-
Στη φωτο φαινεται κομπλε. Αν τη βγαλεις με ενα βαψιμο και οχι χοντρα ξεσαπισματα και αν μεσα ειναι καλο τοτε προχωρα. Το αμαξι φαινεται καλο.
Οντως, ο καθρεπτης και οι καθαριστηρες πρεπει να αλλαχτουνε. Αν βρεις τα γνησια το αμαξι θα δειξει πολυ. -
Oι καθαριστήρες τι έχουν;
-
ευχαριστω παρα πολυ για αυτα που λετε αυτο το αυτοκινητο εχει μεγαλη συναισθηματικη αξια για εμενα! αυτο που ειπατε για τα λαστιχακια δεν μπορω να βρω πουθενα για το παραθυρο! επισης πριν μια βδομαδα βρικα ενα 304 στο πασαλιμανι του 76 μοντελο και ειχε καφε καθισματα ολοκαινουρια τα εβαλα στο δικο μου αλλα εμενα εχει κιτρινες προσ το πορτοκαλι επενδισεις και δεν ξερω να τισ κρατισω η να βαλω καφε απο εκεινο το αυτοκινητο ηταν κομμενες διστυχως! φωτογραφιες απο τα καθισματα σε λιγο καιρο θα βαλω..
καποιες ακομη φωτογραφιες...
http://img9.imageshack.us/i/88653195.jpg/
http://img705.imageshack.us/i/36050212.jpg/
http://img295.imageshack.us/i/52688476.jpg/
http://img714.imageshack.us/i/17062255.jpg/
-
μαγκες περιμενω σχολια για τις φωτογραφιες ευχαριστω!!!
-
Αν και η περίοδος δεν είναι καλή για να μαζέψω πολλές γνώμες, ας προσπαθήσω για κανα δυο. Σε ένα αυτοκίνητο έχω ένα κάλυμμα ταμπλώ ριτρίμντ εποχής όμως, πολύ καλό, που πολύ πολύ δύσκολα καταλαβαίνει κανείς ότι δεν είναι αυθεντικό. Ψάχνω 4 τέσσερα χρόνια να βρω άσκαστο αυθεντικό (+Αυστραλία, Ιαπωνία), και κανένα δεν έχει εμφανιστεί. Μετά από δύο χρόνια πίεση ένας αντιπρόσωπος της μάζντα που έχει αντίστοιχο αυτοκίνητο, απόφάσισε να μου πουλήσει το δικό του κρατημένο για αντικατάσταση άσκαστο ταμπλώ. Όμως δυστυχώς στη μεταφορά του το διαλύσανε, καθώς λόγω ηλικίας η παραμικρή επαφή-πίεση το έσκαγε. Έτσι έχει πλέον δυο μικρές περιοχές με σκασίματα όπως στις φωτογραφίες. Υ΄πό συγκεκριμένη οπτική γωνία δεν φαίνεται σχεδόν τίποτα, όμως δεν είναι και αμελητέες. Το ερώτημα: να το βάλω, ή να κρατήσω το retrimed?
Ευχαριστώ. -
To ξεσκίσανε οι βλάκες!!!
Σε αποζημίωσαν τουλάχιστον?Εγώ προτείνω να κρατήσεις το retrimed που έχεις.
-
κριμα, τωρα δεν το εχει κανενας απ'τους 2...
Παραγγελεια απο το εργοστασιο δε γινεται????
Αν το αλλο ειναι σε καλυτερη κατασταση, ναι κρατα το, αν ειναι στα ιδια καλυτερα το αυθεντικο
-
ευχαριστώ. Αυτό που χει πάνω είναι τέλειο, απλώς είναι η αίσθηση ότι ξέρεις ότι δεν είναι αυθεντικό. Μου το δωσε χωρίς λεφτά. Και με την ευκαιρία καθάρισα και ένα μέρος αποθήκη του για 300 ευρώ (από σαζμάν μέχρι φώτα), άρα εν τέλει καλά ήρθε.
-
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Άλλαξα κομπρεσέρ ( 500 ΛΊΤΡΑ ΚΑΖΆΝΙ, 7.5 ΗΡ κινητήρας, 950 λίτρα 1' παροχή αέρα στα 12 bar ) γιατί ετοιμάζω μεγάλη καμπίνα αμμοβολής που να χωράει καπάκια, μπλόκ, γέφυρες, διαφορικά κλπ, θα είναι 2.0 Χ 1.2 Χ 1.2 μέτρα. Άντε να δούμε !Προβλεπω οτι θα χρειαστεις και τα παρακατω ηλεκτρονικα μηχανηματα
γιατι το μαγαζι θα θυμιζει τραπεζα ,Δευτερα πρωι !!!
