-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Χωρις να θελω να γινω κακος ή να παρεξηγηθει κανεις γιατι να γινει μια τετοια ερωτηση σε αυτο το θεμα;Υπαρχει αρκετο φορουμ και εκτος των κλασσικων μοντελων.Πχ η συγκεκριμμενη ερωτηση ταιριαζε στο viewtopic.php?f=13&t=43031
Και παλι ελπιζω να μη παρεξηγηθω ,ειδικα απο τον Γιωργο που εκανε την ερωτηση
Αντιρρήσεις δεκτες.Ο λόγος είναι Μπιλ ότι οι περισσότεροι εδώ δεν βγαίνουμε ποτέ παραέξω και δεν ξέρουμε τι υπάρχει στο υπόλοιπο φόρουμ
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Ο λόγος είναι Μπιλ ότι οι περισσότεροι εδώ δεν βγαίνουμε ποτέ παραέξω και δεν ξέρουμε τι υπάρχει στο υπόλοιπο φόρουμΥπαρχει κοσμος και εξω απο εδω μεσα?
Μιλωντας σοβαρα Bill, δεν ξερω κανεναν εκει εξω, μονο εδω μεσα σουλατσαρω, μπορεις να το δεις περιτρανα και απο το που ποσταρω,και να σου πω την αληθεια ειναι τοσο μεγαλο το φορουμ που εχω χρονο να ασχοληθω και να διαβασω μονο οτι εχει σχεση με νικελ προφυλακτηρα. Ασε που ημουν σιγουρος οτι απο δω θα επαιρνα γρηγορη απαντηση , οποτε δεν θα ψοφουσε το φυτο περιμενοντας. Οποτε ναι , το παραδεχομαι οτι ημουν off topc, ειμαι υπολογος για αυτο, αλλα το φυτο σε διαβεβαιω ποτιστηκε και τωρα κανει ηλιοθεραπια.
-
Φίλος φτιάχνει ARO 240 σαν και αυτό στο παρακάτω link.
http://www.automobileromanesti.ro/Aro/Aro_240/
(Με οβαλ φανάρια)
Με ρώτησε αν γνωρίζω που μπορεί να βρει ανταλλακτικά.
Έχει κάποιος εδώ γνώση από τέτοια οχήματα για συμβουλές;Ευχαριστώ!
-
ειχα ακουσει στο παρελθον, για καποια συνεργεια που ασχολουνται με νικελα, φτιαχνουν λεει καινουργια σιριτια νικελενια κλπ. υπαρχει οντως τετοιο καταστημα?. Γνωριζει κανεις κατι επ'αυτου?
-
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
Φίλος φτιάχνει ARO 240 σαν και αυτό στο παρακάτω link.http://www.automobileromanesti.ro/Aro/Aro_240/
(Με οβαλ φανάρια)
Λογικα κατι αναμεσα σε RENAULT και LADA πρεπει να ειναι.
-
Φίλος φτιάχνει ARO 240 σαν και αυτό στο παρακάτω link.http://www.automobileromanesti.ro/Aro/Aro_240/
(Με οβαλ φανάρια)
στην μάντρα στρατιωτικού υλικού στον Ασπρόπυργο.
http://www.bouzasarmy.gr/index.html -
Ευχαριστώ!
-
Ψάχνω φλας εμπρος για Renault 5 turbo για προφυλακτηρα tour de corse
Πς σιτροενακιδες είναι ίδιο με ψιτροεν LN
Merci
-
(Με οβαλ φανάρια)
ερχομενος απο Υμητο για να βγουμε κατεχακη (μετα το θεατρο και τα τρολευ) περνωντας την bp δεξια υπαρχει παλια αντιπροσωπεια dacia θα δεις τις ταμπελες και καποια παλια κουφαρια ειχε παρα πολλα ανταλακτικα απο ολους τους τυπους
κανε μια προσπαθεια εαν δεν τα πεταξε κατι θα βρεις . -
Ο χρήστης Stoukerman έγραψε:
Ψάχνω φλας εμπρος για Renault 5 turbo για προφυλακτηρα tour de corseΠς σιτροενακιδες είναι ίδιο με ψιτροεν LN
Merci
κατι τετοιο
http://cgi.ebay.fr/CITROEN-LN-LNA-MATRA ... 4ab4a98ebf -
βρήκα αυτό το σαιτ,αφορά ιταλικά.είδα πως οι τιμές είναι αρκετά καλές.
