-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Καλά το είχα καταλάβει ότι κανείς σας δεν είναι φυσιολογικός, τώρα πια που έπεσαν και οι μάσκες σας πάω πιο πολύ.Μου αρέσετε.
καλημερα ...
καθε μερα ειστε μια εκπληξη
Λοιπον , να πω τι ψαχνω κι εγω .... ετσι για να υπαρχει .....
Βασικα κι εγω θα ηθελα εναν χωρο , γιατι ο γιος μου καθε μερα μου την λεει .. οτι του πιανω τον χωρο με τα απολιθωματα , και δεν μπορει να δουλεψει ....
θαθελα να βρω ..... εναν φαναρτζη της προκοπης , σαν αυτο που λεμε ... , που φυσικα δεν υπαρχει .Καθε προσπαθεια ηταν ανεπιτυχη μεχρι τωρα , χωρις ουτε καν να τους κανω παζαρια ........Απλα οταν ακουγαν τι ηθελα να κανω , ολο παραπεμτικες οδηγιες μου εκαναν ........ μεχρι που εχω αρχισει να κανω τον φανοποιο ....., ο ιδιος
Για πραγματακια τωρα ψαχνω ........
Οτι εχει σχεση με τριμπουλονες GOTTI , για ρενω απο 6 -9 χ13 ! 130 αποσταση μπουλονιων .Δυο μπροστινα φαναρια για την α110 , με στεφανια , κανουν απο ID KAI DS βατραχο .
Eνα κομπλε Ε.Α. φλας απο dyan ( βρηκα δεξι sirgus mpimpikoto) .....
Oπως εχω ξαναπει , και γινομαι κουραστικος .....ΠΙΣΩ ΔΕΞΙ ΦΤΕΡΟ DAUPHINE
Πισω μπαρμπριζ για α110 (αυτο ειναι πανευκολο ουτε ο Φιλης δεν μου φερνει )
Τα μεσαια φαναρια της Α110 , που ειναι οπως τα προσθετα προβολακια της 911 και του ID CITROEN (δεν θελω τα πισω καβουκια ) σε σπεσιαλ εκδοση ... τα ριμαδια τα χτυπανε αλυπιτα στο ebay .....
Δυο εσωτερικα χερουλια απο caravel η floride .......
Eνα μοτερ rs 2.7 με 5000 ε ... σ'αρεσε το γρηγορο ανεκδοτακι d-get ?
Μερικες ακομα fuchs 7x15
Δυο μαρσπιε για 911 74 , που ξεχασα να φερω απο γερμανια με τα υπολοιπα ....
Α ...και ενα μπακετ απο simca rally ........M'αυτα τα λιγα ...ειμαι ευχαριστημενος προς το παρων [url][/url]
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Ενα σοβαρο ταπετσερη ρε παιδια.(Εντος οριων πρωτευουσης)
υπαρχει καποιος ο οποιος με εξαιρετικη φημη σε καθετο της φρατζη οχι ιδιαιτερα ακριβος αλλα ουτε και τζαμπα
επισης τυπος φθηνος για μικροεπισκευουλες στην κωνσταντινουπολεως αλλα της υπομονης(φτιαχνει και μεγαλες δουλειες αλλα δεν εχω κανει εγω )
υπαρχει και διασημος αρπακολατζης οπισθεν της παλαιας ελφινκο που μου εφτιαξε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σαλονι, ουρανο, μοκετα σε celica με γελοιο ποσοΠληροφοριες γι αυτον στη Φραντζη αν μπορεις. Thanks
λοιπον
θαρυπου 15(καθετη στη φρατζη, 1ο στενο δεξια, μολις μπεις απο καλλιροης)
τηλεφωνο δεν εχω( θα το βρω μεχρι το μεσημερι)
επιγραφη που γραφει μονο ταπετσαριες αυτοκινητων και τιποτα αλλο... -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
εγω παλι ψαχνω στεγη για παρκινγκ στον κυκλο
βουλιαγμενης - καλλιθεα - π.φαληρο - ηλιουπολη και ισως λιγο παραπανω σε λογικη τιμη που θα την μοιραστω με καποιους απο εδω μεσα
αν καποιος γνωριζει κατι ας το γραψειKP61, ρίξε με πμ αν θες τίποτις λεπτομέρειες... ψάχνομαι και 'γω, οπότε μπορεί και να παντρέψουμε τις ανάγκες μας. Άντε γιατί και 'γω έχω θέματα με τη σύζυγο...