-
-
-
Λάμπρο, σκέψου το ταμπλώ να μην είχε πάθει τίποτε στη μεταφορά, να έκανες όλο τον κόπο να το βάλεις πάνω στο αυτοκίνητο, και μετά απο λίγες μέρες να έσκαγε (αφού ήταν στην κατάσταση που περιγράφεις)
Οπότε...ίσως να ήταν καλύτερα που έγινε έτσι...αυτά είναι συνηθισμένα στη συμβίωση με ένα κλασικό αυτοκίνητο. Βάζεις πάνω το ξαναφτιαγμένο και δεν έχεις ούτε άγχος μην το ακουμπήσει κανείς κατα λάθος ούτε την έννοια ότι δε θα φαίνεται όμορφο. -
Αυτό όντως δεν το χα σκεφτεί. Υπολόγιζα μήπως υπάρχει και καμιά επάλειψη που το 'μαλακώνει' και μειώνει το σκάσιμο με την παραμικρή επαφή. Δυστυχώς το ταμπλώ πρέπει να βγει και πάλι, δεν το αποφεύγω, γιατί στην 'πρόσοψη' έχουν βάλει ραδιοκασετόφωνο, οπότε θα αλλαχθεί.
-
Ο χρήστης baltsiotis έγραψε:
Αυτό όντως δεν το χα σκεφτεί. Υπολόγιζα μήπως υπάρχει και καμιά επάλειψη που το 'μαλακώνει' και μειώνει το σκάσιμο με την παραμικρή επαφή. Δυστυχώς το ταμπλώ πρέπει να βγει και πάλι, δεν το αποφεύγω, γιατί στην 'πρόσοψη' έχουν βάλει ραδιοκασετόφωνο, οπότε θα αλλαχθεί.Απο τις φωτο δειχνει να εχει καει .Οχι απο τον ηλιο αφου δεν ηταν τοποθετημενο αλλα απο τον χρονο ;
Μαλλον και το αφρολεξ απο μεσα θα εχει καει.Αν το ζουληξεις επανερχεται;Εκτος και αν εχει χτυπηθει απο πισω και δειχνει ετσι .
-
Αν το ζουλήξεις, σπάει, πιο έντονα όμως στα σημεία που έβλεπε ο ήλιος, άρα μάλλον συνδυασμός χρόνου και ήλιου.
-
Ο χρήστης baltsiotis έγραψε:
Αν το ζουλήξεις, σπάει, πιο έντονα όμως στα σημεία που έβλεπε ο ήλιος, άρα μάλλον συνδυασμός χρόνου και ήλιου.Κακη αποθηκευση τοτε.Κριμα.
-
Καλησπέρα σε όλους.
Μιας και μιλάμε για ταμπλω…Έχω ένα σκεπασμένο με σεντόνι σε υπόγειο χωρίς υγρασία....Υπάρχει κάποια πρόταση για την κατάλληλη αποθήκευση? -
γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στη παρεα μολις το πρωτο μηνυμα μου!εχω ενα γνησιο peugeot 205 cti 1.9 δεν ειναι ακομα κλασσικο αλλα επειδη εχω σκοπο να το κρατησω για παντα θελω οτι κανω να γινεται σωστα.η ερωτηση μου εχει να κανει με το εσωτερικο κ πιο συγκεκριμενα με τα καθισματα κ τη μοκετα.βασικα θελω να αλλαξω μοκετα γιατι εχει σκιστει σε ενα σημειο κ δε ξερω αν οι ταπετσεριδες μπορουν να την κανουν σα τη δικια του(καμπυλες, εφαρμογη...) η πρεπει να ψαξω να τη βρω μεταχειρισμενη?κ επισης αν εχετε καποιον για να μου κανει καλη δουλεια στα καθισματα?θελω να κανω αλλαγη των πλαινων υφασματων με δερμα...ευχαριστω
-
Καλως ορισες.
Αν δεν σωνετε η μοκετα σου καλυτερα να βρεις μια μεταχειρησμενη σε καλη κατασταση.
Οσο για τα καθισματα, αν θες να κρατησεις το αυτοκινητο σε αυθεντικη εργοστασιακη κατασταση θα σου προτεινα να μην αλλαξεις το υφασμα με δερμα, αλλα να ξαναβαλεις υφασμα.
Αναπαλαίωση - Συντήρηση - Επισκευή παλαιών αυτοκινήτων