-
ΗΑΜ 834* σε Chevrolet Captiva.
-
ΙΗΡ-932* σε Hyundai Santa Fe
-
HKP 232* L200
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
HKP 232* L200Ωραίο μπλε χρώμα είχε αυτό!!!
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
HKP 232* L200
Ωραίο μπλε χρώμα είχε αυτό!!!
Ετσι, ετσι!!!
-
Μία περίεργη πινακίδα σήμερα σε Ίμπιζα,ΝΙΗ-11** σε χαρτί.Λέτε η ανατολική Θεσσαλονίκη να πάρει ως το ΝΙΖ και απο αυτό και πέρα η δυτική?Πάντως η ανατ. προχωράει πιο γρήγορα τις τελευταίες μέρες.Όλο και σε περισσότερα οχήματα βλέπω ΝΗΥ.Χθές σε δύο μπετονιέρες ΝΗΥ-231* τυπωμένο και ΝΗΥ-188* σε χαρτί.Το χειμώνα είχα δει ΝΗΥ-222* αλλά ήταν εκτός σειράς τότε.
-
ΗΑΜ 835* σε MAN φορτηγό-ψυγείο.
-
ΙΗΤ-370*, σήμερα σε ?Focus?? (κόκκινο ήταν, πάντως)
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
ΙΗΤ-370*, σήμερα σε ?Focus?? (κόκκινο ήταν, πάντως)Έχεις πολλά κενά, σε βλέπω για Σεπτέμβριο...
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Έχεις πολλά κενά, σε βλέπω για Σεπτέμβριο...
Δάσκαλε, θα βάλω τα δυνατά μου, το υπόσχομαι....
-
ΡΜΝ-9922
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Έχεις πολλά κενά, σε βλέπω για Σεπτέμβριο...
Δάσκαλε, θα βάλω τα δυνατά μου, το υπόσχομαι....
Δεν αρκεί. Χρειάζεσαι ιδιαίτερα. Χρεώνω 50 την ώρα.
ΙΗΤ δόθηκαν στην ανατολική Αθήνα πέρσι από Φλεβάρη μέχρι Μάη. Αν περίμενες να δεις
ΙΗΤ μετά τα ΙΗΡ της νότιας Αθήνας να ξέρεις πως ΙΚΚ είναι ο επόμενος συνδυασμός εκεί. -
ΗΚΡ 234* Toyota Auris νομιζω.
-
ΤΡΖ-272*
ΚΧΥ-136* σε Grand Vitara Wagon του κουτιού (το είδα στην Καλλιθέα πίσω από την Auto Profit) -
HKO 340* ισως να το εχω ξαναπει δεν θυμαμαι.
ΗΚΡ 236* δεν θυμαμαι τί ηταν.
Γενικα δεν ΘΥΜΑΜΑΙ!!! -
Αυτοκίνητα
ΙΗΙ 926
ΙΗΡ 962
Δίκυκλα
ΧΤΤ 335 και είδα σίγουρα ΒΗΟ 904 αλλά παρατηρώντας την πρώτη σελίδα μου φαίνεται υπερβολικό -
ΚΜΝ 572* σε Peugeot 207.
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Αυτοκίνητα
ΙΗΙ 926
ΙΗΡ 962
Δίκυκλα
ΧΤΤ 335 και είδα σίγουρα ΒΗΟ 904 αλλά παρατηρώντας την πρώτη σελίδα μου φαίνεται υπερβολικόΆλλος αδιάβαστος.
Μέχρι και η wikipedia έχει ενημερωθεί σχετικά. -
ANK 901* Ibiza
-
Είδα σήμερα πινακιδωμένο Peugeot 207cc με πινακίδες ΝΙΗ-112*.Έπαθα πλάκα όταν το είδα ανοιγόκλεινα τα μάτια μου αλλά ναι είναι ΝΙΗ.Το αγόρασε κάτοικος περιοχής.αρα δίνοται δυτικά.
-
ΝΙΗ-131* χάρτινο σε καινούργιο Γιάρις,ΚΖΤ-206*,ΜΟΟ-377* σε χαρτί και ΗΜΙ-71* σε δίκυκλο.ΡΑΟ-539* σε καινούργια Μερσεντές C200,απο Λάρισα είναι?
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008