-
Λογικα ο μηχανισμος πρεπει να μπορει να αφαιρειται ,απο την εσωτερικη πλευρα της πορτας πλεον.
Παντως και τον πυρο να βγαλεις ,δεν ξερω ποσο ευκολο ή δυσκολο ειναι,δεν θα εχεις προβλημα .Αν ηταν πυρος απο τους μεντεσεδες που κρατανε την πορτα θα το σκεφτομουν παρα πολυ.Αντε να σου κρεμασει η πορτα απο το πουθενα.
-
Thanx Bill θα δοκιμάσω μήπως το λύσω από την μεριά της πόρτας, δεν νομίζω και εγώ να πάθει κάτι η πόρτα άλλωστε δεν επηρεάζει αυτό το ύψος που κλείνει . Αν δεν βγάλω πάλι άκρη θα το πάω στην αντιπροσωπία... Το περίμενα πολύ πιο απλό όμως θέλει να με παιδέψει.
-
αυτο το λαστιχο ειναι κομενο δηλαδη πιανεις δυο ακρες η ειναι στρογυλο ενωμενο?
-
Μάλλον το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να 'κατεβάσετε' τα service and maintenance manuals του αυτοκινήτου (σίγουρα κάπου θα υπάρχουν στο διαδίκτυο) και εκεί να δείτε την διαδικασία .
Π.Χ. αναζήτηση στο Google : http://www.google.gr/search?q=mazda+xed ... =firefox-a
-
Τώρα άνοιξα και είδα καλύτερα
Το στοπ της πόρτας με κάποιο τροπο πρεπει να βγαίνει, πρέπει να είναι 2 πειρακια που βγαίνουν χτυπητα βγαλε από τη μια πλευρά και μετά κανε τη δουλειά σου και μετά μου φαινετε μπαίνει πάλι χτυπητο -
Ο χρήστης gabyy7 έγραψε:
αυτο το λαστιχο ειναι κομενο δηλαδη πιανεις δυο ακρες η ειναι στρογυλο ενωμενο?Gabyy είναι κυκλικό και πάει ενιαίο γύρω-γύρω από την πόρτα, όπως στα περισσότερα αυτοκίνητα.
Μάλλον το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να 'κατεβάσετε' τα service and maintenance manuals του αυτοκινήτου (σίγουρα κάπου θα υπάρχουν στο διαδίκτυο) και εκεί να δείτε την διαδικασία .
Π.Χ. αναζήτηση στο Google : http://www.google.gr/search?q=mazda+xed ... =firefox-a
Κωνσταντίνε εχω κανει άπειρες ανασκαφές μήπως το βρω κάπου το service manual άλλα το μονο που βρίσκω ειναι το user manual. Οποτε δεν νομίζω να υπαρχει καπου.
-
Ιστορικε μάλλον κατι τετοιο βλέπω να γίνεται τελικά θα δοκιμάσω πάλι μήπως βγαλω το πειρο μονος μου αλλιώς σε γνωστο μου συνεργειο.
-
Ο χρήστης swiftakias_ έγραψε:
Ιστορικε μάλλον κατι τετοιο βλέπω να γίνεται τελικά θα δοκιμάσω πάλι μήπως βγαλω το πειρο μονος μου αλλιώς σε γνωστο μου συνεργειο.swiftakias μην ξεχνας οτι το αυτοκινητο ειναι γιαπωνεζικο (και οχι.....) αρα σιγουρα θα βγαινει με καποιο ευκολο τροπο, δεν θελει κοπο θελει τροπο
-
Ο χρήστης GEORGIOS_XYNOS έγραψε:
Ιστορικε μάλλον κατι τετοιο βλέπω να γίνεται τελικά θα δοκιμάσω πάλι μήπως βγαλω το πειρο μονος μου αλλιώς σε γνωστο μου συνεργειο.
swiftakias μην ξεχνας οτι το αυτοκινητο ειναι γιαπωνεζικο (και οχι.....) αρα σιγουρα θα βγαινει με καποιο ευκολο τροπο, δεν θελει κοπο θελει τροπο
Εδω εχεις απολυτο δικιο, εχω λυσει σχεδον ολο το αυτοκινητο και τα περισσοτερα μερη του ηταν πανευκολο να τα βγαλω και να τα βαλω. Ομως ειναι σπαζοκεφαλια για να βαλω αυτο το ατιμο λαστιχο.
