-
Ο χρήστης Njo έγραψε:
NII-8957 στο fiat 500 μου που παρελαβα αποψεΚαλοτάξιδο! YNN 345* και στο δικο μου 500
-
cptbill λογικά το δικό σου είναι κάποιων ημερών ε? λόγω του ότι έχουμε φτάσει πια στο 36
-
Ο χρήστης Njo έγραψε:
NII-8957 στο fiat 500 μου που παρελαβα αποψεκαλορίζικο και καλές βόλτες
ΕΕΤ 76* πλαίσιο Σκύδρας
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Επιτέλους έσπασα κι εγω το ρόδι!!!
ΗΚΡ 804* ή 5* σε φορτηγό IVECO
και ΙΚΝ 536* IBIZA Hertzτι είναι αυτές οι πινακιδες ρε σύντεκνε?
-
Ηράκλειο η μία και η άλλη αθήνας
-
Ο χρήστης foibi έγραψε:
Επιτέλους έσπασα κι εγω το ρόδι!!!
ΗΚΡ 804* ή 5* σε φορτηγό IVECO
και ΙΚΝ 536* IBIZA Hertzτι είναι αυτές οι πινακιδες ρε σύντεκνε?
Ζούμε ιστορικές στιγμές παιδιά!!!!! Μπήκε στο θέμα μας ΚΑΙ ΠΟΣΤΑΡΕ, μία γυναίκα!!!!!
Έκ μέρους όλων των υπολοίπων μελών του παρόντως θέματος θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την χαρά πού μας έδωσες κοπελιά!!!! -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ζούμε ιστορικές στιγμές παιδιά!!!!!
Το Σ/Κ είδα εδώ ένα ΗΚΡ 778* Σε Α-Class , ακόμα δεν το πήρε....
Επίσης παιδιά έχω την εντύπωση ότι είδα κάτι σε ΗΜΧ 61**
πάλι το Σ/Κ αλλά ήταν μακριά και δεν μπορούσα να δω καλά!Η λάθος είδα (το πιθανότερο) ή κάτι τρέχει!
Λοιπά :
AME 252* Corsa
XAA 856* Μάλλον Mazda2 -
Σημερινές ταξινομήσεις :
ΕΕΝ-581* στην Έδεσσα σε L200
ΚΖΡ-994* στην Πτολεμαϊδα σε υβριδικό Civic -
IKN 536* αν και βλέπω στην Κρήτη έφτασε καλύτερο..
Όμως είδα ένα ΡΜΤ 256* στην Αθήνα
σε δίκυκλα ΧΧΜ 60*Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Λοιπά :
AME 252* Corsa
XAA 856* Μάλλον Mazda2Η Λαμία ξεκίνησε δηλαδή να 'καταναλώνει' τη νέα παρτίδα της, την οποία θα τελειώσει μέχρι το τέλος του χρόνου?
Γιατί σου φαίνονται πολλά; Λογικά ξεκίνησαν να τα δίνουν όταν ξεκίνησε το ΙΜΕ και στα επιβατικά, οπότε
70 νούμερα σε 20 μέρες είναι κανονικό για την Αγία Παρασκευή.Εσύ ξέρεις καλύτερα, απλά μου έκανε εντύπωση ίσως επειδή πρώτα είδα τα ΙΜΕ 33 στα επαγγελματικά και μετά είδα πριν το 33. Θα κοιτάξω πάντως αν πράγματι ξεκίνησαν από το 3251
...ΖΧΗ 912* και 915* ... ΖΧΗ 957* σε επαγγελματικό...
Νομίζω πως το ΖΧΙ μπορεί να εμφανιστεί στα τέλη της εβδομάδας, ιδίως αν έχουν δεσμευτεί όλα τα
ΖΧΗ-9500/9999 για τα επαγγελματικά. Να δούμε ποιος θα το αναφέρει πρώτος.Και εγώ πιστεύω ότι όλα τα ΖΧΗ μετά το 9500 θα πάνε στα επαγγελματικά.Ίσως ακολουθούν το παράδειγμα του Πειραιά. Αύριο, μεθαύριο πρέπει να δω ΖΧΙ, για να δούμε..
