το είχε πάρει σπίτι του πάλι και θα το ξαναέφερνε οταν βρισκονταν τα ανταλλακτικα...
Θα τους ξαναρωτήσω σήμερα..πάντως...να δω τι θα πουν τώρα που έχει το χαρτι του δήμου..(αν θα αλλάξουν τροπάριο)
-
Είναι πιθανών να συμβαίνει αυτό. Το χω ξαναδεί. Στείλε μου τον αριθμ'ο κυκλοφορίας του να δω μέσω του προγράμματος που σου πα μπας και βγάλουμε άκρη.
-
Ψαχνω φανοποιο στη Θεσ/νικη για αναπαλαιωση , σωστο και τιμιο εννοειται .
-
Σημερα περασα απο την νεα Ελβετία (Χαριλαου Θεσσαλονικη) που ηταν η μαντρα ανταλλακτικων του Ερωτοκριτου και την βρηκα αδεια. Απο οτι πληροφορηθηκα, συνταξιοδοτηθηκε. Μηπως καποιος απο Θεσσαλονικη γνωριζει σε ποιον εδωσε τα ανταλλακτικα?
-
Ψάχνω για 45 αρια Weber DCOE ή Dellorto DHLA σε ΚΑΛΗ κατάσταση
στείλτε ΠΜ στον chala13 η σε εμένα.ελπίζουμε στην καλή σας και άμεση ανταπόκριση
η οποία ακόμη δεν έχει εμφανιστεί
-
Ο χρήστης madein έγραψε:
Ψαχνω φανοποιο στη Θεσ/νικη για αναπαλαιωση , σωστο και τιμιο εννοειται .Μαλλον ζηταω πολλα .Αν αφαιρεσουμε το '' σωστος'' θα βοηθησει ? Μηπως καλυτερα να αφαιρεσω το ''τιμιος και το ''φανοποιος'' ???
-
Γενικότερα, αυτά που ζητάς δύσκολα τα βρίσκεις στο ίδιο πακέτο.
-
Εχει πεσει στην αντιληψη κανενος Fiat 124 Seat 124 (τετραπορτο δηλαδη) εγκαταλελειμενο πουθενα στο λεκανοπεδιο η που να δινει κανεις για ανταλλακτικα
Ψαχνω καθισματα με προσκεφαλα ,δακτυλιδια για τα εμπρος φαναρια μεταλλικα για να ολοκληρωσω την ανακατασκευη του δικου μου Fiat .
Σε μαντρες με αποσυρομενα που εψαξα δεν σταθηκα ιδιαιτερα τυχερος , μπορει κανεις να βοηθησει?
Ευχαριστω -
Εψαξες και για Lada? νομίζω ότι απο λαμαρίνα είναι ίδιο, ο κινητήρας είναι διαφορετικός.
Για τα καθίσματα δεν ξέρω.
Πάντως κοίτα για ανταλλακτικά Lada σε Sites του ανατολικού μπλοκ. -
Κώστα έβγαλες άκρη με τη Fulvia?
tiaf θα χω το νου μου για 124. Μέχρι πριν ένα χρόνο πάντως ήξερα κάνα δύο που κάνανε για τη δουλειά που θες. Αλλά πήγαν για σκραπ.
-
Ο χρήστης madein έγραψε:
Μαλλον ζηταω πολλα .Αν αφαιρεσουμε το '' σωστος'' θα βοηθησει ? Μηπως καλυτερα να αφαιρεσω το ''τιμιος και το ''φανοποιος'' ???
Εχεις pm!!!!!!!!
-
με την φούλβια...δυστηχως οχι.......
λες και την αφησε καποιος και ανοιξε η γη και τον καταπιε!!!!!!!!!!!!!!!
Η προσπαθεια συνεχίζεται!!!!!
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Κώστα έβγαλες άκρη με τη Fulvia?tiaf θα χω το νου μου για 124. Μέχρι πριν ένα χρόνο πάντως ήξερα κάνα δύο που κάνανε για τη δουλειά που θες. Αλλά πήγαν για σκραπ.
Eυχαριστω .
Απο LADA πηρα καινουργια φτερα.Δυστυχως δεν φορανε ακριβως τα ιδια φωτα με το 124 και δεν ταιριαζουν τα δακτυλιδια παρα μονο απο Seat 124.
Καθισματα με προσκεφαλα ταιριαζουν απο 125 , 124 Special , Seat 124 dls, Lada 2103 αλλα τον τελευταιο καιρο πηγαν ολα στην πρεσα φαινεται , ουτε εγκατελελειμενα δε βρισκω . -
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Γενικότερα, αυτά που ζητάς δύσκολα τα βρίσκεις στο ίδιο πακέτο.Εναν αξιοπρεπη μοστορα ζητησα που απλως να μιλαει στις λαμαρινες , οχι να κανει και διαλογο μαζι τους (π.χ Μπαμπης)
-
Ο χρήστης kostas2005 έγραψε:
Μαλλον ζηταω πολλα .Αν αφαιρεσουμε το '' σωστος'' θα βοηθησει ? Μηπως καλυτερα να αφαιρεσω το ''τιμιος και το ''φανοποιος'' ???
Εχεις pm!!!!!!!!
Και εσυ !!! Ευχαριστω .
-
Ο χρήστης madein έγραψε:
Εναν αξιοπρεπη μοστορα ζητησα που απλως να μιλαει στις λαμαρινες , οχι να κανει και διαλογο μαζι τους (π.χ Μπαμπης)Καλό!!!
Βέβαια ο Μπάμπης δεν ήταν και πολύ του διαλόγου...ήταν δικτάτωρ...διέταζε και ερχόντουσαν -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Εναν αξιοπρεπη μοστορα ζητησα που απλως να μιλαει στις λαμαρινες , οχι να κανει και διαλογο μαζι τους (π.χ Μπαμπης)
Καλό!!!
Βέβαια ο Μπάμπης δεν ήταν και πολύ του διαλόγου...ήταν δικτάτωρ...διέταζε και ερχόντουσανΟ Τσακ Νορις της λαμαρινας;!!!
-
Χαχαχ ναι...έπεσες και στην σωστή εποχή...
Βέβαια μετεξελίχθηκε σε Τσακ Νόρις, είχε ξεκινήσει απο Τσαρλς Μπρονσον...
Ψάχνετε κάτι?