-
Τωρα δινουν το ΤΡΖ 5** στις μηχανες.Για πιο παλια δεν μπορω να σου πω γιατι δεν το εχω ψαξει.
Στα κατω των 50 κεκ εδιναν το ΚΑ**** πιο παλια σιγουρα,τωρα δεν εχω προσεξει. -
ΕΜΚ 961* σε Polo δυστυχώς δεν το πρόλαβα για να δω πλαίσιο...
ΙΜΕ 170* και 202*
ΙΚΝ 289* και 301*
ΙΚΕ 269*
ΧΙΕ 614*
σε δίκυκλα ΟΒΕ 37* και ΒΗΑ 85*@thaliarque προσωπικά πιστεύω ότι ίσως δε δόθηκαν όλα τα ΤΡΗ από την αρχή στα Χανιά αλλά ίσως πήρε από το 201 ή το 301 και τα προηγούμενα είναι και αυτά στην Αργολίδα. Στηρίζω αυτή την άποψη στο γεγονός ότι Χανιά και Ρόδος έχουν περίπου το ίδιο αριθμό ταξινομήσεων οπότε δεν πιστεύω ότι τα Χανιά έχουν δώσει ήδη 300+ νούμερα. Ο rafi ίσως μπορεί να δει και να μας πει από που ξεκίνησαν τα ΤΡΗ στα Χανιά.
-
KIZ 640* και ΕΖΜ 11* στη μέση της δεκάδας.
-
καλημερα.
στο προκειμενο.
απο νομαρχια καβαλας:
τελευταιοι συνδυασμοι
αυτοκινητα ΚΒΡ 242*
μοτοσυκλετες ΑΒΕ 93*
δινονται και 'τσοντα' πινακιδες ΚΚΚ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΡΑΟ 488* τελευταια πινακιδα.
αλλες παρατηρησεις
ΡΜΒ 17* σε μοτοσυκλετα -
ΕΒΚ-702*
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
@thaliarque προσωπικά πιστεύω ότι ίσως δε δόθηκαν όλα τα ΤΡΗ από την αρχή στα Χανιά αλλά ίσως πήρε από το 201 ή το 301 και τα προηγούμενα είναι και αυτά στην Αργολίδα. Στηρίζω αυτή την άποψη στο γεγονός ότι Χανιά και Ρόδος έχουν περίπου το ίδιο αριθμό ταξινομήσεων οπότε δεν πιστεύω ότι τα Χανιά έχουν δώσει ήδη 300+ νούμερα. Ο rafi ίσως μπορεί να δει και να μας πει από που ξεκίνησαν τα ΤΡΗ στα Χανιά.Μου φαίνεται απίθανο να πήγε δίκυκλο από Αργολίδα στα Χανιά και να το πέτυχε ο rafi, άρα το ΤΡΗ 14*
που είδε ήταν ντόπιο όπως και το χθεσινό 33* και τα ΤΡΗ των Χανίων ξεκινούν από το 101 το πολύ, από το
1 το πιθανότερο. Αν δεις τις παρατηρήσεις δικύκλων Ρόδου και Χανίων από πέρσι το καλοκαίρι μέχρι
τώρα, φαίνεται ότι οι δύο περιοχές έχουν παρόμοιους ρυθμούς και βρίσκονται σχεδόν συνεχώς στο ίδιο
γράμμα, πχ το **Υ πρέπει να ξεκίνησε και στους δύο νομούς μέσα στο καλοκαίρι του 2007 και το Χ πρέπει
να τελείωσε μέσα στο φετινό καλοκαίρι. Αφού το ΡΥΑ στη Ρόδο έφτασε ήδη στο 43 μου φαίνεται λογικό τα
Χανιά να έχουν δώσει ΤΡΗ από 1 μέχρι 33. Την απάντηση όμως θα μας τη δώσει ο rafi.καλημερα.
στο προκειμενο.
απο νομαρχια καβαλας:
τελευταιοι συνδυασμοι
αυτοκινητα ΚΒΡ 242*
μοτοσυκλετες ΑΒΕ 93*
δινονται και 'τσοντα' πινακιδες ΚΚΚ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΡΑΟ 488* τελευταια πινακιδα.
αλλες παρατηρησεις
ΡΜΒ 17* σε μοτοσυκλεταΠάλι μπέρδεμα... Τώρα δίνουν ΡΑΟ-488*, μετά τα ΡΑΟ-49** (έχω πετύχει πολλά απ'αυτά);
-
ΙΚΝ 307* σε Opel Astra
-
@ thaliarque
Το ΑΑΙ το είδα στην Πάτρα στη Βορείου Ηπείρου έξω από μαγαζί.
Μήπως το ΑΑΗ από το 500 και μετά δώθηκε στο Αίγιο και η Πάτρα πήγε στο ΑΑΙ; -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
@ thaliarque
Το ΑΑΙ το είδα στην Πάτρα στη Βορείου Ηπείρου έξω από μαγαζί.