Επίσης είδα και εγώ το ΥΝΚ 9988 του ΟΑΣΑ. -
NII-900*(x),KXY-753*.
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
cptbill λογικά το δικό σου είναι κάποιων ημερών ε? λόγω του ότι έχουμε φτάσει πια στο 36ναι, μιας εβδομαδας περιπου.
-
AHM-2556 στο 'νέο' '6' του ΚΤΕΛ Ξάνθης, ένα Neoplan N316SHD που μέχρι πρότινος είχε αρ. παρμπρίζ '1'
και αρ. κυκλ. ΑΗΚ-2003 (ο οποίος ήταν επίσης αλλαγμένος σε σχέση με τον αρχικό).ΚΟΜ-178* στο νέο '26' του ΚΤΕΛ Ροδόπης, ένα εντυπωσιακό Setra S415HD (νομίζω).
ΚΚΚ 505 σε δίκυκλο, ίσως από Ξάνθη, ίσως από Καβάλα, ποιος ξέρει;...
@Njo, CptBill: μεγειά τα 5οοράκια σας και καλοτάξιδα!
@foibi: καλώς όρισες!
Μάνο πολύ μου άρεσε το 'ιστορικές στιγμές', εύχομαι σύντομα να ζήσουμε εδώ κι άλλες τέτοιες.
Τελειώνει το απόθεμα στην Πτολεμαΐδα, δεδομένου όμως πως ούτε στην Κοζάνη είναι πολύ μεγάλο, δεν
περιμένω να πάρει προς το παρόν πάνω από 500 νούμερα, πχ τα ΚΖΤ-6500/6999.@ss500: μάλλον από Καστοριά πρέπει να είναι το ΚΧΥ-753*.
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Η Λαμία ξεκίνησε δηλαδή να 'καταναλώνει' τη νέα παρτίδα της, την οποία θα τελειώσει μέχρι το τέλος του χρόνου?Νομίζω πως θα τελειώσουν ως τότε και θα χρειαστεί κι άλλα δανεικά, μην ξεχνάμε και την Αταλάντη που
λογικά πρέπει πια να τσίμπησε και να δίνει κι αυτή μερικά ΑΜΕ.Εσύ ξέρεις καλύτερα, απλά μου έκανε εντύπωση ίσως επειδή πρώτα είδα τα ΙΜΕ 33 στα επαγγελματικά και μετά είδα πριν το 33. Θα κοιτάξω πάντως αν πράγματι ξεκίνησαν από το 3251
Δεν ξέρω τίποτε, εικασίες κάνω κι εγώ.
...Ίσως ακολουθούν το παράδειγμα του Πειραιά. Αύριο, μεθαύριο πρέπει να δω ΖΧΙ, για να δούμε... Επίσης είδα και εγώ το ΥΝΚ 9988 του ΟΑΣΑ.
Μπα...κάθε διεύθυνση έχει τα δικά της χούγια, σύμπτωση είναι. Να δούμε επίσης τι θα πάρουν τα νέα
αστικά της ΕΘΕΛ που παρουσιάστηκαν χθες και θα πρέπει να αρχίσουν να κυκλοφορούν στους δρόμους
του λεκανοπεδίου από τη νέα χρονιά. Ο συνδυασμός ΥΝ έχει γράψει πολύ μεγάλη ιστορία στις αστικές
συγκοινωνίες της Αθήνας (700 γαλάζια και κάμποσα πράσινα), θα χαρούμε οι λεωφορειόφιλοι να δούμε
ΥΝΝ στα νέα αστικά. Αν μάλιστα τσιμπούσαν νούμερα ΥΝΝ-6*** όπως οι (μακρινοί) πρόγονοί τους...
Μάλλον όμως το βλέπω για ΥΝΝ-9*** κλασικά... -
**Ευχαριστώ ** όλους για τις ευχες σας....
-
ΖΧΗ 356*-505* και 541*,;όλα σε Mercedes επαγγελματικά,δηλαδή 2 φορτηγά και 1 λεωφορειάκι.
ΡΑΙ 714* σε VW Passat παλιό.
ΑΖΒ 583* σε Audi A5.