-
Ψάχνω συρόμενο παράθυρο για κλούβα VW T3 πρίν το 1985 για την δεξιά συρόμενη πόρτα. Αυτό που έχω τώρα στο αυτοκίνητο προέρχεται απο ασθενοφόρο και είναι αμμοβολημένο και η κόρη μου παραπονιέται οτι δεν βλέπει έξω. Εστω και τα κρύσταλλα χωρίς το στεφάνι μου κάνουν.
Αν έχει ξεμείνει κανένα απο μετατροπή ΙΧΕ σε ΙΧΦ, που την εποχή που μιλάμε ήταν σύνεθες φαινόμενο, θα με γλιτώνατε απο την μουρμούρα -
Είμαι ο Νίκος και ψάχνω τρίκυκλο σε κακή κατάσταση, ξέρετε, από αυτά που έχουν οι ρακοσυλλέκτες. Εχει δει η κόρη μου που είναι 6 χρονών και ξετρελάθηκε, ονειρεύεται καλοκαιρινές αποδράσεις για μπάνιο με εμάς και την οικογένεια της θείας της στην καρότσα. Ο,τι πρέπει για την κρίση.
(Ψάχνω και 17m, 20m του 67-68 station) -
δε μπορεις απλα να αλλαξεις το τζαμι? θυμαμαι καποιο συνεργειο κοντα στη Πλατεια Καραισκακη μου ειχαν πει..εκοβε τζαμια
-
Ο χρήστης snowman έγραψε:
Ψάχνω συρόμενο παράθυρο για κλούβα VW T3 πρίν το 1985 για την δεξιά συρόμενη πόρτα. Αυτό που έχω τώρα στο αυτοκίνητο προέρχεται απο ασθενοφόρο και είναι αμμοβολημένο και η κόρη μου παραπονιέται οτι δεν βλέπει έξω. Εστω και τα κρύσταλλα χωρίς το στεφάνι μου κάνουν.
Αν έχει ξεμείνει κανένα απο μετατροπή ΙΧΕ σε ΙΧΦ, που την εποχή που μιλάμε ήταν σύνεθες φαινόμενο, θα με γλιτώνατε απο την μουρμούραΚαλλιρρόης ανεβαίνοντας στο δεξί χέρι πριν την Πάντειος σχολή παρμπρίζ Νικήτας, παίρνει μέτρα και σου φτιάχνει ότι κουστουμάκι θέλεις.
-
Ο χρήστης NIKOS17M έγραψε:
Είμαι ο Νίκος και ψάχνω τρίκυκλο σε κακή κατάσταση, ξέρετε, από αυτά που έχουν οι ρακοσυλλέκτες. Εχει δει η κόρη μου που είναι 6 χρονών και ξετρελάθηκε, ονειρεύεται καλοκαιρινές αποδράσεις για μπάνιο με εμάς και την οικογένεια της θείας της στην καρότσα. Ο,τι πρέπει για την κρίση.
(Ψάχνω και 17m, 20m του 67-68 station)Εγω εχω υποψη μου αυτο που ειναι λιγο μεγαλυτερο και εχει και ανατροπη..
Βεβαια απ οτι με πληροφορησε εκλεκτο μελος του φορουμ,ο ιδιοκτητης δεν την εδινε(τουλαχιστον μεχρι πριν μερικα χρονια)Ισως βεβαια και να αλλαξε γνωμη.. -
Ο χρήστης fiat127 έγραψε:
(Ψάχνω και 17m, 20m του 67-68 station)Εγω εχω υποψη μου αυτο που ειναι λιγο μεγαλυτερο και εχει και ανατροπη..
Βεβαια απ οτι με πληροφορησε εκλεκτο μελος του φορουμ,ο ιδιοκτητης δεν την εδινε(τουλαχιστον μεχρι πριν μερικα χρονια)Ισως βεβαια και να αλλαξε γνωμη..Επιβάλλεται να επιπλέει γιατί ο Νίκος θέλει να το πάρει μαζί του στο βαπόρι....
-
Ψάχνω παιδάκι να βαφτίσω.
-
αγορι η κοριτσι.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
αγορι η κοριτσι.Να πιάνουν τα χέρια του πατέρα του θέλω μόνο.
Ψάχνετε κάτι?