-
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Οσον αφορα την Εοφιλπα διαψευδω κατηγορηματικα το παραπανω.
Δεν εχουμε κανενα λογο ο Σμιθ κι εγω να ξεφτιλιστουμε για 300 ή 3000 ευρω ή οσα ναναι...
Οποιος θελει να περιμενει τα 30 χρονια ή να παρει αλλο αυτοκινητο.Παντως καποιος ή καποιοι στην Φιλπα (οπως και στην ΕΛΠΑ) δινουν πινακιδες σε αυτοκιντα πολυ νεοτερα απο το οριο.
-
Τουλαχιστον οσο κανω εγω αυτην την 'δουλεια' (απο το 2010) ελεγχουμε αυστηρα τους αριθμους πλαισιων.
Θεμα Σμιθ δεν τιθεται διοτι ο ανθρωπος δεν εχει αναγκη να κανει τετοια μαμουνιά!
Αν στο παρελθον περασαν καποια παραποιημενα στοιχεια (απο τους ιδιοκτητες) αυτο δεν ειμαι σε θεση να το γνωριζω.
Να ειναι σιγουροι ομως οτι αν βρεθουν τοτα θα βρουν τον μπελα τους. -
Από όσο ξέρω η ρυμούλκηση όχι μόνο είναι επικίνδυνη, αλλά και παράνομη. Και πρόβλημα αντιμετωπίζουν όλοι οι εμπλεκόμενοι οδηγοί. Όπως και να το δεις καλύτερα δώσει 50Ε για το γερανό (παραπάνω δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει για τέτοια απόσταση) και να έχει το αυτοκίνητο ολόκληρο.
Τωρα το να προσπαθήσεις να το οδηγήσεις...
-
Κλάψτε μαζί μου: http://speedhunters.com/archive/2012/01 ... t-two.aspx
-
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Κλάψτε μαζί μου: http://speedhunters.com/archive/2012/01 ... t-two.aspxσιγά μη κλάψω για δαύτο.
-
Α βάλε καμιά ζάντα εσύ.
(Ψάχνω )
-
Θα μεταναστεύσω!!!
Και μόνο το να δουλεύεις εκεί μέσα πρέπει να είναι απίστευτη εμπειρία. -
Αυτό ήταν το 'part 1':
http://speedhunters.com/archive/2012/01 ... anepa.aspx
κι αυτό το 'part 3':
http://speedhunters.com/archive/2012/01 ... pping.aspx
Προσοχή: Οι καρδιακοί ΜΗΝ το ανοίξετε.
-
τα άνοιξα και τα δυο,επέζησα,τον Πρόδρομο βλέπω να παθαίνει τραλαλά.
-
-
Δεν ξέρω αν postaρω στο σωστό σημείο.
Εχω το κορσάκι μου(wannabe ιστορικό, υπομονή άλλα 8 χρόνια μείνανε) και παρατήρησα το εξής τώρα τελευταία.
Κοιτώντας την πίσω μεριά του ψυγείο, κάπου στην άκρη όταν το αμάξι αρχίζει να ζεσταίνεται εμφανίζεται για κάποιο χρονικό διάστημα ατμός. Εαν φτάσει την κανονική θερμοκρασία λειτουργείας ο ατμός εξαφανίζεται.
Να υποθέσω ότι απο κάπου χάνει το ψυγείο;
Σίγουρα η αντλία νερού δεν είναι και στα καλύτερά της, θα την αντικαταστήσω σε κάποια φάση.
Πάντως απώλειες στο αντιψυκτικό δεν φαίνεται να έχει, ή έχει τόσο λίγο που δεν φαίνονται στο μάτι. -
-
-
Παιδιά μετά από πολλά χρόνια μουρμούρα , επιτέλους έγινα κάτοχος ενώς Fiat x1/9 αλλά την πάτησα λίγο. Είμαι από Βέροια και το αυτοκίνητο από Σπάρτη οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσα να μεταβώ Σπάρτη, και το αγόρασα από φωτογραφίες. To αγόρασα για BERTONE του 1979+ και μου βγήκε Fiat του 1972.
