-
Παιδια σας ευχαριστω ολους!
-
Ξέρει κανεις που μπορεί να βρεθεί λάστιχο μπαμπρίζ για lancia delta 1982?
Όπου εχω ψάξει βρίσκω για τις αλλες δελτα (εως 1994) το οποίο ναι μεν ταιριάζει αλλα δεν παίρνει τα νίκελ
Ο φίλος μου το εχει βάψει , είναι ετοιμο και την εχει πατήσει με το λάστιχο
Ευχαριστώ
-
ΨΑΧΝΩ ΠΙΣΩ ΔΑΓΚΑΝΕΣ ΓΙΑ PEUGEOT 504SL (2000Κ.Β) Η ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΠΑΝΤΕΝΤΑ.
ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ.ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΗ ΣΥΝΕΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ....ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ 504???????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ 6945418900 -
Τί πρόβλημα ακριβώς έχεις με τις δαγκάνες και θες να τις αλλάξεις?
-
Ο χρήστης kostas2005 έγραψε:
Ξέρει κανεις που μπορεί να βρεθεί λάστιχο μπαμπρίζ για lancia delta 1982?Όπου εχω ψάξει βρίσκω για τις αλλες δελτα (εως 1994) το οποίο ναι μεν ταιριάζει αλλα δεν παίρνει τα νίκελ
Ο φίλος μου το εχει βάψει , είναι ετοιμο και την εχει πατήσει με το λάστιχο
Ευχαριστώ
Δοκιμασε στον Νικιτα www.nikitas.gr 210 9228481 εχουν στοκ απο παλια μοντελα πιθανως και για το δικο σου, συνεργαζονται με πολλα μαγαζια στην Ελλαδα .
Απο οτι βλεπω εισαι Θεσσαλονικη κατι μαγαζια που ξερω με στοκ απο παλιοτερα μοντελα σε φιλετα παραθυρων και τσιμουχες ειναι Αθηνα αν ενδιαφερεσαι να ψαξεις δεν ξερω αν στελνουν ομως εκτος Αθηνων. -
kαλημερα,ψαχνω να βρω τον ρυθμιστη πιεσης βενζινης απο renault 5 gt.......
καθε βοηθεια δεκτη
κωστης -
Ο χρήστης peugeot 404 safari έγραψε:
kαλημερα,ψαχνω να βρω τον ρυθμιστη πιεσης βενζινης απο renault 5 gt.......
καθε βοηθεια δεκτη
κωστηςΑν ψάχνεις για καινούργιο ρώτα εδώ στον Γιάννη
-
Ψάχνω να βρω φθηνό μεταφορικό μέσον, ώστε να μεταφέρω αυτοκίνητα στον Ωρωπό...
Εχει κανείς κάποιον γνωστό και κυρίως λογικό??? -
Υπάρχει κανείς με 'παντογράφο'? όπου να μου χαράξει πάνω σε μπρούτζινα ή αλουμινένια πλακάκια 2-4mm πάχους, κάποιο λογότυπο απο φωτογραφία ?
-
Αναζητω νικελΟ μπροστινου παρμπριζ για την GTVουλα μου, το πισω βρεθηκε οποτε προτου απευθυνθω στην δεξιοτιμονη ξενυτια (βλεπε Αγγλια) ζητω τις γνωσεις σας!
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Υπάρχει κανείς με 'παντογράφο'? όπου να μου χαράξει πάνω σε μπρούτζινα ή αλουμινένια πλακάκια 2-4mm πάχους, κάποιο λογότυπο απο φωτογραφία ?διαστάσεις των πλακιδίων.
και τι λογότυπο είναι αυτό, βάλε καμιά φώτο. -
Αυτό το σκίτσο σε στρογγυλό πλακίδιο για την μάσκα (μου λείπει)
Και απο αυτό (των φτερών) μου λείπουν τα κάτω (με τα γράμματα)
Εν τω μεταξύ, ψάχνει και ένας γνωστός και το σήμα και τα γράμματα του φτερού (που για το σήμα έχω δείγμα) και έχει το στρογγυλό της μάσκας για δείγμα (που δεν το έχω εγώ)
-
κάτι μπορεί να γίνει,ανάμενε.
Αργύρη το τηλέφωνό σου
-
ΟΚ έχω πολύ χρόνο...θα μου χρειαστουν μετά το βάψιμο
-
σου έστειλα ΠΜ παρ το.
-
[quote='Lef205']Αναζητω νικελΟ πισω παρμπριζ για την GTVουλα μου, οποιος εχει υποψην του κατι ας ενημερωσει παρακαλω.
Στους γνωστους ανταλλακτικατζιδες δεν εχει τιποτα. -
ψαχνω φυλα πατωματος για peugeot 304 και λαστιχα για την πορτα και τα παραθυρα! ευχαριστω για καθε βοηθεια!
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
αμα μας πεις γιατι αυτοκινητο τα θες..?για μερσεντές
-
μπα αμα δεν ακουσω συγκεκριμενο μοντελο δεν εχω...!!
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
μπα αμα δεν ακουσω συγκεκριμενο μοντελο δεν εχω...!!Από αυτά τα παλιά...ξέρεις! αλήθεια έχεις;
Ψάχνετε κάτι?