-
γεια σασ ψαχνω για datsun 240κ gt 1973 γνησιο 2θυρο η 4θυρο και για ανταλλακτικα.επκοινωνηστε μεσω facebook sto ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ η στο 6977458365
-
Ο χρήστης ΘΕΟΦΑΝΗΣ έγραψε:
γεια σασ ψαχνω για datsun 240κ gt 1973 γνησιο 2θυρο η 4θυρο και για ανταλλακτικα.επκοινωνηστε μεσω facebook sto ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ η στο 6977458365Καλυτερα να βαλεις την επιθυμια σου στις αγγελιες
-
Γιατί, έπαψες να πιστεύεις ότι το δικό σου αξίζει 13000Ε...
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Γνωρίζω και ένα κοντύτερα.ενοεεις για το μαζδα για λεγε
-
-
A112 σε οποιαδήποτε κατάσταση ως δωρεά, μαξιμουμ 250 ευρώ
-
Ο χρήστης CuoreSportivo έγραψε:
A112 σε οποιαδήποτε κατάσταση ως δωρεά, μαξιμουμ 250 ευρώA112 μαλλον 4ης σειρας υπαρχει εγκαταλειμμενο στην οδο Υμηττου στο Παγκρατι Αθηνα μετα το φαναρι που βγαινει απο το Μετς. Εχει κοληθει σημα 'εγκαταλειμμενο' απο το δημο εδω και 3,4 εβδομαδες τουλαχιστον ...μηπως απο τα τελη κυκλοφοριας βγαλεις ακρη ,δεν νομιζω να ενδιαφερθηκε κανεις καθως εχουν ηδη 'παρει' το μπροστινο φαναρι
-
-
Μια χαρά είναι και αυτό ,πωλείται?
-
Δεν ειμαι σιγουρος αν υπαρχει καν ιδιοκτητης,τα τελευταια 15 χρονια..
-
Που βρίσκεται?Λογικά ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου θεωρείται ιδιοκτήτης
-
Δε ξέρω ποιος είναι ο ιδιοκτήτης, αλλά προς το παρών το οικόπεδο κατοικείται από Πακιστανούς.
Στην Αγ. Παρασκευή είναι, πάνω στη Μεσογείων. -
Ο χρήστης tiaf έγραψε:
A112 σε οποιαδήποτε κατάσταση ως δωρεά, μαξιμουμ 250 ευρώ
A112 μαλλον 4ης σειρας υπαρχει εγκαταλειμμενο στην οδο Υμηττου στο Παγκρατι Αθηνα μετα το φαναρι που βγαινει απο το Μετς. Εχει κοληθει σημα 'εγκαταλειμμενο' απο το δημο εδω και 3,4 εβδομαδες τουλαχιστον ...μηπως απο τα τελη κυκλοφοριας βγαλεις ακρη ,δεν νομιζω να ενδιαφερθηκε κανεις καθως εχουν ηδη 'παρει' το μπροστινο φαναρι
http://i454.photobucket.com/albums/qq26 ... 111266.jpg[/img]
λογικα λες αυτο και δεν υπαρχει πια το αντανακλαστικο και φαναρια .Ειναι 7 η σειρα ειχα βαλει ενα χαρτακι απο το καλοκαιρι αλλα ειναι ακομα πανω
-
καλησπερα ψαχνω για datsun 240k gt 1972-76 για αγορα η ανταλλακτικα οποιοσ ξερει ασ επικοινωνησει στο 6977458365 η μεσω facebook στο θεοφανησ δημητροπουλοσ μονο prive μθνημα.ευχαριστω.
-
για το δικο μοθ μιλασ?
[/quote]
-
http://i454.photobucket.com/albums/qq26 ... 111266.jpg
ενα παρομοιο αλλα μαυρο ειναι παρατημενο στην λαυριου λιγο μετα το τζαμπο κατεβαινοντας αριστερα πανω στο πεζοδρομιο
-
δεν φαινεται καγκουρεμενο και δε του λειπουν κρισιμα πραγματα τουλαχιστον απο την μερια του δρομου που το ειδα
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
δεν φαινεται καγκουρεμενο και δε του λειπουν κρισιμα πραγματα τουλαχιστον απο την μερια του δρομου που το ειδαΠαει ο προφυλαχτηρας και συνεχιζεται .............
ολο στην περιοχη μου τριγυρνας , που να δεις δυο ακομα καλα α112 που εχω βρει (και δεν τα εχει βρει ο προδρομος ) -
Καλά το έχουν παρατήσει έτσι?
-
Και να τα χω βρει βρε συ δεν θα τα χω προσέξει. Είναι πολύ μικρά...
Στέλιο, προχωράω αργά αλλά σταθερά προς τα Μεσόγεια, που πραγματικά αποδεικνύεται ο παράδεισος του παρατημένου.
Ψάχνετε κάτι?