-
Μου γεννήθηκε η εξής απορία.
Που χρησιμεύουν οι πινακίδες ΔΟΚ; Στη Wikipedia λέει οτι είναι δοκιμαστικές. Κάθε φορά που έρχεται κάποιο καινούργιο μοντέλο, 'ταξινομείται' προσωρινά με αυτές για παράδειγμα; Υπάρχει κάποιο χρονικό περιθώριο που το αυτοκίνητο να είναι ταξινομημένο με αυτές;
Επίσης με ποια κρητήρια μπορεί κάποιος να πάρει αυτές τις πινακίδες; -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Μιας και γίνεται λόγος για τα ΜΗΟ. Ένα ΜΗΟ 846* ειναι καλο;
Και ΧΝΧ 501* νοικιαρικο εννοειται.
Μηδαμηνη βελτίωση αλλά αφου το ειδα το αναφέρω ΗΚΡ 474* .ΜΗΟ 846* = 0 ή 7 στην Αθήνα. Δε νομίζω να είναι ο ίδιος.. Ένα πολυμορφικό, ford πρέπει να ήταν !
ΙΗΧ 317 σε Sixt Polo
Πολλές μηχανές τελευταία από Χίο, με πινακίδες ΧΙΟ -
ΥΝΜ 6851. Φαίνεται ως πειραιώτης είμαι αυτός που ενημερώνω πιο πολύ τις πειραιώτικες
-
ANK 932*
-
HKP-473* mazda 6
-
ΕΕΝ-510* στην Έδεσσα σε L-200
-
Ταξίδι για Ξάνθη και...
ΒΙΜ-5814, ΧΑΑ-5012, ΜΙΡ-6894, ΖΧΖ-8749 επαγγελματικό, ΡΙΥ-452*, ΚΝΡ-1519.ΜΗΟ-6478: φάνηκε και ο κλάδος ανάμεσα στις Σέρρες και την Κοζάνη (βλ. πρώτο ποστ και λίστα κόκκινων),
το είδα κοντά στον Πλαταμώνα και εικάζω πως είναι από Ημαθία ή Πιερία.Ο χρήστης ss500 έγραψε:
ΚΒΡ-102*,ΑΒΕ-23*,ΡΑΟ-496*,ΚΜΝ-664*,ΚΙΖ-582και ΚΧΥ-718 και 721* μεταξύ Καβάλας-Δράμας.Μήπως το ΚΧΟ της Δράμας τέλειωσε στο 8750 ή της Καβάλας το ΡΑΟ στο 5000 και πήραν ΚΧΥ απο 7151?Είχα δει κι εγώ ΑΒΕ (στις 19/6 νομίζω) και είχα ξεχάσει να το αναφέρω... Με πρόλαβες και με το ΚΒΡ, δεν έχω
δει ακόμα αλλά το ΣΚ θα πάω Καβάλα και θα δω σίγουρα. Για τα ΚΧΥ, επειδή έχει ήδη αναφερθεί από 1/5 άλλο ένα
ΚΧΥ-718* ενώ έχω δει ΡΑΟ-493* σε Τιγκουάν, νομίζω πως είναι πιθανότερο να είναι από Δράμα, η Καβάλα
δεν πρέπει να έχει ακόμα τελειώσει με τα ΡΑΟ....Πολλές μηχανές τελευταία από Χίο, με πινακίδες ΧΙΟ
Α στο καλό! Κι εγώ είδα ΧΙΟ στην Αθήνα προχθές, παρόλο που κυκλοφόρησα ελάχιστα (δεν είδα ΤΙΠΟΤΑ
άλλο από δίκυκλο εκτός από ένα πτωχό ΧΧΑ). -
Να ρωτήσω τα παιδιά από Αθήνα: Ενας φίλος μου, μου είπε πως είδε πινακίδα KΤΧ -???? στην Αθήνα. Ο συγκεκριμένος συνδιασμός είναι από τους τελευταίους στη λίστα της Καστοριάς. Παίζει να έχει δοθεί λόγω έλλειψης;
-
Ο χρήστης MaskGr έγραψε:
Να ρωτήσω τα παιδιά από Αθήνα: Ενας φίλος μου, μου είπε πως είδε πινακίδα KΤΧ -???? στην Αθήνα. Ο συγκεκριμένος συνδιασμός είναι από τους τελευταίους στη λίστα της Καστοριάς. Παίζει να έχει δοθεί λόγω έλλειψης;Θα το ξέραμε. Δεν εμφανίζεται πουθενά στις κατανομές των πινακίδων που έχουν τυπωθεί ως τώρα κάτι
τέτοιο. Περιμένουμε ΚΤΥ-???? σε πορτοκαλιές πινακίδες (αυτοκινήτων κρατικών υπηρεσιών) αλλά μετά τα ΚΗΗ
(που εγώ δεν έχω δει ακόμα). Σε δίκυκλα με τίποτα ΚΤΧ, μήπως όμως ήταν ΧΤΧ με τα οποία έχει
γεμίσει η Αθήνα από τις αρχές Μαΐου; -
είδα σήμερα ΜΗΟ-7799 σε μερσεντε E, αλλά μάλλον εκτός σειράς μου φαίνεται και ΧΝΧ-505* vw jetta
-
KHH-17** και 18** κυκλοφορούν σε απορριματοφόρα του δήμου Θεσσαλονίκης.
