-
καλη σας μερα
προς thaliarque:
λογω δουλειας δεν μπορεσα να εποικηνωνησω με νομαρχια καβαλας για λεπτομερειες περι κοκκινων πινακιδων,αλλα τις τελευταιες μερες και ΜΟΝΟ σε καινουργια τζιπ εχω δει τις εξης(επαναλαμβανω σε τζιπ του κουτιου)chevrolet,ενα Χ3,και ενα που δεν το θυμαμαι.
ΡΑΟ 475*,ΡΑΟ 510*,ΡΑΟ 486*,αυτα τα σημειωσα σε χαρτι.
απο βδομαδα θα μαθω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το τι παιζεται ακριβως.
και καποιες σημειωσεις τις τελευταιας στιγμης.
ΚΒΡ 230*
σε μηχανη ΕΡΙ 14*
ΑΒΕ 92*
και κατι που μου εκανε εντυπωση.HONDA CIVIC με πινακιδες ΝΙΙ 895* σε χαρτι! περασανε τοσοι συνδυασμοι και ακομα σε χαρτι;; -
NII 459* το ΗΟΝDA CIVIC! να σαι καλα ρε αδερφε που με διορθωσες!!
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
ΔΟΚ νέου τύπου νόμιμες (από το υπουργείο) δεν έχω δει, θα ρωτήσω και θα σας πω.
Λες να ηταν custom made?
Πάντως για αυτό τον λόγο ανέφερα όλο τον συνδυασμό ( ΔΟΚ 8071 ) γιατί μου φάνηκε πολύ περίεργο!...τώρα που το σκέφτομαι σε παλιές έχω δει μέχρι ΔΟΚ-7*** μόνο, άρα παίζει να έχουν τυπωθεί
νόμιμες, δηλαδή με παραγγελία του υπουργείου, ΔΟΚ-8***....Κατά τα άλλα η γκαντεμιά μου δεν λέει να τελειώσει να δω ένα νέο συνδυασμό.
Είδα ένα ΜΙΡ 808* πιάνεται?Το ίδιο έχω πάθει τελευταία και εγώ, όχι με τους συνδυασμούς αλλά δεν μπορώ να δω κάτι καλό.
Τόσες μέρες έχω δει μόνο ένα ΟΑΝ 7** Επίσης πρέπει να είδα ΒΙΗ νέου τύπου, αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο. Έχω ακόμη δει σχεδόν όλα τα τελευταία ΒΙΚ της Βοιωτίας. Έχω δει 3 ΒΙΚ 996*, 1 ΒΙΚ 997*, 2 ΒΙΚ 998* αλλά τελικά το ΒΙΜ στη Λιβαδειά το ανέφερε ο rafi...Αν θέλετε τόσο πολύ να δείτε νέο συνδυασμό, πεταχτείτε μέχρι τη Λήμνο: εκεί κυκλοφορεί το ΜΗΒ, ο
μόνος συνδυασμός που δεν έχουμε ακόμα δει από τους τρέχοντες (οι εκτός σειράς δεν πιάνονται). Αν σας
παρηγορεί εγώ δεν έχω ακόμα δει ΚΕΖ, ΙΝΙ και ΙΚΝ, ενώ ΙΜΕ και ΙΚΕ έχω δει μόνο ψηφιακά (το Σιρόκο του
σχετικού τόπικ και το Φιέστα του οτοτρίτη). Το ΜΙΡ-808* δεν πιάνεται, αν ήταν 81** (που δεν έχει ακόμα
τυπωθεί) θα ήταν καλή παρατήρηση, ίσως παίξει χάρτινο κάποια στιγμή...Από τη διεύθυνση στο Καρπενήσι έλαβα σήμερα συστημένο με τα ακόλουθα:
- οι κατανομές από 72 μέχρι 84 που είχα ζητήσει (διγράμματες και πρώτες τριγράμματες) έχουν
καταστραφεί, - στατιστικά στοιχεία για ταξινομήσεις:
α) 308 αυτοκίνητα-φορτηγά το 2006, 329 το 2007 και 154 το πρώτο εξάμηνο του 2008 με αντίστοιχα
νούμερα ΚΗΑ-2914 ως και 3000 και ΚΗΑ-5000 ως και 5705,
β) 41 δίκυκλα το 2006, 41 το 2007 και 20 το πρώτο εξάμηνο του 2008 με αντίστοιχα νούμερα ΚΗΑ-283
ως και 285,
γ) 4 κόκκινες το 2006, 10 το 2007 και 9 το πρώτο εξάμηνο του 2008 με αντίστοιχα νούμερα ΜΟΙ-7221 ως
και 7244.
