-
HKM 9999 Infiniti, τετράγωνες τέλος!!!!
-
Ο χρήστης Giannnis έγραψε:
Εφόσον όμως εσύ παίρνεις αυτοκίνητο με μειωμένους δασμούς, δεν πρέπει να ξεχωρίζει αυτό από το δικό μου αυτοκίνητο που έχει πληρωθεί κανονικά?
Γιατι να ξεχωριζει ???? Τι εξυπηρετει ?????
... Και λόγω του ειδικού καθεστώτος όσον αφορά τα άτομα που το οδηγούνε, και γιατί αργότερα αν θες να το πουλήσεις, αν δεν κάνω λάθος πρέπει να εκτελωνιστεί κανονικά και να πάρει κανονικές πινακίδες...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
HKM 9999 Infiniti, τετράγωνες τέλος!!!!...δηλαδή θες να μας πεις πως έχεις δει και τα υπόλοιπα ΗΚΜ-999*; Αν όχι, αυτό που είδες είναι εκτός σειράς.
Έτσι κι αλλιώς αυτό το 'τέλος' πλάι στο (ανορθόγραφο) Infiniti κάπως μου χτύπησε...Είδα το πρώτο μου ΙΚΒ σε EOS, ΙΚΒ-18**
-
IKB-294*
άνοδος στους ρυθμούς..??
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
IKB-294*άνοδος στους ρυθμούς..??
Έχουν αναφερθεί αρκετά ΙΚΒ ως το 22** που ανέφερες την Πέμπτη και μετά ένα 28 και το σημερινό 29. Θα
μπορούσε αυτό το κενό να δείχνει κλάδο επαγγελματικών, πχ από ΙΚΒ-2300 ως 2799. Σε κάθε περίπτωση οι
ρυθμοί αυτή την εποχή είναι υψηλοί και αυτό φαίνεται και φέτος παρά τη γενικότερη κάμψη. -
ΙΚΒ 282*
ΡΖΗ 608* στην Καλλιθέα (περίμενα ότι θα είναι καλό..)
και ΟΑΙ 93* σε δίκυκλο.
@thaliarque, επειδή το ξέχασα πριν. Δυστυχώς δεν πρόσεξα και δε μπορώ να σου πω αν είναι από Πάτρα ή Αίγιο. Θα κοιτάξω αν δω κάτι την επόμενη φορά. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν είναι από την Πάτρα; -
στο αεροδρόμιο νοικιάρικο getz ΜΟΒ-855*
-
ΕΕΝ-4214 στα Γιαννιτσά σε Civic sedan
-
ΝΗΥ 337*.
-
ΧΧΕ 477 έτοιμο προς παράδοση και ΟΒΑ 864 σε δίκυκλα, ΙΗΙ-900* σε επαγγελματικό (είχα δει και ΙΗΙ-91 στη
ΔΕΗ στην Ξάνθη αλλά ξέχασα να το αναφέρω). Είδα και το πρώτο μου ΙΜΒ σε Ζαφίρα έτοιμο για παράδοση.
Τέλος, ΡΑΙ-6401 σε πρόσφατο RAV4 δείχνει ότι τα ΡΑΙ στην ανατολική Αττική που έφτασαν ως το 6500 (από
6501 ως 7000 τα είχε κρατήσει η ανατολική Αθήνα) δίνονταν ως το 2006 το λιγότερο.Εντυπωσιακό το ΜΟΒ του rafi. Και είναι τελείως απίθανο να είναι εκτός σειράς αφού είναι νοικιάρικο. Πρέπει
να θεωρείται βέβαιη η εμφάνιση του ΜΟΕ μέσα στο 2009.Ο χρήστης www2000 έγραψε:
...@thaliarque, επειδή το ξέχασα πριν. Δυστυχώς δεν πρόσεξα και δε μπορώ να σου πω αν είναι από Πάτρα ή Αίγιο. Θα κοιτάξω αν δω κάτι την επόμενη φορά. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν είναι από την Πάτρα;Απολύτως τίποτα! Απλώς θυμίζω πως εκεί υπάρχει κι αυτός ο κλάδος που καμιά φορά μπερδεύει τα πράγματα.
-
ΤΡΖ 336* σε Mercedes Sprinter.
-
IMB-149PAI-636pathfinder με πλαίσιο από Μαραθώνος KXY-807* με πλαίσιο απο Αλεξάνδρας
-
Δημήτρη έχω αναφέρει ΗΚΜ 999* και μάλιστα σχετικά πρόσφατα οπότε οι τετράγωνες ειναι σιγουρα...τελος. Το ΗΚΜ 999 τι ξαναειδα το μεσημέρι και έγραφε infiniti πίσω.
Και ΗΚΡ 524* Focus Europcar
-
XXE 32*
OBA 64*
MIP 696* -
ΖΧΗ-3131 σε τέριος
Ο χρήστης rafi έγραψε:
...PAI-636*pathfinder με πλαίσιο από Μαραθώνος ...Το έχω δει κι εγώ στο παρελθόν 2-3 φορές, είναι τόσο τεράστιο και σπάνιο που το προσέχεις έτσι κι αλλιώς!
ΟΚ Μάνο! Φυσικά και έγραφε Infiniti... το κακό γούστο των αμερικανοϊαπώνων πλήττει ακόμα και την
ονομασία της μάρκας. -
AZB-364*
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΖΧΗ-3131 σε τέριος...PAI-636*pathfinder με πλαίσιο από Μαραθώνος ...
Το έχω δει κι εγώ στο παρελθόν 2-3 φορές, είναι τόσο τεράστιο και σπάνιο που το προσέχεις έτσι κι αλλιώς!
ΟΚ Μάνο! Φυσικά και έγραφε Infiniti... το κακό γούστο των αμερικανοϊαπώνων πλήττει ακόμα και την
ονομασία της μάρκας.Τελικά η Αθήνα δεν είναι και τόσο μεγαλούπολη πια
-
NII-2121 σε Φόκους εκτός σειράς,ΝΙΗ-890*(χ),ΚΧΥ-564* άνευ πλαισίου,ΜΗΟ-884* με ασφάλεια 19/05,ΚΧΧ-121* άπαντα σε Κασκάι και ΚΡΥ-50* σε δίκυκλο,που βρέθηκε αυτός εδώ πάνω?
Όλοι οι τρίτεκνοι Κασκάι παίρνουν? -
**ΚΑΡ **430
ΚΙΚ 601
ΙΗΧ 3970 -
Γεια χαρά σε όλους. Είμαι καινούργιος και δεν πίστευα ότι θα βρω ένα φόρουμ
για να εκφράσω και εγώ το 'βίτσιο' μου. Έχουμε και λέμε ( όλες οι παρατηρήσεις από Χαλκίδα ) :
ΧΑΑ 528* , Μάλλον Mazda 6 ( δεν θυμάμαι καλά ) πρίν 4 ημέρες.
ΒΟΧ 688* , Golf TSI πριν 4 ημέρες.
ΧΑΑ 652* , Audi A3 , Κλάδος Ιστιαίας πριν 4 ημέρεςΜηχανές : ΕΗΟ 12* , Χθές.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008