-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Ψάξε να βρείς με φύλλο βηρυλλίου ενδιάμεσα, απορροφάει πολύ καλύτερα τις κρυπτογενείς ταλαντώσεις χαμηλής συχνότητας, που παράγουν όλα τα Μίνι με ελαστικούς τάκους στην ανάρτηση.εχεις να προτείνεις κατι συγκεκριμενο?
μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα σ΄αυτο το υλικο,οσο καιρο εψαχνα διαφορες μονωσεις δεν θυμαμε να ειδα καποια που να χρησιμοποιει το υλικο που αναφερεις
ή θα ηταν εκτος των απαιτησεων κ θα δε θα εδωσα προσοχη...
αν εχεις κ λινκ ακομα καλυτερα! -
Επίσης θα μπορούσες να πάρεις στρώμα αρμαφλέξ και να το ντύσεις.
Είναι πολύ καλό μονωτικό και ελαφρύ. Υπάρχει σε διάφορα πάχη.Τα αυτοκόλητα πισόχαρτα δεν τα κολάς παντού. Εγώ τουλάχιστον τα βάζω όπως τα έχει συνήθως ο κατασκευαστής. Ένα κομμάτι σε κάθε πάτωμα.
-
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
Επίσης θα μπορούσες να πάρεις στρώμα αρμαφλέξ και να το ντύσεις.
Είναι πολύ καλό μονωτικό και ελαφρύ. Υπάρχει σε διάφορα πάχη.Τα αυτοκόλητα πισόχαρτα δεν τα κολάς παντού. Εγώ τουλάχιστον τα βάζω όπως τα έχει συνήθως ο κατασκευαστής. Ένα κομμάτι σε κάθε πάτωμα.
το αρμαφλεξ εχει καλλες θερμομονωτικές ιδιοτητες κ πολυ φτωχες οσον αφορα την ηχομονωση,
ειναι λιγο καλυτερο απο το κοινο φελιζολ,
εκτος του οτι εχω βρει μονο κυλινδρικα κομματια που προοριζονται για μονωση σωληνώσεων,
δεν γνωριζω εαν βγανει σε 'πλακες'οπως τα βαζει ο κατασκευαστης απλα περιοριζει της ταλαντωσεις,
προσωπικα νομιζω θεωρω πως ειναι οτι λιγοτερο μπορει να γινει για ηχομονωση...για καλη ηχομονωση θα πρεπει να 'σφραγιστουν' οσο το δυνατο τα κενα μεταξυ των μονωσεων,
αλλιως τα κενα θα λειτουργουν σαν διοδοι των αεροφερτων θορυβων,
κατα συνεπεια μειωνεται κατα πολυ ο τελικος συντελεστης μονωσης. -
Είμαι fun του αυτοκινήτου, διαβάζω τις σελίδες του φόρουμ σας που πρόσφατα βρήκα και έχω πάθει πλάκα...
Είστε φοβεροί !
Για να βοηθήσω και εγώ λίγο από την μεριά μου. Εάν χρειαστείτε ποτέ μάστωρα για χρώμια που να κάνει απίστευτη δουλειά και καλές τιμές, για τα Ελληνικά δεδομένα, μπείτε εδώ... www.stylvometall.gr
-
Πρώτη φορά βλέπω χρωμιατζίδικο με website!! Μπράβο εξέλιξη
-
Ο χρήστης Panoulis1 έγραψε:
Είμαι fun του αυτοκινήτου, διαβάζω τις σελίδες του φόρουμ σας που πρόσφατα βρήκα και έχω πάθει πλάκα...Είστε φοβεροί !
Για να βοηθήσω και εγώ λίγο από την μεριά μου. Εάν χρειαστείτε ποτέ μάστωρα για χρώμια που να κάνει απίστευτη δουλειά και καλές τιμές, για τα Ελληνικά δεδομένα, μπείτε εδώ... http://www.stylvometall.gr
Καλως ηλθες στο φορουμ.Τι σχεση εχεις με το site που μας προτεινεις στα δυο σου ,πρωτα και μοναδικα μεχρι στιγμης,ποστ;
-
Καλώς σας βρήκα.
Δουλεύω σε αυτή την εταιρία τον τελευταίο χρόνο.
Είδα πολύ μεράκι στις φωτό που έχετε βάλει με τις επισκευές και τις αναπαλαιώσεις.
Επειδή γνωρίζω από πρώτο χέρι για την ποιότητα της δουλειάς και την νοοτροπεία του μάστωρα, γιαυτό και σας το πρότεινα. -
Το project με το Volvo είναι φανταστικό !!!
Φοβερή δουλειά έχει γίνει
Πολύ καλή η ιδέα να βάζετε φωτογραφίες από την διαδικασία αναπαλαίωσης...
ωστε να βλέπουμε και εμείς οι νεότεροι. -
Που το πουλάνε το αρμαφλέξ;
Ή κάποιο site για online παραγγελία; -
Τελευταία φορά που είχα πάρει φύλλα αρμαφλέξ ήταν το 2004 και ακόμα μου έχει μείνει... Ούτε που θυμάμαι από που το είχα προμηθευτεί τότε...