...ΑΤΗ-14* μικρή ν.τ.πινακίδα σε σκούτερ που φαινόταν πρόσφατο
ΑΤΗ είναι παλιού τύπου πινακίδες και κάποιες από αυτές πρέπει να δόθηκαν λόγω έλλειψης στα Τρίκαλα
γύρω στο 2003.καλη σας μερα
προς thaliarque:
λογω δουλειας δεν μπορεσα να εποικηνωνησω με νομαρχια καβαλας για λεπτομερειες περι κοκκινων πινακιδων,αλλα τις τελευταιες μερες και ΜΟΝΟ σε καινουργια τζιπ εχω δει τις εξης(επαναλαμβανω σε τζιπ του κουτιου)chevrolet,ενα Χ3,και ενα που δεν το θυμαμαι.
ΡΑΟ 475*,ΡΑΟ 510*,ΡΑΟ 486*,αυτα τα σημειωσα σε χαρτι.
απο βδομαδα θα μαθω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το τι παιζεται ακριβως.
και καποιες σημειωσεις τις τελευταιας στιγμης.
ΚΒΡ 230*
σε μηχανη ΕΡΙ 14*
ΑΒΕ 92*
και κατι που μου εκανε εντυπωση.HONDA CIVIC με πινακιδες ΝΙΙ 895* σε χαρτι! περασανε τοσοι συνδυασμοι και ακομα σε χαρτι;;Οι κόκκινες της Καβάλας ήταν ΡΑΟ-4501/5000, από 5001 ως 5600 δόθηκαν στο Βόλο. Μου κάνει εντύπωση
το 510* που αναφέρεις. Το χάρτινο ΝΙΙ μη σου κάνει εντύπωση, στη Θεσσαλονίκη κυκλοφορούν χαρτιά επί
μήνες, ενίοτε και χρόνια... - οι κατανομές από 72 μέχρι 84 που είχα ζητήσει (διγράμματες και πρώτες τριγράμματες) έχουν
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
... Το χάρτινο ΝΙΙ μη σου κάνει εντύπωση, στη Θεσσαλονίκη κυκλοφορούν χαρτιά επί
μήνες, ενίοτε και χρόνια...Ετσι είναι. Πριν ένα μήνα πήρα εγώ τις πινακίδες μου ΝΗΙ 9***, τρεις μήνες αναμονή με τον Αυγουστο μέσα ...
-
μολις γυρισα απο την αγορα.
ΡΑΟ 467* κοκκινες σε bmw σειρα 3.καινουργιο σχεδον.
χαιρετω καλο σαββατοκυριακο.αυριο θα ειμαι θεσσαλονικη οποτε ολο και κατι καινουργιο θα δουμε. -
ΧΑΑ 826* Seat Leon
Όσο αφορά για νέο συνδυασμό η γκαντεμιά μου είναι ότι νομίζω ότι είδα ένα ΙΜΕ αλλά δεν είμαι σίγουρος! -
ΤΡΖ 385*
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
A! ΚαιΗΚΡ 748* σε Fiat 500!
748χ? σχεδόν 7500!!!
Πού το πέτυχες??? -
Χθεσινή από Σέρρες ΕΡΝ6950 Σε φορτηγό
-
τελικα εκανα λάθος, οταν εγραφα ΑΤΗ εννοούσα ΤΡΗ..
