-
Χαμός
Ειδα ΗΚΡ 244* ενα μαυρο αμαξι αλλα λογω μεγαλης κινησης δεν ειδα μοντελο.
Μετα απο 15 λεπτα τα ... ξαναειδα σε εντελως ασχετο μερος. Focus -
ΑΗΚ-9921, ΙΖΧ-7060, ΚΒΝ-899*, ΡΑΟ-493* από Καβάλα και ΜΟΟ-801* από Κομοτηνή, κι εδώ
πισωγύρισμα σε παλιότερη παρτίδα που δεν είχε δοθεί, όπως συνέβη και στην Καστοριά
και τη Θεσσαλονίκη με τη συγκεκριμένη παρτίδα.edit 23.26: ΑΗΜ-1020 σε Cuore, το πρώτο ΑΗΜ εντός σειράς. Τις προάλλες, εκτός
σειράς ΑΗΜ-1970 σε Tiguan. ΑΗΚ-9999 τετράγωνη σε παλιό Vitara: η τετράγωνη
τοποθετήθηκε μπροστά.Έκπληξη το ΝΙΗ στη δυτική Θεσσαλονίκη. Δε θα ήταν παράξενο αν δεν ήταν τόσο απελπιστικά
αργός ο ρυθμός στον ανατολικό τομέα, αφού το απόθεμα φτάνει ως το ΝΙΝ-9999. Το ΝΙΗ είναι
ο πρώτος συνδυασμός της τελευταίας παρτίδας (ΝΙΗ-1000 ως και ΝΙΝ-9999), η αμέσως
προηγούμενη είχε τα ΝΙΑ-1000 ως και ΝΙΖ-9999. Δε μπορώ να σκεφτώ το λόγο για το άλμα,
ίσως χρειαστώ τη βοήθεια του τηλεφώνου.Το ΚΧΥ-136* του vasgti δείχνει άλλο κλάδο της Αττικής άραγε;
@ss500: ΡΑΟ-5001/6500 είχαν δοθεί στη διεύθυνση του Βόλου αλλά όπως πολλοί έχετε
αναφέρει από τη Θεσσαλονίκη, ΡΑΟ-5901 ως 6500 πρέπει να δόθηκαν τελικά στη
συμπρωτεύουσα. Πολύ καλή παρατήρηση πάντως για νεούδι του φόρουμ.Το ΑΝΚ-901* του Μάνου σε συνδυασμό με το ΑΝΚ-802* από 6/4/07 επιβεβαιώνουν τον ετήσιο
ρυθμό των 1000 ταξινομήσεων στην Ιεράπετρα που μου είχε πει στο τηλέφωνο ο
εξυπηρετικός υπάλληλος της εκεί υποδιεύθυνσης στα τέλη του 2006. Έτσι λοιπόν κλείνουμε
από τώρα ραντεβού με τα πρώτα ΑΝΜ στην Ιεράπετρα περίπου τον Απρίλιο του 2009, αν δε
γίνει καμιά περίεργη ανακατανομή. Η Σητεία είναι πιο αργή, θα φτάσει στο ΑΝΚ-7999
περίπου ένα χρόνο πιο μετά, ο δε Άγιος Νικόλαος στο ΑΝΚ-5999 στα τέλη του 2010. -
Χθές βράδυ στο κέντρο σε Peugeot 207 χάρτινη ΝΙΗ-172*.
Για να μη γράφω νούμερο που είναι μικρότερο απο τα αναφερθέντα,(ΝΗΥ 195* σε Passat),το είδα δίπλα απο το σπίτι της θείας μου(δύο ημερών).Μου κάνει όμως εντύπωση οτι ένας αντιπρόσωπος δυτικης δίνει απο την αρχή Θέρμης παρότι η κατοικία του ιδιοκτήτη δηλώνεται στα δυτικά.
-
ΥΝΜ σε επαγγελματικό έχω δει από τα τέλη του προηγούμενου μήνα. Και επειδή ήταν το 9090 πρέπει να κυκλοφορούσαν τουλάχιστον 40 (λέω 40 γιατί αν και λογικά πρέπει να ξεκίνησαν τα επαγγελματικά από το ΥΝΜ 9000, δεν έχω δει πριν το 9050).