-
HKP 480* i10 νοικιαρικα βεβαιως βεβαιως!!!
-
ΕΕΝ-512* σήμερα στην Έδεσσα σε Civic
ΚΧΥ-687* χθές στα Γιαννιτσά σε Outlander -
Θα το ξέραμε. Δεν εμφανίζεται πουθενά στις κατανομές των πινακίδων που έχουν τυπωθεί ως τώρα κάτι
τέτοιο. Περιμένουμε ΚΤΥ-???? σε πορτοκαλιές πινακίδες (αυτοκινήτων κρατικών υπηρεσιών) αλλά μετά τα ΚΗΗ
(που εγώ δεν έχω δει ακόμα). Σε δίκυκλα με τίποτα ΚΤΧ, μήπως όμως ήταν ΧΤΧ με τα οποία έχει
γεμίσει η Αθήνα από τις αρχές Μαΐου;Μάλλον τότε έκανε λάθος και θα περασε το Χ για Κ αν το είδε από μακριά. Ευχαριστώ πάντως, σε μια εβδομάδα πάω Καστοριά κ θα σας δώσω ο,τι πιο νέο αριθμό υπάρχει. Μένω κοντά σε έκθεση αυτοκινήτων. Αν και προχωράμε πολύ αργά εκεί πάνω.
-
Ο χρήστης MaskGr έγραψε:
Θα το ξέραμε. Δεν εμφανίζεται πουθενά στις κατανομές των πινακίδων που έχουν τυπωθεί ως τώρα κάτι
γεμίσει η Αθήνα από τις αρχές Μαΐου;Μάλλον τότε έκανε λάθος και θα περασε το Χ για Κ αν το είδε από μακριά. Ευχαριστώ πάντως, σε μια εβδομάδα πάω Καστοριά κ θα σας δώσω ο,τι πιο νέο αριθμό υπάρχει. Μένω κοντά σε έκθεση αυτοκινήτων. Αν και προχωράμε πολύ αργά εκεί πάνω.
σε σχέση με αντίστοιχου πληθυσμού νομούς, μια χαρά μου φαίνεται ότι πάτε εκει πάνω..
-
XNX 510* Lancia Y
-
Ο χρήστης MaskGr έγραψε:
Μάλλον τότε έκανε λάθος και θα περασε το Χ για Κ αν το είδε από μακριά. Ευχαριστώ πάντως, σε μια εβδομάδα πάω Καστοριά κ θα σας δώσω ο,τι πιο νέο αριθμό υπάρχει. Μένω κοντά σε έκθεση αυτοκινήτων. Αν και προχωράμε πολύ αργά εκεί πάνω.Πολύ ωραία! Για να ξέρεις τι να περιμένεις, σε ΙΧ πρέπει να κοντεύουν στο ΚΤΕ-64** (ρυθμός 145 περίπου
οχήματα το μήνα), σε δίκυκλα προχωράει το ΚΤΖ (με αργό ρυθμό), σε κόκκινες πρέπει να έχουν τελειώσει τα
ΜΟΟ στο 9849 και να δίνονται ΚΧΥ ή ΜΗΟ, αν δεις κάτι σφύρα: είναι πιο δύσκολη/σπάνια παρατήρηση!@rafi: είναι λογικό οι κόκκινες στα Χανιά να κοντεύουν ή να έχουν περάσει το ΜΗΟ-7800.
-
Ο χρήστης Arielis έγραψε:
Μου γεννήθηκε η εξής απορία.
Που χρησιμεύουν οι πινακίδες ΔΟΚ; Στη Wikipedia λέει οτι είναι δοκιμαστικές. Κάθε φορά που έρχεται κάποιο καινούργιο μοντέλο, 'ταξινομείται' προσωρινά με αυτές για παράδειγμα; Υπάρχει κάποιο χρονικό περιθώριο που το αυτοκίνητο να είναι ταξινομημένο με αυτές;
Επίσης με ποια κρητήρια μπορεί κάποιος να πάρει αυτές τις πινακίδες;Κάποιος να απαντήσει την απορία μου;
-
μια κοπέλα στην πολυκατοικία μου που ο πατέρας της έχει κατάστημα με 'premium' μεταχειρισμένα και αλλάζει κάθε τρίμηνο αυτοκίνητο είχε για 2 μήνες περίπου αυτοκίνητο με τέτοιες πινακίδες
-
Ο χρήστης Arielis έγραψε:
Κάποιος να απαντήσει την απορία μου;Δεν έχω την παραμικρή ιδέα, αλλιώς θα σου είχα απαντήσει αμέσως όπως το κάνω πάντοτε. Υποψήφιοι να
γνωρίζουν κάτι είναι όσοι έστω και έμμεσα εμπλέκονται με τις πινακίδες αυτές, πχ όσοι έχουν κάποια σχέση με
αντιπροσωπείες αυτοκινήτων ή όσοι γράφουν σε περιοδικά αυτοκινήτων. Το μαγαζί διαθέτει και από τα δύο
είδη. Αν και όταν δει κάποιος την απορία σου ελπίζω να σου απαντήσει.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008