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
τελικα εκανα λάθος, οταν εγραφα ΑΤΗ εννοούσα ΤΡΗ..Περίμενα ότι θα αναφερόταν κάποια στιγμή ΤΡΗ, είναι η λογικότερη ανακατανομή για να αντιμετωπιστεί η
έλλειψη στην Αργολίδα. Να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί αυτό. Χανιά είσαι ή Αθήνα;...ΡΑΟ 467* κοκκινες σε bmw σειρα 3.καινουργιο σχεδον...
Αυτό μπερδεύει ακόμα πιο πολύ τα πράγματα.
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Αν θέλετε τόσο πολύ να δείτε νέο συνδυασμό, πεταχτείτε μέχρι τη Λήμνο: εκεί κυκλοφορεί το ΜΗΒ, ο
μόνος συνδυασμός που δεν έχουμε ακόμα δει από τους τρέχοντες (οι εκτός σειράς δεν πιάνονται). Αν σας
παρηγορεί εγώ δεν έχω ακόμα δει ΚΕΖ, ΙΝΙ και ΙΚΝ, ενώ ΙΜΕ και ΙΚΕ έχω δει μόνο ψηφιακά (το Σιρόκο του
σχετικού τόπικ και το Φιέστα του οτοτρίτη). Το ΜΙΡ-808* δεν πιάνεται, αν ήταν 81** (που δεν έχει ακόμα
τυπωθεί) θα ήταν καλή παρατήρηση, ίσως παίξει χάρτινο κάποια στιγμή...Θα βγάλω μια φωτογραφία ένα ΙΚΝ να το δεις τότε
Ελπίζω να μη φάμε ξύλο από τον ιδιοκτήτη και να γίνει όλη η φάση κατασκοπευτικά
Επίσης πως ξέρουμε ότι το ΤΡΗ είναι από Αργολίδα και όχι από άλλο νομό με έλλειψη; Δεν είναι και λίγοι...@meco ΥΡΥ 7500 είναι 500 άρακι. Το είχα δει στο Mall προς το τέλος Αυγούστου. Το περίεργο είναι ότι δεν ήταν τρομερά εκτός σειράς (ίσως και καθόλου) εφόσον είδα το 7498 σε Χ5 μετά από μια εβδομάδα.
Κατά τα άλλα κάτι έγινε σήμερα... ΙΚΝ 260*,
ΡΑΟ 551* Βόλου,
ΜΟΥ 97** νόμιζα Αθήνας αλλά βλέπω ότι έχουμε πρόβλημα σε ποια 50άδα βρίσκεται οπότε θα το κοιτάξω αύριο το μεσημέρι, μιας και είναι έξω από το σπίτι της . Ελπίζω να μην το πάρει.
ΚΗΑ 57**
ΡΑΕ 802*
ΙΗΧ 643*
ΥΝΚ 9966 σε λεωφορείο
δίκυκλα
ΑΚΙ 45*
και **ΑΜΕ *203 με πλαίσιο (όπως αναμενόταν) Λαμίας, σε Κλιο. -
από Xανιά είναι οι παρατηρήσεις..
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
από Xανιά είναι οι παρατηρήσεις.....Επίσης πως ξέρουμε ότι το ΤΡΗ είναι από Αργολίδα και όχι από άλλο νομό με έλλειψη; Δεν είναι και λίγοι...