Σήμερα στην Αθήνα: ΝΙΗ 640* (όχι χαρτί) ΙΚΚ 847* ΚΥΜ 417* και ΙΜΑ 745* -
NIH-723* σε Toyota Auris και ΝΙΗ-729* σε Peugeot 207 (χάρτινα).
NHY-319* σε επαγγελματικό fiat εταιρίας courier.
ΚΖΤ-290* σε bmw . -
Αλεξανδρούπολη: ΕΒΚ-621*, σε δίκυκλο ΕΒΤ 5**, σε κόκκινες ΜΗΟ-3731 (ΚΧΥ-3001 ως 3200 πριν το
ΜΗΟ-3601 εκεί).Στη Σαμοθράκη πέτυχα σε δίκυκλο ΟΡΖ 94*, ένα ΚΧΥ-952* προφανώς από Θεσσαλονίκη,
αλλά και ένα ΜΟΥ-9356 από Κατερίνη Τι διάολο γίνεται με αυτά τα ΜΟΥ-9***;...
ss500 δεν ξέρω, απλώς μεταφέρω ό,τι μου λένε τηλεφωνικά από τις διευθύνσεις, μάλλον έχει γίνει της
ανακατανομής το κάγκελο.Για την Αθήνα ήταν υπερβολική η εκτίμησή μου για το ΙΜΑ, δε νομίζω πως θα φτάσει η ανατολική Αθήνα στο
ΙΜΒ πριν δείτε, πιθανότατα στα μέσα της τελευταίας εβδομάδας του Ιούνη (25-26 του μήνα) τα πρώτα ΙΚΒ και ΙΚΜ.@pjathan: ήταν τελευταίο μοντέλο το Outlander με το ΡΑΟ-721*; Πρέπει να προέρχεται από Αρκαδία
σύμφωνα με τις κατανομές. -
PMT 146* και ΡΜΧ 82* στη Δραμα.
ΕΡΝ 551 στο δρομο και (εδω δε θυμαμαι) ΟΡΕ ειτε 989* ειτε 998* -
ΙΗΧ-28**
ΜΟΟ-517*ΕΗΝ 44*
ΧΧΒ 16* -
Σημερινό:
IMA-761* -
@ thaliarque: Ναι καινούργιο ήταν το Outlander,το είδα έξω από την Αρχαία Ολυμπία,κοντά στο χωριό Λούβρο και κατευθυνόταν προς τη γέφυρα του Ερυμάνθου για Αρκαδία.
ΗΑΜ 875* σε Mitsubishi L200 4θυρο και ΗΑΑ 47* σε Yamaha Crypton.
-
-
Το πρώτο ποστ ανανεώθηκε! Πρόσθεσα τη λίστα με τις κόκκινες που ψάχνουμε, αναλυτικά με ό,τι ξέρουμε και
δεν ξέρουμε. Ελπίζω να με βοηθήσετε να τη συμπληρώσουμε ώστε τελικά να μην υπάρχουν καθόλου
ερωτηματικά. -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
@www2000: απίθανο να ξεκίνησαν τα επαγγελματικά στον Πειραιά από ΥΝΜ-9050 και όχι 9000, ή το
πιθανότερο 9001, όλο και κάποιος θα ζήτησε το 9000. Το ΚΧΟ-953 ήταν πρόσφατο;Ναι και εμένα απίθανο μου φαίνεται (και είναι). Ψάχνω να δω πριν το 9050.
ΙΗΚ 85** και 87**
ΚΡΜ 932*
Και στα αβέβαια: 90% είδα δίκυκλο με πινακίδα ΒΚΗ 536 (εκτός και αν ήταν ΒΚΒ άλλα το είδα 2-3 φορές και μου φάνηκε Η) και ΖΧΖ 8686 σε επαγγελματικό ( μη σίγουρο καθώς το είδα μόνο από πίσω και δεν μπορούσα να καταλάβω τι ακριβώς είναι)
Με την κόκκινη λίστα γίνεται πιο εύκολη η δουλειά
edit ΚΧΟ-7501/7600 ? Δωδεκάνησα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά σε ποιο αμάξι βρίσκεται το ΚΧΟ 7515... (γαλάζια (φωσφοριζέ) μερσεντές δεν κυκλοφορεί συχνά ) -
ΕΕΝ-405* ταξινόμιση στις 17/6 σε Colt
-
Eνα ΜΟΟ 44 που εχω αναφερει απο Δραμα (πλαισιο Δραμας) δε βλεπω να το εχεις περασει Δημητρη
-
Ρε παιδιά, πάντα είχα αυτή την απορία, οδηγείτε και κοιτάτε τις πινακίδες των αυτοκινήτων?