Μήπως το ΑΑΗ από το 500 και μετά δώθηκε στο Αίγιο και η Πάτρα πήγε στο ΑΑΙ;Και αυτό είναι πιθανό. Είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε τον κλάδο του Αιγίου στα αυτοκίνητα, πόσο μάλλον στα
δίκυκλα... Το μόνο σίγουρο είναι πως η Πάτρα και ο Χολαργός έχουν σεβαστό απόθεμα (βλ. πρώτο ποστ)
και όσο καθυστερεί η επόμενη παρτίδα είναι υποψήφιες διευθύνσεις για να δώσουν σε όποια άλλη
παρουσιάσει έλλειψη. -
κοκκινες ΜΟΟ 426* απο που ειναι αυτο ρε καλα παιδια;
καλημερα σε ολους -
σε ολοκαινουργιο MAZDA 6
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
@thaliarque προσωπικά πιστεύω ότι ίσως δε δόθηκαν όλα τα ΤΡΗ από την αρχή στα Χανιά αλλά ίσως πήρε από το 201 ή το 301 και τα προηγούμενα είναι και αυτά στην Αργολίδα. Στηρίζω αυτή την άποψη στο γεγονός ότι Χανιά και Ρόδος έχουν περίπου το ίδιο αριθμό ταξινομήσεων οπότε δεν πιστεύω ότι τα Χανιά έχουν δώσει ήδη 300+ νούμερα. Ο rafi ίσως μπορεί να δει και να μας πει από που ξεκίνησαν τα ΤΡΗ στα Χανιά.
Μου φαίνεται απίθανο να πήγε δίκυκλο από Αργολίδα στα Χανιά και να το πέτυχε ο rafi, άρα το ΤΡΗ 14*
που είδε ήταν ντόπιο όπως και το χθεσινό 33* και τα ΤΡΗ των Χανίων ξεκινούν από το 101 το πολύ, από το
1 το πιθανότερο. Αν δεις τις παρατηρήσεις δικύκλων Ρόδου και Χανίων από πέρσι το καλοκαίρι μέχρι
τώρα, φαίνεται ότι οι δύο περιοχές έχουν παρόμοιους ρυθμούς και βρίσκονται σχεδόν συνεχώς στο ίδιο
γράμμα, πχ το **Υ πρέπει να ξεκίνησε και στους δύο νομούς μέσα στο καλοκαίρι του 2007 και το Χ πρέπει
να τελείωσε μέσα στο φετινό καλοκαίρι. Αφού το ΡΥΑ στη Ρόδο έφτασε ήδη στο 43 μου φαίνεται λογικό τα
Χανιά να έχουν δώσει ΤΡΗ από 1 μέχρι 33. Την απάντηση όμως θα μας τη δώσει ο rafi.Αν είχε όντως αναφερθεί ΤΡΗ 14* τότε είναι σωστός ο συλλογισμός σου. Απλά δε θυμόμουν το ΤΡΗ 14*. Άρα το μόνο που απομένει είναι να μας πει ο rafi αν ξεκίνησαν από το 1 (που μου μοιάζει και εμένα λογικότερο) ή από το 101. Στη Ρόδο έχω καιρό να ενημερωθώ που είναι, ακόμα περιμένω από τους γνωστούς μου εκείνη την αναφορά που είχα ζητήσει...
edit: ήταν τότε που είχε γίνει το μπέρδεμα με το ΑΤΗ 14*. άρα έχεις απόλυτο δίκιο.
@tzortzis ΜΟΟ 426* πρέπει να είναι Καβάλα, αλλά πριν τα ΡΑΟ, άρα όχι καινούριο εκτός αν τα έδωσαν ανάποδα. -
δεν νομιζω να ειναι καβαλα. προχθες ρωτησα στη νομαρχια και δεν μου ειπαν για ΜΟΟ.
αλλα και παλι τι να πω; αλλα μιλαμε για το καινουργιο mazda 6. ετσι; -
ΚΧΧ-308* χάρτινο,ΚΖΤ-380*.
-
τελευταιες παρατηρησεις μετα απο δουλεια στο κεντρο.
ΙΜΚ 327* RENAULT MEGANE 2πορτο
ΝΙΙ 177* TIGUAN VW
PAO 499* OPEL ANTARA(διαολε το 90% των κοκκινων σε τζιπακια!!)
καλα μιλαμε για πολλες αθηναικες πινακιδες στη καβαλα μαγκες!!! -
Ο χρήστης tzortzis έγραψε:
κοκκινες ΜΟΟ 426* απο που ειναι αυτο ρε καλα παιδια;...
...σε ολοκαινουργιο MAZDA 6MOO-4200 μέχρι και 4449 είναι Καβαλιώτικες κόκκινες από την αμέσως προηγούμενη παρτίδα πριν τα
ΡΑΟ-4501/5000. Είναι φανερό ότι, όπως συνέβη και σε πολλές άλλες διευθύνσεις, δίνονται με ανάποδη σειρά,
πολύ σωστά το υπέθεσε ο www2000. Αυτό μάλλον επειδή οι δύο παρτίδες παραδόθηκαν εδώ και πολλά
χρόνια (1992) και αφού δεν είναι συνεχόμενα νούμερα οι διευθύνσεις δίνουν τυχαία τις δύο παρτίδες και
ανεξάρτητα από το πόσο παλιά τυπώθηκαν οι πινακίδες. Βρήκαμε λοιπόν τι δίνει από κόκκινες η Καβάλα! -
Απο τα παράδοξα.
Είμαι στη Φιατ και βλέπω να τοποθετουνται πινακιδες σε άσπρο Πάντα ΗΚΡ 749* και τον υπάλληλο να λέει του ιδιοκτητη 'καλοτάξιδο'Φεύγω απο εκεί πάω στο αεροδρόμιο και πέφτω πάνω σε ένα Freelander HKP 756*.
-
IME 272* Σε BMW 3
-
Σε παπάκι ΜΟΤ 29*
-
AHM-2380
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
IME 272* Σε BMW 3Αγία Παρασκευή προσπερνά Χολαργό και βάζει πλώρη για Άλιμο!
-
ΥΝΝ 273.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008