-
Για online κοιτάξτε εδώ...
http://www.eaparts.gr/content.aspx?cati ... pi=&s=&l=1Νομίζω έχει και το Leroy Marlin, εγώ έχω βρεί σε καταστήματα που πουλάνε μονωτικά υλικά
και σε μαγαζιά που έχουν υλικά για υδραυλικούς.Ελπίζω να σας βοήσθησα
-
Ρίξτε μια ματιά και εδώ...
http://www.soldatos.gr/html/monosi.html
Στην εταιρία που δουλεύω επισκευάζουμε και σκάφη αναψυχής.
Έχω ακούσει αρκετές φορές μαστώρους από άλλα συνεργεία ότι αγοράζουν
από τον παραπάνω armaflex. -
Υπάρχει άλλη μια εταιρία για αρμαφλέξ.
Εάν θυμάμαι καλά είναι η
ΕΨΕΜ Α.Ε.&Β.Ε. ΠΕΙΡΑΙΩΣ 139 Τηλέφωνο : 210 3451001 -
Το καλύτερο πισσόχαρτο της αγοράς είναι το Dynamat και τοποθετείται όπου έχει προβλέψει ο κατασκευαστής.Το Armaflex δεν είναι ηχομονωτικό και είναι καθαρά υλικό οικοδομής.Αν θέλουμε να απομακρύνουμε κετσέδες,μονωτικά τύπου αφρολέξ κλπ,υπάρχει ελληνικότατο και φθηνό ηχομονωτικό υλικό σε φύλλα της Ricofon.Εχε την όψη και την υφή του αφρολέξ,αλλά δεν επηρεάζεται από θερμότητα,υγρασία κλπ.Κυκλοροφορεί σε διάφορες διαστάσεις και πάχη και μπορείς πανεύκολα να κολλήσεις δύο και τρία μαζί για να διαμορφώσεις το πάχος που επιθυμείς.
-
εψεμ, σολδατοι(και οι δυο αδελφοι) κοντες, οπως και ολα τα μαγαζια του ειδους μας, ΔΕΝ εχουν καλη τιμη σε μονωτικα, σαν αυτα που χρειαζεστε
παρα μονο για μονωσεις σωληνων (ψυξης-θερμανσης κλπ)
προτιματε καταστηματα (μαντρες) που εχουν υλικα οικοδομων, η ακομα καλυτερα καταστηματα εξειδικευμενα στα μονωτικα
στα νοτια προαστια π.χ. ο γαβαλας (πανω στην λ.βουλιαγμενης) -
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Το καλύτερο πισσόχαρτο της αγοράς είναι το Dynamat και τοποθετείται όπου έχει προβλέψει ο κατασκευαστής.Το Armaflex δεν είναι ηχομονωτικό και είναι καθαρά υλικό οικοδομής.Αν θέλουμε να απομακρύνουμε κετσέδες,μονωτικά τύπου αφρολέξ κλπ,υπάρχει ελληνικότατο και φθηνό ηχομονωτικό υλικό σε φύλλα της Ricofon.Εχε την όψη και την υφή του αφρολέξ,αλλά δεν επηρεάζεται από θερμότητα,υγρασία κλπ.Κυκλοροφορεί σε διάφορες διαστάσεις και πάχη και μπορείς πανεύκολα να κολλήσεις δύο και τρία μαζί για να διαμορφώσεις το πάχος που επιθυμείς.σωστος!!!
δεν χωνεις μια περιουσια, κι ας μην εχει στην τελικη, την καλυτερη απορροφηση στις κρυπτογενείς ταλαντώσεις χαμηλής συχνότητας
δεν παιζεσαι ρε συ -
[quote='KP61']
στα νοτια προαστια π.χ. ο γαβαλας (πανω στην λ.βουλιαγμενης)
/quoteΕγώ πάντος μια φορά που είχα πάρει κάτι μονωτικά από εκεί δεν ήταν και τα φθηνότερα αλλά ήταν ποιοτικά.
Όμως έχει μεγάλη γκάμα έχει σχεδόν τα πάντα... και μια παροιμία λέει ότι πληρώνεις παίρνεις. -
Καλά, είναι δυνατόν οι ιστορικοί να συζητάνε για dynamat και σία;
Ειδικά ο μονοφάρος με έχει απογοητεύσει περισσότερο απ' όλους.
Για συνέρθετε...
http://www.woolies-trim.co.uk/p-1384-sound-deadening-felt.aspx
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Ειδικά ο μονοφάρος με έχει απογοητεύσει περισσότερο απ' όλους.
Ασε με καλέ μου,όπου βλέπω κετσέ παθαίνω αναφυλαξία.
-
το dynamat πιστευω οτι ειναι υπερτιμημενο,
δεν εχω δει κανενα datasheet απλα μονο ποστς απο εδω κ απο εκει που το εκθιαζουν, μαλλον λογω τιμης οι περισσοτεροι το θεωρουν αναλογο της.....οκετσες δεν ειναι cult......ειναι kitsch!
Αναπαλαίωση - Συντήρηση - Επισκευή παλαιών αυτοκινήτων