Είναι από τα πιο καμμένα τόπικ όμως έτσι?!Tώρα χωρίς πλάκα υπάρχει κάποιος λόγος, δηλαδή καταλαβαίνουμε κάτι στατιστικό με αυτό τον τρόπο, ή είναι απλά ένα χόμπυ-βίτσιο*? Έχω ειλικρινή απορία.
*και μαγκιά σας εννοείται.
-
Όντως
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Ρε παιδιά, πάντα είχα αυτή την απορία, οδηγείτε και κοιτάτε τις πινακίδες των αυτοκινήτων?
Είναι από τα πιο καμμένα τόπικ όμως έτσι?!Tώρα χωρίς πλάκα υπάρχει κάποιος λόγος, δηλαδή καταλαβαίνουμε κάτι στατιστικό με αυτό τον τρόπο, ή είναι απλά ένα χόμπυ-βίτσιο*? Έχω ειλικρινή απορία.
*και μαγκιά σας εννοείται.
Χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση σου απαντώ:
Το αυστραλοτόπικ και το Carspoting για ποιό λόγο υπάρχουν;Εγώ για χόμπι το έχω,πες με παράξενο δεν μου καίγεται καρφί!!!
Πες ότι θέλεις να αγοράσεις ένα αμάξι μεταχειρισμένο και αυτός που στο πουλάει σου λέει ότι είναι πενταετίας αλλά εσύ αμφιβάλεις και πιστεύεις ότι σου ζητάει πολλά.'Ερχεσαι δίνεις την πινακίδα του,χωρίς τον τελευταίο αριθμό και σου βρίσκουμε ποιάς χρονιάς είναι.
Κατά τα άλλα,όταν δεν σου αρέσει ένα topic,μην το παρακολουθείς.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση σου απαντώ:
Το αυστραλοτόπικ και το Carspoting για ποιό λόγο υπάρχουν;Εγώ για χόμπι το έχω,πες με παράξενο δεν μου καίγεται καρφί!!!
Πες ότι θέλεις να αγοράσεις ένα αμάξι μεταχειρισμένο και αυτός που στο πουλάει σου λέει ότι είναι πενταετίας αλλά εσύ αμφιβάλεις και πιστεύεις ότι σου ζητάει πολλά.'Ερχεσαι δίνεις την πινακίδα του,χωρίς τον τελευταίο αριθμό και σου βρίσκουμε ποιάς χρονιάς είναι.
Κατά τα άλλα,όταν δεν σου αρέσει ένα topic,μην το παρακολουθείς.
Βρε συ, με παρεξήγησες!
Δεν κριτικάρω σε καμια περίπτωση τα χόμπι και τις παραξενιές του άλλου (πίστεψέ με έχω και γω ένα καλό μερίδιο και από τα δύο αυτά! ).
Είχα μια απλή απορία, και ειλικρινότατη, με καμία διάθεση να χλευάσω και πραγματικά μου την έλυσες.
Παλιότερα θυμαμαι ότι και μεις καμια φορά προσπαθούσαμε να καταλάβουμε από την πινακίδα από που είναι το αμάξι (κλασική ατάκα: 'μαλάκας Λαμιώτης* (για πινακίδα ΜΙΑ-ΧΧΧΧ)') αλλά εσείς το έχετε πάει ένα βήμα παραπέρα!
Και τέλος, σε καμία περίπτωση σεν αμφισβήτησα το λόγο ύπαρξης του τόπικ αυτού ή και οποιουδήποτε άλλου, αυτό έλειπε ότι δε μας αρέσει ή δε συμφωνούμε να μην θέλουμε να υπάρχει!*προς θεού, μην παρεξηγηθεί κανένας Λαμιώτης, πλάκα κάναμε..
-
@ kovathe:
Μου αρέσει που ''τσίμπησες'' ότι και καλά παρεξηγήθηκα με αυτό που έγραψες...
Καλό θα ήταν πάντως να μην σε πετύχω πουθενά
Δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης από μέρους μου. (για τους Λαμιώτες δεν ξέρω και θα έχει ενδιαφέρον να σε στρώσουν στο κυνήγι ).
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008