-
Νικελωτήρια , μηχανουργεία το πιο πιθανό να βρεις εκει μέσα στα στενα στην Σπυρου Πάτση καθώς εκεί ειναι μαζεμένοι πολλοί μαστορες του είδους... Δυστυχως αυτοι που ήξερα εγώ έκλεισαν. Από την άλλη , μπορείς να κάνεις μόνος σου ένα αντιφραστήριο ηλεκτρόλυσης και να δοκλιμάσεις , ειδικά αν έχεις πολλά και μικρά αντικείμενα για νικέλωμα /χρωμίωμα. Το νικέλωμα ειναι σχετικά πιο έυκολο (και φτηνότερο) απο χρωμίωμα ,καθώς απααιτείλιγότερη διεργασία.
Όσον αφορά το πως , στο yοutube έχει ένα σωρό οδηγούε και τρόπους που μπορείς να το κάνεις χρησιμοποιοώντας απλά υλικά και αντικείμενα ενω αν θες κάτι πιο ετοιμο σε στυλ κιτ έχει από φτηνα έως ακριβα στο ebay. Και με το κόστος πουθα σου πάει να τα κάνεις σε μάστορα θα σου έλεγα να προσανατολιστείς να κάνεις αγορά και να τα κάνεις μόνος σου.....
-
Ο χρήστης Τakis Beta έγραψε:
http://www.capassoricambi.it/lang-en/fiat-124/1888-parafango-anteriore-fiat-124-spider.html
φτερο 124spiderZERO απάντηση!
-
συνηθως αργουν στα mail μα εμενα προσωπικα μου εχουν απαντησει παντοτε.
-
Ο χρήστης papanastasiou έγραψε:
Ξερει κανεις κανενα παλιο συνεργειο που ασχολιονταν με τρικυκλα οπως mazda t 600?Και καμμια πηγη που μπορω να βρω καλο νικελωτηριο.Ευχαριστω.Νικελωτεριο υπαρχει στον Αγ.Δημητριο Πετρος Σαμαρας λεγεται τηλ.2109718203 παρε και συννενοησου .Εγω εκανα δυο προφυλακτηρες και εμεινα ευχαριστημενος.
-
Στην Πρωτοπαπαδάκη όπως κατεβαίνεις δεξιά υπάρχει συνεργείο που έχει επιγραφή mazda, saab κλπ, 'Κοράκης' ή κάτι παρόμοιο. Δεν ήξερε από Τ600 αλλά ανακατασκευάζει ένα ο ίδιος για τον εαυτό του, άρα λογικά κάτι έχει μάθει.
Επίσης, Ζαχαρία Παπαντωνίου (κάθετη της Αχαρνών) 'mazda Μακεδόνας-Κολιάτσας', ξέρουν καλά, αλλά ακόμη πιο καλά ήξερε ο πρωην συνεταίρος τους Περικλής Ντέρης, συνταξιοδοτηθείς. Για τα πολύ δύσκολα μπορεί να πέσει τηλέφωνο ή να έρθει ο ίδιος.
Επίσης από κει περνάει για καφέ και κουβέντα και ο Γκόλιας που μέχρι πριν 2 χρόνια είχε μαγαζί στην περιοχή και ασχολιόταν αποκλειστικά σχεδόν με Τ600 και Τ1500 (έρχονταν από τα νησιά). -
Λαμπρο καλησπερα,ευχαριστω εσενα και ολους τους φιλους για τις πληροφοριες. Η Πρωτοπαπαδακη σε ποια περιοχη ειναι? Το Τ600 ειναι ηδη στην αρχη της φανοποιιας και καιγομαι για ορισμενα ανταλλακτικα οπως το σημα στο καπω και για τους καθρεπτες και τα φλας μπροστα , στο yahoo auctions japan δεν εχω βρει τιποτα ακομη.Πιστευω σε καποιο συνεργειο ολο και κατι θα βρω, θελει λιγη υπομονη και το αποτελεσμα θα ειναι τελειο.
