-
ΑΗΚ-9880 νωρίς το πρωί άρα το πολύ χθεσινό, δηλαδή Μαρτίου. Τα πρώτα ΑΗΜ την Παρασκευή
ή το αργότερο την άλλη Τρίτη! Η πρώτη αλλαγή συνδυασμού από τότε που ήρθα στην Ξάνθη,
επιτέλους γιατί βαρέθηκα τα ΑΗΚ.Ο χρήστης pjathan έγραψε:
ΙΜΚ 600* σε Porshe 911 turbo.Αυτό με προβλημάτισε... μέχρι να δω τα επόμενα! Πάντως μπορεί κάποιος να δει ΙΜΚ-600*
σήμερα.HKR 230* σε ISUZU DMAX.
Από ποια χώρα αυτό; Αυστραλία;
@dirtoulios: είναι όλο και πιο σπάνιες οι ΑΝ.Π. και μάλιστα σε νέα αυτοκίνητα, βλέπεις οι
ανάπηροι πολέμου λιγοστεύουν με τα χρόνια σε αντίθεση με τους διανοητικώς ανάπηρους
για τους οποίους δυστυχώς δεν προβλέφτηκαν ξεχωριστές πινακίδες.Ωραίος Ernest! ...ή μήπως είναι κι αυτό poisson d'avril (par Chausson)?
-
Είπα και εγώ να γράψω κάτι για πλάκα,λόγω της ημέρας και αμέσως μου την πέσατε.....
ΤΣ ΤΣ ΤΣ ,ti na po,eleos,den tha ksanakano allo asteio..
Το HKR είναι από την Κύπρο....
-
Φίλος πήρε την προηγούμενη εβδομάδα ΙΗΙ 62** .
Σε ποια περιοχή τις αττικής τις δίνουν? -
Κεντρική Αθήνα.Κοίτα στην πρώτη σελίδα.
-
HKO-337*
XNX-366* -
ΚΝΜ-9601, ΚΟΚ-9470, ΑΗΟ 819 σε δίκυκλο.
-
ΙΗΡ 817* και 868*
ΙΗΙ 657* σε Passat
και σε δίκυκλο ΟΑΥ 3** -
TΡΖ 279*
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
HKO-337*Mη μου πεις οτι ηταν μαυρος αγροτης 4Χ4 και το τελευταιο ψηφιο 0, γιατι... θα τρελαθω.
ΗΚΟ 245*
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Mη μου πεις οτι ηταν μαυρος αγροτης 4Χ4 και το τελευταιο ψηφιο 0, γιατι... θα τρελαθω.
Μα καλά, όλα τα αγροτικά με τελευταιο ψηφίο 0 τα ξέρεις;;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
HKO-337*
Mη μου πεις οτι ηταν μαυρος αγροτης 4Χ4 και το τελευταιο ψηφιο 0, γιατι... θα τρελαθω.
ΗΚΟ 245*
αγρότης,4Χ4 ναι... μαύρος και τελευταίο ψηφίο 0 όχι
ένα ford ranger με όλα τα μπιχλιμπίδια ήταν -
XNX 345* ACCENT Iraklio airport.
-
ΜΟΟ 607* σε Opel Vectra και προς το τέλος της δεκάδας.
Επίσης ΜΕΗ 375* σε Opel Corsa και ένα MHO 925* σε Suzuki Vitara (Ζάκυνθος,Κεφαλλονιά; ).
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
ΜΟΟ 607* σε Opel Vectra και προς το τέλος της δεκάδας.Επίσης ΜΕΗ 375* σε Opel Corsa και ένα MHO 925* σε Suzuki Vitara (Ζάκυνθος,Κεφαλλονιά; ).
Λίγο γρήγορο το ΜΕΗ-375*, αν με ρωτούσε κανείς θα περίμενα ΜΕΗ-357*, το πολύ
ΜΕΗ-36 στην αρχή της εκατοντάδας για τώρα... Έχω αναφέρει ΜΗΟ-9270 το οποίο είδα στην
Κηφισιά προ μηνός, λες να είναι από νότιο Ιόνιο; -
ΟΥΠΣ! Το ΜΕΗ είναι 357*,την έκανα πάλι....
Το MHO που είδα κατευθυνόταν από Ανδραβίδα προς το λιμάνι της Κυλλήνης,γι'αυτό αναρωτήθηκα αν είναι από κάποιο από τα δύο γειτονικά νησιά.
-
Προχτές (31/3) ΡΙΧ-845*
-
ΡΙΥ-300*
-
@pjathan: ΟΚ για το ΜΕΗ. Ποιος ξέρει για το ΜΗΟ... Τώρα που έχω
τόσες κατανομές στα χέρια μου και όλα είναι τόσο προβλέψιμα πια, με ιντριγκάρουν οι
κόκκινες...για τις οποίες όμως ευελπιστώ να ξέρω περισσότερα σύντομα.@dirtoulios: Το ΡΙΧ δόθηκε στη Λάρισα από Μάιο του 2004 μέχρι Αύγουστο του 2005. Η σειρά
των συνδυασμών στη Λάρισα είναι η εξής:
ΡΙΑ, ΡΙΒ, ΡΙΕ, ΡΙΖ, ΡΙΗ, ΡΙΚ, ΡΙΜ, ΡΙΝ, ΡΙΡ, ΡΙΤ, ΡΙΧ, ΡΙΙ, ΡΙΟ, ΡΙΥ, ΡΡΑ, ΡΡΒ κλπ
Τώρα δίνονται ΡΙΥ, τα πρώτα ΡΡΑ θα φανούν περίπου το Φλεβάρη του 2009. -
@thaliarque: ευχαριστώ για τη διευκρινηση...ήθελα να ρωτήσω και φοβόμουν μη με πάρετε με τις τομάτες, γιατι (α) το αυτοκίνητο που τις φορούσε δεν ήταν καινουριο και (β) μου φαινόταν πολυ δύσκολο να έχει ο κλάδος αυτός >5000 ταξινομήσεις μέσα σε διάστημα ενός μηνός. Ευχαριστώ.
-
OPE-954* skoda fabia
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008