-
Δεν έχει τελειωμό το ξήλωμα...
Στο επόμενο επεισόδιο θα έχουν αφαιρεθέι ο κινητήρας, η γέφυρα με το μπροστινό σύστημα, άξονας, διαφορικό και θα έχει μπει επάνω στην 'σούβλα' για να αρχίσουν σιγά σιγά οι χειρουργικές εργασίες!
-
Βλέπω και άλλος τραβάει τα ίδια......
http://good-times.webshots.com/album/55 ... good-times
Είναι ενός φίλου.... αμα θες σου στελνω και στοιχεία επικοινωνίας για αλληλοβοήθεια
-
Έχει μπει και αυτός σε βαθειά νερά!
Θα με ενδιέφερε να το δω από κοντά, αν δεν σου κάνει κόπο, στείλε μου με πμ το τηλέφωνό του.Σε ευχαριστώ!
-
Καλό κουράγιο Στέφανε! έχεις βουτήξει στα βαθιά βλέπω!
Με την αμαζόνα εκεί μπροστά τι παίζει;
-
H Αμαζόνα είναι του Δήμου, που έχει και ένα 56αρι Olympia.
Στέφανε γιατί είναι ακόμα σε αυτό το στάδιο? Νομίζω έτσι ήταν από όταν πήγες το Olympia εκεί. -
Η αμαζόνα έχει τελειώσει από φανοποιία και έχει φύγει από εκεί.
Οι φωτογραφίες που ανέβασα είναι νεότερες από αυτές που είχα ανεβάσει πριν από λίγο καιρό αλλά όχι οι τελευταίες.
Οι δουλειές οι οποίες γράφω στο post έχουν γίνει ήδη και από βδομάδα θα σηκώσω νέες φωτό. -
Ωραία. Πρέπει να κανονίσω να τον δω και λίγο το Δήμο, από Νοέμβρη που θα χω λίγο χρόνο μέχρι να μπω.
-
παιδια ξερει καποιος να προτεινει(σε pm αν προτειμα) καποιο σωστο μαγαζι να αλλαξω τη ζελατινα της κουκουλας στο 205 μου?sorry που ρωταω εσας χωρις να εχω καποιο ιστορικο αλλα πιστευω πως εσεις δινετε σημασια στη λεπτομερια κ ειστε πιο απαιτητικοι στο αποτελεσμα της δουλειας...
-
Ο χρήστης jimakos205 έγραψε:
παιδια ξερει καποιος να προτεινει(σε pm αν προτειμα) καποιο σωστο μαγαζι να αλλαξω τη ζελατινα της κουκουλας στο 205 μου?sorry που ρωταω εσας χωρις να εχω καποιο ιστορικο αλλα πιστευω πως εσεις δινετε σημασια στη λεπτομερια κ ειστε πιο απαιτητικοι στο αποτελεσμα της δουλειας...Ριξε μια ματια στο viewtopic.php?f=6&t=22981 , δεν ξερω αν ισχυουν ακομα τα τηλεφωνα κλπ.
-
Οι εργασίες της 'σούβλας' έχουν ξεκινήσει...!
Οι φωτογραφίες είναι όταν πρωτομπήκε στην σούβλα.
Από τότε έχει γίνει αμμοβολή από κάτω και ξεκίνησαν τα 'κόψε-ράψε' ξεκινώντας από τον μπροστινό αριστερό θόλο και προχωρόντας γύρω γύρω... -
Πολύ ωραία δουλειά!!!
Πόσο μπορεί να έχει μία τέτοια σούβλα...και που μπορούμε να την βρούμε? ξέρει κανείς?
Αναπαλαίωση - Συντήρηση - Επισκευή παλαιών αυτοκινήτων