-
χρονια πολλά σε όλους, ελειπα αρκετό καιρό, σήμερα είδα ΖΧΙ-21
-
Ρέθυμνο--->ΡΕΜ 100*
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Ρέθυμνο--->ΡΕΜ 100*Ρε πρόεδρε καταντάει βαρετο να είσαι πάντα σωστος εδω μέσα!!!!!!
-
ΜΟΥ-4681 προφανώς από δυτική Αθήνα. Έχω ξεχάσει εδώ και καιρό να αναφέρω ΙΚΖ-1000 που σχεδόν
σίγουρα είδα 13/12 βράδυ σε 911, προφανώς εκτός σειράς.ΙΜΕ-7250 και ΖΧΙ-151* η σημερινή φτωχή σοδειά μαζί με...
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
...@tasm και γενικώς: Τηλεφωνική επικοινωνία με Λαμία, θα πάρουν από Άμφισσα ΑΜΕ-2851 ως 3050,
μάλλον η ενδιάμεση 50άδα ΑΜΕ-2801/2850 άρχισε ήδη να δίνεται στην Άμφισσα......ΑΜΕ-2853 λίγα μέτρα από το σπίτι μου!
@mjr: πολύχρονος!
@pjathan: αν μάθεις κάτι πιο συγκεκριμένο για τα παλιά αυτά οχήματα πες μας!
@ikarus260: τα βασικά για τον καθιερωμένο καζαμία είναι έτοιμα, θα ετοιμαστεί και το νέο θέμα αλλά με το
νέο χρόνο.Ρέθυμνο--->ΡΕΜ 100*
Ρε πρόεδρε καταντάει βαρετο να είσαι πάντα σωστος εδω μέσα!!!!!!
...και τώρα κάποιος να μας αναφέρει ΑΙΝ-100* παρακαλώ!
-
ΙΚΕ 908* σε Toyota Rav4 στην αρχή της δεκάδας.
ΗΑΜ 964* σε Ford Fiesta(το νέο) προς τη μέση της δεκάδας.@ thaliarque:αν μάθω κάτι για τα οχήματα θα σου στείλω πμ.
Στα δίκυκλα έχω αναφέρει ΑΑΙ 40* και 51* αλλά στην ανανεώση που έγινε δεν περάστηκαν.
-
ΑΖΒ 679*
ΗΑΜ 375*
ΑΙΜ 991* και
ΚΡΝ 244*@ pjathan, thaliarque: σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, ότι επιθυμείτε. Κερνάω όποτε θέλετε!!!
-
Ποιός θα είναι ο τυχερός πού κάνει το τελευταίο πόστ πριν κλειδωθεί?
-
Δεν έχω να αναφέρω πινακίδα καινούργια. Καλή πρωτοχρονιά να 'χετε όλοι και σας εύχομαι να περάσετε όσο καλύτερα μπορείτε. Και εύχομαι ότι δεν ήρθε τις προηγούμενες χρονιές να έρθει αυτήν. Τα λέμε απ' τον καινούργιο χρόνο
-
Ήδη πριν τα Χριστούγεννα...
ΙΚΕ 862* και ΙΚΕ 903* αμφότερα στη Ρόδο.
ΙΜΕ 705*
ΡΟΤ 309* 312* και 314*
Σε δίκυκλα ΚΧΥ 85* και ΡΥΑ 97* και δυστυχώς δεν κατάφερα να εντοπίσω το νέο κλάδο κόκκινων στη Ρόδο.@pjathan τελευταία ανανέωση έκανα από όσο θυμάμαι, προσωπικά στα δίκυκλα στις 16/12/2008 ενώ τα ΑΑΙ που αναφέρεις είναι παρατηρήσεις της 17ης/12. Θα προσπαθήσω να κάνω τώρα μια ανανέωση, ώστε να μπούμε έτοιμοι στη νέα χρονιά.
Καλή χρονιά σε όλους!
-
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω από όλα!
-
Ευχές σε όλους για χαρούμενη αλλαγή χρόνου και ακόμα πιο ευτυχές νέο έτος, με υγεία πάνω απ'όλα!
Το 2008 συμπληρώσαμε 165+ σελίδες στο τόπικ μας, 64% πιο πολλές από τις 100+ περσινές. Η ενημέρωση
σε σχέση με παλιές και νέες πινακίδες έχει φτάσει σε ασύλληπτα επίπεδα, χάρις στις προσπάθειες όλων
εδώ μέσα. Επίσης μπορούμε να υπερηφανευόμαστε για το επίπεδο που κρατάμε, έστω κι αν το θέμα μας
δε προσφέρεται εκ των πραγμάτων για έριδες και διχόνοιες.ΙΚΝ-7787, ΖΧΙ-1566, μάλλον οι τελευταίες παρατηρήσεις της χρονιάς. Στο νέο τεύχος των 4Τ, Φορντ Κα με
ΕΡΝ-7461.Ο χρήστης mjr έγραψε:
...@ pjathan, thaliarque: σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, ότι επιθυμείτε. Κερνάω όποτε θέλετε!!!...βόλτα με Μ3; Πολύ ευχαρίστως! Βέβαια εγώ σου πέφτω λίγο μακριά σε σχέση με τον pjathan...
...@ thaliarque:αν μάθω κάτι για τα οχήματα θα σου στείλω πμ.
Στα δίκυκλα έχω αναφέρει ΑΑΙ 40* και 51* αλλά στην ανανεώση που έγινε δεν περάστηκαν.ΟΚ! Η πρόσφατη ανανέωση αφορούσε μόνο πινακίδες αυτοκινήτων, κανονικές και κόκκινες. Σήμερα ο
www2000 ανανέωσε, κάτι ψιλά θα ανανεώσω κι εγώ σε λίγο.edit 1/1/09, 4.40: Το πρώτο ποστ ανανεώθηκε για τελευταία φορά. Σημαντική προσθήκη της τελευταίας
στιγμής, το ΜΗΒ-121* που από αξιόπιστη πηγή ξέρουμε πως δόθηκε στις 20/11. Κανείς όμως στο
θέμα μας δεν έχει ακόμα δει ΜΗΒ οπότε όποιος δει πρώτος ας το αναφέρει.Το νέο θέμα για τη νέα χρονιά είναι γεγονός! Το παρόν μπορεί να κλειδωθεί.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008