- Να επαναλάβω την καούρα μου για κάποιο ολόκληρο Matra Rancho ή θα γίνω κουραστικός;;;
Καλή χρονιά σε όλους
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
εγω παλι ψαχνω στεγη για παρκινγκ στον κυκλο
βουλιαγμενης - καλλιθεα - π.φαληρο - ηλιουπολη και ισως λιγο παραπανω σε λογικη τιμη που θα την μοιραστω με καποιους απο εδω μεσα
αν καποιος γνωριζει κατι ας το γραψειKP61, ρίξε με πμ αν θες τίποτις λεπτομέρειες... ψάχνομαι και 'γω, οπότε μπορεί και να παντρέψουμε τις ανάγκες μας. Άντε γιατί και 'γω έχω θέματα με τη σύζυγο...
- Να επαναλάβω την καούρα μου για κάποιο ολόκληρο Matra Rancho ή θα γίνω κουραστικός;;;
Καλή χρονιά σε όλους
εγω να ριξω σε πμ τις λεπτομερειες αλλα δεν ειναι καλυτερα δημοσια μηπως θελει και καποιος αλλος???
ηδη ειμαστε μεσα(κπ + d-jet + niga)επισης με το καφε ραντσο στην ν.σμυρνη που βρηκαμε δεν εγινε τιποτα?
το βλεπω συνεχεια εκει...στο τελος θα το παρει κανενας αλλος απ την γειτονια -
Ψαχνω επισης εναν ιδιοκτητη DKW 1000 3=6 , να του χαρισω ενα καρμπυρατερ γιαυτο το μοντελο .....ειναι τεραστιο μονο 40 αρι solex CIB
-
6x15 fuchs σαν αυτές που φορούσαν 2.2 2.4 και κάποιες 2.7 (κανονικά οι νορμαλ 2.7 φορούσαν σιδερέρνιες_δεν κάνω πλάκα, οι αλουμινένιες ήταν εξτρά!_ και ATS 'cookie cutters') σου κάνουν, APR;
Ποιος μπορεί να μου κόψει σπείρωμα 14x1.5 σε αλλενόβιδα της προκοπής για αντάπτορα από 4 σε 5 μουλόνια; θα του φέρω δείγμα... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
6x15 fuchs σαν αυτές που φορούσαν 2.2 2.4 και κάποιες 2.7 (κανονικά οι νορμαλ 2.7 φορούσαν σιδερέρνιες_δεν κάνω πλάκα, οι αλουμινένιες ήταν εξτρά!_ και ATS 'cookie cutters') σου κάνουν, APR;
Ποιος μπορεί να μου κόψει σπείρωμα 14x1.5 σε αλλενόβιδα της προκοπής για αντάπτορα από 4 σε 5 μουλόνια; θα του φέρω δείγμα...Δεν εχω δει 74 με σιδερενιες ... μονον με τις ATS απ'το εργοστασιο , και οπως ειπες εξτρα οι fuchs 6 μπροστα 7 πισω ........
ΑTS εχω αρκετες για χωμα προοριζοντε ....απ'τις αλλες ζοριζομαι να βρω .........14 διαμετρο δεν γνωριζω !
6 μου κανουν ... που και ποσο γνωριζεις ?
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
εγω να ριξω σε πμ τις λεπτομερειες αλλα δεν ειναι καλυτερα δημοσια μηπως θελει και καποιος αλλος???
ηδη ειμαστε μεσα(κπ + d-jet + niga)επισης με το καφε ραντσο στην ν.σμυρνη που βρηκαμε δεν εγινε τιποτα?
το βλεπω συνεχεια εκει...στο τελος θα το παρει κανενας αλλος απ την γειτονιαΥπολόγιζε και μένα μέσα λοιπόν αλλά πρέπει να συναντηθούμε, για να δούμε και τι χώρος ακριβώς μας χρειάζεται, ανάλογα και με το πόσα αυτοκίνητα θα βάλουμε μέσα. Τι λες να κανονίζαμε κανα καφεδάκι στα γρήγορα μέσα στο σουκού; π.χ. ένα μεσημέρι από τα δύο στο βίλατζ κάτω στο σ.ε.φ. και πάλι π.χ.;
το καφέ το ράντσο μάλλον θα πάει άκλαυτο. Τα τηλέφωνα που έχω κάνει για να μιλήσω με την ιδιοκτήτρια, δεν τα έχω κάνει ούτε σητν πρώτη μου γκόμενα... έχω μείνει όμως με τον π στο χ. Επόμενη κίνηση είναι να βρω λίγο χρόνο και να κάνω επιτόπιο νταραβέρι στη γειτονιά.
