-
από έσκορτ ΜΚ1 1600 gt με το διπλο καρμπυρατέρ, σου κάνει?
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
Λοιπόν: από Ford ψάχνω μοτέρ 1,6 (ή και 2λιτρο) με τον εκκεντροφόρο κάτω...αν έχει κανείς τίποτις υπόψη, ας ρίξει φώτα
εχω εχω εχω.....δεν μου λες ομως τι θα το κανεις..??
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
Λοιπόν: από Ford ψάχνω μοτέρ 1,6 (ή και 2λιτρο) με τον εκκεντροφόρο κάτω...
αν έχει κανείς τίποτις υπόψη, ας ρίξει φώτα
εχω εχω εχω.....δεν μου λες ομως τι θα το κανεις..??
δωστο στον ανθρωπο ρε....οταν ερθει η ωρα θα μαθεις
κωστα ελα να παρεις και το χταποδι, μου πιανει το χωρο κι εχω νεες παραλαβες -
ρε εξυπνε δεν κανει το χταποδι σου....!!!για cortina ειναι ...!!!!
-
ρε εξυπνε δεν κανει το χταποδι σου....!!!για cortina ειναι ...!!!!και εσυ που ξερεις που θα το βαλει ρε παληκαρακι???
-
αφου ζηταει αεροτομη για εσκορτ μκ2...κατι μου βρομαειι...
-
αφου ζηταει αεροτομη για εσκορτ μκ2...κατι μου βρομαειι...πλυθηκες απ το μεσημερι που λυναμε τα δυο μοτερ???
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
αφου ζηταει αεροτομη για εσκορτ μκ2...κατι μου βρομαειι...
πλυθηκες απ το μεσημερι που λυναμε τα δυο μοτερ???
σε τρωει ο κ.... σου...!!!μην βγαλω τα απλυτα στη φορα.....
-
Γεια σας.
Ψαχνω για μια τετραδα σιδερενιες ζαντες 13` απο Triumph Herald, οπως αυτες τις φωτογραφιας, σε οποιαδηποτε κατασταση.
-
KP και Istorike σας ευχαριστώ και τους δύο!
το χταποδάκι -μέρες που είναι- θα έρθω να το πάρω σήμερα ή αύριο αν μπορείς και εσύ
-
Δύο μοτέρ;; λύνατε;; Γιάννη, μίλα επιτέλους, βγάλτου τα άπλυτα στη φόρα
-
Πλατινες, ανεμιστηρες βεντιλατερ, ημιαξονια και μουαγιε για 2CV - ΡΟΝΥ ψαχνω
-
great8 μοτερ υπαρχει οποτε θες σφυρααα
-
Ζητούνται (4)ζάντες αλουμηνίου 15’ εργοστασιακές για Mercedes Ε200-230(W124) και 280SE(W126)
-
Εκτός από mazda Rx3
ψάχνω ΚΙΑ 1.0 1978-1980
φωτογραφία εδώ
http://www.histomobile.com/1/Kia/1974/Brisa_.htm?lan=1 -
Ο χρήστης baltsiotis έγραψε:
Εκτός από mazda Rx3ψάχνω ΚΙΑ 1.0 1978-1980
φωτογραφία εδώ
http://www.histomobile.com/1/Kia/1974/Brisa_.htm?lan=1Είχα την εντύπωση πώς τα ΚΙΑ δεν εισάγονταν στην Ελλάδα τότε.....
-
Εισάγονταν, ένα επιβατικό και ένα φορτηγάκι (ΚΙΑΜASTER), πρόσεξε ...γιατί θα ανοίξω Classic KIA.
Για την Ελλάδα δες λίγο εδώ
http://ausrotary.com/viewtopic.php?f=3& ... =kiamasterΗ κεντρική αντιπροσωπεία ήταν στο 'ποτάμι'. Μερικά φορτηγάκια επιζούν ακόμη.
Τότε τα Kia ¨ηταν κυρίως 'mazda', είχαν ξεκινήσει με τρίκυκλα άλλωστε. -
Τώρα τα θυμήθηκα τα KIAMASTER!
-
Μόλις μου ανακοινώθηκε από το μηχανικό ότι το σερβόφρενο του κουπέ (της ΑΤΕ) παρέδωσε το πνεύμα.
Γνωρίζει κανείς κανένα dealer της ΑΤΕ, για να πάρω τηλέφωνο και να ρωτήσω αν υπάρχει καινούριο?
Στα ανταλλακτικά FORD είναι χρόνια που έχει εξαφανιστεί, τα παλιά που θα βρω (αν βρω) δεν τα εμπιστεύομαι και από Γερμανία μάλλον δεν προλαβαίνω να περιμένω, καθότι έχει Πήλιο το τριήμερο της Πρωτομαγιάς. -
Ο χρήστης NIKOS17M έγραψε:
Μόλις μου ανακοινώθηκε από το μηχανικό ότι το σερβόφρενο του κουπέ (της ΑΤΕ) παρέδωσε το πνεύμα.
Γνωρίζει κανείς κανένα dealer της ΑΤΕ, για να πάρω τηλέφωνο και να ρωτήσω αν υπάρχει καινούριο?
Στα ανταλλακτικά FORD είναι χρόνια που έχει εξαφανιστεί, τα παλιά που θα βρω (αν βρω) δεν τα εμπιστεύομαι και από Γερμανία μάλλον δεν προλαβαίνω να περιμένω, καθότι έχει Πήλιο το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.Μη γελάσει κανείς:
Ενας φίλος μου θύμισε ότι έχω spare σερβόφρενο στο υπόγειό μου. Αυτά παθαίνουμε όταν αρρωσταίνουν τα μωρά μας .
Ψάχνετε κάτι?