Δεν με πειράζει όμως, το αγάπησα κι αυτό και ξεκίνησα αμέσως ανακατασκευή.
ΣΑΠΙΛΑ ΣΑΠΙΛΑ ΣΑΠΙΛΑ ΣΑΠΙΛΑ ΣΑΠΙΛΑ.Θέλετε να ανεβάζω φωτογραφίες από την ανακατασκευή ή θα σας κουράσω;
-
Συγχαρητήρια Τάσο και καλό κουράγιο!
feel free να βάλεις όσες περισσότερες φωτό μπορείς- μη σου πω να ανοίξεις ένα ξεχωριστό τοπικ γι' αυτή τη δουλειά, όπως αυτό του μορέτι.
-
Το νέο τοπικ είναι έτοιμο.
Όνομα: Ανακατασκευή Fiat x1/9
-
Ο χρήστης xoxos έγραψε:
Παιδιά μετά από πολλά χρόνια μουρμούρα , επιτέλους έγινα κάτοχος ενώς Fiat x1/9 αλλά την πάτησα λίγο. Είμαι από Βέροια και το αυτοκίνητο από Σπάρτη οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσα να μεταβώ Σπάρτη, και το αγόρασα από φωτογραφίες. To αγόρασα για BERTONE του 1979+ και μου βγήκε Fiat του 1972.Δεν με πειράζει όμως, το αγάπησα κι αυτό και ξεκίνησα αμέσως ανακατασκευή.
ΣΑΠΙΛΑ ΣΑΠΙΛΑ ΣΑΠΙΛΑ ΣΑΠΙΛΑ ΣΑΠΙΛΑ.Θέλετε να ανεβάζω φωτογραφίες από την ανακατασκευή ή θα σας κουράσω;
Οπωσδήποτε!!!
-
Ο χρήστης xoxos έγραψε:
Παιδιά μετά από πολλά χρόνια μουρμούρα, επιτέλους έγινα κάτοχος ενώς Fiat x1/9 : Είμαι από Βέροια και το αυτοκίνητο από Σπάρτη οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσα να μεταβώ Σπάρτη, και το αγόρασα από φωτογραφίες. To αγόρασα για BERTONE του 1979+ και μου βγήκε Fiat του 1972.Δεν με πειράζει όμως, το αγάπησα κι αυτό και ξεκίνησα αμέσως ανακατασκευή.
ΣΑΠΙΛΑ ΣΑΠΙΛΑ ΣΑΠΙΛΑ ΣΑΠΙΛΑ ΣΑΠΙΛΑ.Καλοριζικο το Φιατ, και καλη επιτυχια στην ανακατασκευη.
Με το συμπαθιο, αλλα φου ειχες τοσα χρνια στο ψαξιμο, δεν μπορουσες να βρεις εναν ανθρωπο να στο κοιταξει απο σκουριες, αριθμους πλαισιων, κτλπ.?
Ενας απο τους αγραφους νομους οταν αγοραζεις αυτοκινητο, ποτε μονο απο φωτογραφιες.
Σε σχεση με τα χρηματα που θα κοστισει η λαθος επιλογη αυτοκινητου, ενα ταξιδι ειναι ψιχουλα....Δεν το παιζω εξυπνος. Την εχω πατησει και εγω. Τοτε ομως δεν υπηρχαν ιντερνετ ουτε club,ουτε forum.
-
Άσε την πάτησα άσχημα, έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λες, και καλά θα κάνουν τα φίλοι που το σκέφτονται να το ψάξουν καλύτερα. Αν και όταν υπάρχει καψούρα τυφλώνεσαι!!!
Αναπαλαίωση - Συντήρηση - Επισκευή παλαιών αυτοκινήτων