-
ΡΜΒ 13* σε μηχανη! ενος συναδελφου μου στο εργοστασιο.gillera κοκκινο.
εδω και κανα 20ημερο -
Το μόνο που ξέρουμε από 50ρια είναι ότι έχουν τετραψήφιους αριθμούς.Thaliarque, μήπως είναι και εξαιρούμενοι συνδυασμοί? γιατί έχω δει πολλές φορές 50ρια με πινακίδες αμαξιών
-
ΔΟΚ 8071 Σε Impreza STI.
Το περίεργο είναι ότι οι ΔΟΚ ήταν νέου τύπου ( GR ) δεν έχω ξαναδεί κάτι αντίστοιχο!
Πολύ άσχημες πάντως ειδικά οι μπροστινές που είναι και μεγάλες , το Δ φαίνεται από χιλιόμετρα! -
INI 136*
IME 14**
HHH 4*
Ανανεώθηκε το πρώτο ποστ στις κανονικές πινακίδες. -
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
ΔΟΚ 8071 Σε Impreza STI.
Το περίεργο είναι ότι οι ΔΟΚ ήταν νέου τύπου ( GR ) δεν έχω ξαναδεί κάτι αντίστοιχο!
Πολύ άσχημες πάντως ειδικά οι μπροστινές που είναι και μεγάλες , το Δ φαίνεται από χιλιόμετρα!Νέου τυπου ΔΟΚ υπάρχουν!!!!
-
ΕΕΝ-469* σημερινή ταξινόμιση στα Γιαννιτσά σε L200
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
ΔΟΚ 8071 Σε Impreza STI.
Πολύ άσχημες πάντως ειδικά οι μπροστινές που είναι και μεγάλες , το Δ φαίνεται από χιλιόμετρα!Νέου τυπου ΔΟΚ υπάρχουν!!!!
Έλα ντε και εγώ αυτό αναρωτιέμαι?
Aς μας βοηθήσει ο master!
Πάντως είμαι σίγουρος γι αυτό που είδα! -
IHX 639*
BHA 84* -
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Το μόνο που ξέρουμε από 50ρια είναι ότι έχουν τετραψήφιους αριθμούς.Thaliarque, μήπως είναι και εξαιρούμενοι συνδυασμοί? γιατί έχω δει πολλές φορές 50ρια με πινακίδες αμαξιώνΣτα 50άρια και στα κάτω των 50cc δίνονται τετραψήφιες πινακίδες από τα κατά τόπους τμήματα συγκοινωνιών.Οι πινακίδες αυτές δεν έχουν την σφραγίδα του υπουργείου και οι συνδυασμοί δίνονται τυχαία σε κάθε νομό πχ. ΑΧΖ 1234 στο νομό Λαρίσης και όχι στην Αχα'ί'α.
Μπορεί καμμιά φορά βέβαια να δοθεί και στον ίδιο νομό,όπως έγινε εδώ στην Ηλεία με το ΗΑΒ.(έχει η αδερφή μου τέτοια πινακίδα στο Honda της).Κατά τα άλλα λίγα πράγματα:ΗΑΜ 933* σε μονοκάμπινο Nissan Navara και ΗΑΜ 934* σε Mercedes A150.
Είδα και το πρώτο μου ΙΚΝ 104* σε Fiat Bravo(το νέο). -
Παρατηρήσεις σημερινές
ΧΝΧ 678.
ΥΝΝ 262.
ΖΧΗ 780.
ΙΚΕ 193. -
MOO 717*
HKP 740* -
ΙΚΕ 180* σε Fabia και .
[color=#000000]ΗΑΜ 940* σε Opel Corsa,αν και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.ΚΧΥ 571* σε BMW 320 cabrio χωρίς πλαίσιο,αλλά από ότι είδα στο πρώτο post πρέπει να είναι από Αθήνα από προηγούμενο συνδυασμό.
-
BIM-123* σε clio
-
ΑΗΜ-232* εντός σειράς, ΑΗΜ-3000 εκτός σειράς σε C3, δε βρέθηκε κάποιος με Μ3 να το ζητήσει.
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
...ΚΧΥ 571* σε BMW 320 cabrio χωρίς πλαίσιο,αλλά από ότι είδα στο πρώτο post πρέπει να είναι από Αθήνα από προηγούμενο συνδυασμό.ΚΧΥ-5701/5750 νομίζω πως δόθηκαν στην Έδεσσα.
Οι πινακίδες στα 50άρια δίνονται νομίζω από την αστυνομία και οι συνδυασμοί δεν έχουν καμία σχέση με
αυτούς του υπουργείου για την κάθε περιοχή.ΔΟΚ νέου τύπου νόμιμες (από το υπουργείο) δεν έχω δει, θα ρωτήσω και θα σας πω.
-
IKN 250* και δεν θυμάμαι σε τι!
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΔΟΚ νέου τύπου νόμιμες (από το υπουργείο) δεν έχω δει, θα ρωτήσω και θα σας πω.
Λες να ηταν custom made?
Πάντως για αυτό τον λόγο ανέφερα όλο τον συνδυασμό ( ΔΟΚ 8071 ) γιατί μου φάνηκε πολύ περίεργο!
Κατά τα άλλα η γκαντεμιά μου δεν λέει να τελειώσει να δω ένα νέο συνδυασμό.Είδα ένα ΜΙΡ 808* πιάνεται?
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
ΔΟΚ νέου τύπου νόμιμες (από το υπουργείο) δεν έχω δει, θα ρωτήσω και θα σας πω.
Λες να ηταν custom made?
Πάντως για αυτό τον λόγο ανέφερα όλο τον συνδυασμό ( ΔΟΚ 8071 ) γιατί μου φάνηκε πολύ περίεργο!
Κατά τα άλλα η γκαντεμιά μου δεν λέει να τελειώσει να δω ένα νέο συνδυασμό.Είδα ένα ΜΙΡ 808* πιάνεται?
Το ίδιο έχω πάθει τελευταία και εγώ, όχι με τους συνδυασμούς αλλά δεν μπορώ να δω κάτι καλό.
Τόσες μέρες έχω δει μόνο ένα ΟΑΝ 7** Επίσης πρέπει να είδα ΒΙΗ νέου τύπου, αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο. Έχω ακόμη δει σχεδόν όλα τα τελευταία ΒΙΚ της Βοιωτίας. Έχω δει 3 ΒΙΚ 996*, 1 ΒΙΚ 997*, 2 ΒΙΚ 998* αλλά τελικά το ΒΙΜ στη Λιβαδειά το ανέφερε ο rafi... -
TΡΖ 383*
-
Πήγαμε ελευσίνα αλλά το μόνο που αποκομήσαμε ήταν ένα φτωχό ΥΡΥ 754.
-
IKE-204* σε lexus gs400
ΑΤΗ-14* μικρή ν.τ.πινακίδα σε σκούτερ που φαινόταν πρόσφατο
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008