Κάτι είχε γραφτεί για ένα κόκκινο με πωλητήριο (αν δεν κάνω λάθος, από τον GeoKy) αλλά δεν έχω νέα ακόμα. -
14X1.4 Allen, δεν μας λες μήκος Αλέξανδρε, δεν υπάρχει στο εμπόριο ?
-
Λάθος, 14Χ1.5 ήθελα να πώ.
-
45αρια ή 48αρια βέμπερ σε τιμές πιο χαμηλές από των καινούργιων (!!!), ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε? ακόμα και σε χάλια κατάσταση!
-
Αλέξανδρε μόλις κοίταξα στα κοπτικά μου και έχω κολαούζα και χτένι για Μ14Χ1.5, όποτε θέλεις να σου φτιάξω ότι χρειάζεσαι, θα είμαι στο μηχανουργείο μου και αύριο και την κυριακή.
-
Ψαχνω ανταλλακτικα - αξεσουαρ για Citroen PONY , 2CV , MEHARI . .
-
Αλέξανδρε μόλις κοίταξα στα κοπτικά μου και έχω κολαούζα και χτένι για Μ14Χ1.5, όποτε θέλεις να σου φτιάξω ότι χρειάζεσαι, θα είμαι στο μηχανουργείο μου και αύριο και την κυριακή.1000 ευχαριστώ!
Δε θυμάμαι αν έχω το δείγμα εδώ... αν το βρω θα σε ξαναενοχλήσω!
Το 14χ1.5 είναι το τυπικό VW-Porsche σπείρωμα... δεν υπάρχει σε έτοιμο τίποτα δυστυχώς, θυμάμαι μεχρι και στο αλλενοβιδομάγαζο στην Σπ.Πάτση βάλανε τα γέλια... καλά για Δαμίγους και ιστορίες ούτε λόγος...Θυμάμαι πλάκα, επίσης που με έστειλαν σε ένα ζαντολαστιχομάγαζο στο μεταξουργείο που περίμενα το μάστορα κανένα μισάωρο και μετο που κάνω να βγάλω τη βίδα (δεν άκουγε τίποτα κιόλας...ντιπ για ντιπ ο παππούς) μου λέει επ, αυτο είναι porsche...
Καγκελο εγώ!APR
Οι 2.7 απλές 911 μέχρι και το 74 είχαν τις στάνταρ σιδερένιες με τάσια (!!!!) που φυσικά δεν τις αγόραζε κανείς. Οι στάνταρ στο S ήταν οι ATS 6x15 με 185/70VR ενώ μόνο το carrera είχε τις fuchs (6 και 7x15 μπρος πίσω με 185/70VR και 205/60VR αντίστοιχα). Όλες έχουν για ρεζερβα Goodrich space saver...αυτό το πράγμα τελοσπάντων...
Τις εξάρες τις έχω εδώ και σκέφτομαι αν είναι να τις βάλω στο 914 με τους αντάπτορες που λέμε πιο πάνω... Να δω πως θα 'καθίσουν' και αν είναι σε ενημερώνω, ok;
Έχω ένα τιμόνι από 2.7 αν το θέλεις (το περίεργο το φουσκωτό με τις 4 ακτίνες που γράφει porsche κάτω κάτω με μικρά γράμματα.) -
Ότι θέλεις πάντως είμαι στην διάθεση σου.
-
Ότι θέλεις πάντως είμαι στην διάθεση σου.Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
;
Ποιος μπορεί να μου κόψει σπείρωμα 14x1.5 σε αλλενόβιδα της προκοπής για αντάπτορα από 4 σε 5 μουλόνια; θα του φέρω δείγμα...14x1.5...συνηθισμένο ψιλό σπείρωμα...γιατί δεν υπάρχει??? Στον Τσαμούρη (Αθηνάς) ρώτησες?
-
Μόνο studs με καρέ και αυτά σαν ανταλλακτικό...
-
Βίδα εννοώ. Έχω έναν κατάλογο του Τσαμούρη που έχει αυτό το σπείρωμα μέσα κανονικά (εξάγωνη 8.. Δε βλέπω γιατί να μην υπάρχει σε άλλεν.
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Βίδα εννοώ. Έχω έναν κατάλογο του Τσαμούρη που έχει αυτό το σπείρωμα μέσα κανονικά (εξάγωνη 8.. Δε βλέπω γιατί να μην υπάρχει σε άλλεν.Είχα πάει στο μεγάλο το μαγαζί που λέγεται 'βίδες άλλεν' στην Κασσάνδρας ( ? κάθετη στη Σ.Πάτση) και με πετάξανε έξω λέμε! )
Ψάχνετε κάτι?