ΧΙΕ 643* σε Toyota Yaris.Από δίκυκλα ΑΑΙ 28*.
-
IKE 523* σε Hyundai accent
-
ΥΝΝ 366. σε fiat 500ράκι
-
Κι άλλο 500άκι. Το οδηγούσε μια γκόμενα 'τσιριμπίμ τσιριμπόμ'
ΗΚΡ 806* κάτι σε λευκό χρώμα!!! -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
...Ίσως ακολουθούν το παράδειγμα του Πειραιά. Αύριο, μεθαύριο πρέπει να δω ΖΧΙ, για να δούμε... Επίσης είδα και εγώ το ΥΝΚ 9988 του ΟΑΣΑ.
Μπα...κάθε διεύθυνση έχει τα δικά της χούγια, σύμπτωση είναι. Να δούμε επίσης τι θα πάρουν τα νέα
αστικά της ΕΘΕΛ που παρουσιάστηκαν χθες και θα πρέπει να αρχίσουν να κυκλοφορούν στους δρόμους
του λεκανοπεδίου από τη νέα χρονιά. Ο συνδυασμός ΥΝ έχει γράψει πολύ μεγάλη ιστορία στις αστικές
συγκοινωνίες της Αθήνας (700 γαλάζια και κάμποσα πράσινα), θα χαρούμε οι λεωφορειόφιλοι να δούμε
ΥΝΝ στα νέα αστικά. Αν μάλιστα τσιμπούσαν νούμερα ΥΝΝ-6*** όπως οι (μακρινοί) πρόγονοί τους...
Μάλλον όμως το βλέπω για ΥΝΝ-9*** κλασικά...Καιρός ήταν να έρθουν καινούρια λεωφορεία στην Αθήνα. Αυτά είναι που αρχικά τα περιμέναμε αρχές του 2009? Μήπως ξέρεις κάπου που μπορώ να βρω πληροφορίες όπως που θα κυκλοφορήσουν κλπ
Απορία: Γιατί τα λεωφορεία παίρνουν πάντα από Πειραιά νούμερα? Έχω δει ΥΚΡ, ΥΜΙ, ΥΝΖ κλπ, όλα από Πειραιά.
2η απορία: Γιατί τα ΚΤΕΛ αλλάζουν νούμερα?
ΚΡΝ 200 ακριβώς σε 3άρα κουπέ, ασημί.
ΙΚΝ 55 και 573
ΙΗΧ 716
ΥΝΝ 362και σε κόκκινες
ΜΟΟ 3311 σε 3άρα κουπέ, τελευταίας γενιάς, αγνώστων λοιπών στοιχείων. -
χαιρετω παιδες
κοκκινες απο νομαρχια καβαλας σε vw tuareg MOO 430*
KBP 278*
PMT 253*
NII 788* ΧΑΡΤΙΝΟ
ΚΚΚ απο νομαρχια καβαλας 52* σε μηχανη
(τι γινεται ρε!!!!!) τα ΑΒΖ σταματησανε στο 2*
thaliarque τι παιζει ρε φιλε;;
απο γνωστο στη νομαρχια εμαθα οτι υπαρχει καποιο προβλημα!!! -
ΝΙΙ-913*.
Το ΚΧΥ-753* ήταν απο Καστοριά.
Σήμερα είδα ΜΗΟ-171* σε παλιό Νισσάν 100ΝΧ κίτρινου χρώματος,υποψιάζομαι κάπoιον γειτονικό νομό,Πιερία,πρίν τα ΜΟΥ-9200/9450,Ημαθία μετά τα ΚΧΥ-3201/3400 και Κιλκίς μετά τα ΚΧΟ-8800/8999.Είχα δει και πέρυσι ΜΗΟ-170* σε Όπελ Άστρα δεύτερης γενιάς.Τί λες Thaliarque?Επίσης ένα ΜΟΥ-193* σε Σιτροέν C8 μάλλον απο Πρέβεζα και με σηματάκι ΚΤΕΟ.Επίσης ένα ΚΧΟ-696* σε Γκόλφ τρίτης γενιάς χωρίς πλαίσιο.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008