-
Λαμπρο καλησπερα,ευχαριστω εσενα και ολους τους φιλους για τις πληροφοριες. Η Πρωτοπαπαδακη σε ποια περιοχη ειναι? Το Τ600 ειναι ηδη στην αρχη της φανοποιιας και καιγομαι για ορισμενα ανταλλακτικα οπως το σημα στο καπω και για τους καθρεπτες και τα φλας μπροστα , στο yahoo auctions japan δεν εχω βρει τιποτα ακομη.Πιστευω σε καποιο συνεργειο ολο και κατι θα βρω, θελει λιγη υπομονη και το αποτελεσμα θα ειναι τελειο.Γαλατσι νομιζω.
-
Η συνέχεια της ανόδου της Γαλατσίου προς Τουρκοβούνια (Αττικόν άλσος) ή Π. Ψυχικό.
Ανεβαίνουμε την Γαλατσίου και μόλις περάσουμε την γωνία της Βείκου (Goody's) η Γαλατσίου μετονομάζεται σε Πρωτοπαπαδάκη... -
Το Τ600 ειναι ηδη στην αρχη της φανοποιιας και καιγομαι για ορισμενα ανταλλακτικα οπως το σημα στο καπω και για τους καθρεπτες και τα φλας μπροστα , στο yahoo auctions japan δεν εχω βρει τιποτα ακομη.Πιστευω σε καποιο συνεργειο ολο και κατι θα βρω, θελει λιγη υπομονη και το αποτελεσμα θα ειναι τελειο.καλή συνέχεια. Πάντως εγώ που ψάχνω 6 χρόνια τέτοια πράγματα ΝΟS/immaculate δεν έχω βρει στην΅Ελλάδα. Κάνε μια ερώτηση όμως σε αυτόν στην Πρωτοπαπαδάκη γιατί μαζί με δυο τρίκυκλα είχε πάρει και κάποια ανταλλακτικά.
-
Είναι αυτός που έχει και την μπορντώ (και κάτι άλλο) Celica.
-
Ψάχνω λαμαρίνα από fulvia coupe και συγκεκριμένα το πάτωμα του χώρου αποσκευών. Καμιά ιδέα;
-
http://www.lanciafulvia.it/
στειλε μαιλ εδω να δεις λιγο τι γινεται, αν και κατα τη γνωμη μου...ενας καλος μαστορας με τη βοηθεια της πρεσας..στο φτιαχνει το πατωμα του πορτπαγκαζ -
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Είναι αυτός που έχει και την μπορντώ (και κάτι άλλο) Celica.ναι, στο υπόγειο όμως έχει καμια δεκΑΡΙΆ ΑΚΌΜΗ, κυρίως SAAB.
-
Ενας φιλος που ανακατασκευαζει μια CITROEN GS ψαχνει να βρει
τιμονι σε καλη κατασταση.
Μηπως γνωριζει καποιος κατι ?? -
Θα πω σε φιλο να ρωτησει στο Καρυαδη απο Τριτη.. Θα το ψαξουμε.. Μηπως το φιλο σου τον λενε και Βασιλη?
-
Παιδιά, ψάχνω να βρω έναν καλό μάστορα για ανακατασκευή/στεγανοποίηση ρεζεβουάρ στρατιωτικού οχήματος.
Εάν μπορεί κάποιος και γνωρίζει ας ρίξει ένα Π.Μ. Ευχαριστώ!
-
Mέγα θέμα αυτό, δεν έχουμε βγάλει άκρη στο παρελθόν....
-
φιλος ψαχνει μοτερ lancia beta 1600 με ή χωρις σαζμαν . αν γνωριζετε κατι σας ευχαριστω εκ των προτερων
-
Καλημερα, μηπως εχει καποιος καμμια πηγη για νικελ καθρεπτες μοτο παλαιου στυλ ?Ευχαριστω.
-
http://classicpartsltd.com/classic-moto ... rrors.html
ριξε μια ματια εδω. θεωρω οτι οι τιμες ειναι αρκετα καλες, σε σχεση με κατι κουφα που εχω ακουσει κατα καιρους
Ψάχνετε κάτι?