Όντως...ίσως να είναι από Χανιά ή Ρέθυμνο (στην περίπτωση που το ΑΜΕ 50 δεν ήταν σωστή
παρατήρηση). Από Χανιά το πιο πιθανό: δεν είχαμε παρατηρήσεις από εκεί το καλοκαίρι όπως από Ρόδο,
αλλά οι ρυθμοί Χανίων/Ρόδου δε διαφέρουν πολύ και το ΧΒΧ λογικά θα πρέπει να έχει τελειώσει. Πάντως
εξακολουθώ να πιστεύω ότι η Τρίπολη έδωσε και στο Ναύπλιο.@meco ΥΡΥ 7500 είναι 500 άρακι. Το είχα δει στο Mall προς το τέλος Αυγούστου. Το περίεργο είναι ότι δεν ήταν τρομερά εκτός σειράς (ίσως και καθόλου) εφόσον είδα το 7498 σε Χ5 μετά από μια εβδομάδα...
ο meco απορεί για το ΗΚΡ που είδε ο samatistas, το οποίο εδώ που τα λέμε μοιάζει εκτός σειράς,
Μάνο τι λες εσύ;ΜΟΥ 97** νόμιζα Αθήνας αλλά βλέπω ότι έχουμε πρόβλημα σε ποια 50άδα βρίσκεται...
Από 9751 ως 9800 είναι από Αργολίδα, είδα πολλά το καλοκαίρι εκεί. Τα πρώτα 51 όμως 97**
αγνοούνται... -
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
@meco ΥΡΥ 7500 είναι 500 άρακι. Το είχα δει στο Mall προς το τέλος Αυγούστου. Το περίεργο είναι ότι δεν ήταν τρομερά εκτός σειράς (ίσως και καθόλου) εφόσον είδα το 7498 σε Χ5 μετά από μια εβδομάδα.
Sorry δεν κατάλαβα...
Εγώ έγραψα πιο πριν ότι το ΗΚΡ 748x που είδε ο φίλος samatistas (05-10-20008) μου φάνηκε πολυ προχωρημένο γιατί ο Μάνος (megane98) εκείνη την περίοδο (05-10-2008) είχε δει μέχρι ΗΚΡ 724χ.
Επίσης μόλις στις 09-10-2008 κατάφερε να εντοπίσει ΗΚΡ 740χ.
Αυτή ήταν η απορία μου.
Tο YΡY 7500 πού κολλάει?? -
ΙΝΙ-158*,ΡΙΥ-680*,ΚΑΚ-889*.
ΜΟΟ-924* σε Σουζούκι ΣΧ4 στην Εγνατία στο Μέτσοβο,ΜΗΟ-224* Ιωαννίνων,ΜΗΟ-469* Λαρίσης.
ΙΝΙ-31*,ΚΝΧ-39*. -
Ερώτηση ενός αδαούς (πλην ενδιαφερόμενου για τα εν ελλάδι συστήματα αριθμοδότησης ΙΧ ). Θυμάστε ποια χρονιά κυλοφόρησαν οι πρώτες τριψήφιες πινακίδες σε αντικατάσταση των διψήφιων; Επίσης πότε βγήκαν οι πρώτες πινακίδες αττικής με αρχικό Ζ, και πότε με αρχικό Ι;
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
@meco ΥΡΥ 7500 είναι 500 άρακι. Το είχα δει στο Mall προς το τέλος Αυγούστου. Το περίεργο είναι ότι δεν ήταν τρομερά εκτός σειράς (ίσως και καθόλου) εφόσον είδα το 7498 σε Χ5 μετά από μια εβδομάδα.
Sorry δεν κατάλαβα...
Εγώ έγραψα πιο πριν ότι το ΗΚΡ 748x που είδε ο φίλος samatistas (05-10-20008) μου φάνηκε πολυ προχωρημένο γιατί ο Μάνος (megane98) εκείνη την περίοδο (05-10-2008) είχε δει μέχρι ΗΚΡ 724χ.
Επίσης μόλις στις 09-10-2008 κατάφερε να εντοπίσει ΗΚΡ 740χ.
Αυτή ήταν η απορία μου.
Tο YΡY 7500 πού κολλάει??Νόμιζα σου έκανε εντύπωση πως δεν πήρε το 7500 εφόσον το αυτοκίνητο ήταν ένα Fiat 500. Γιααυτό σου ανέφερα ότι έχω δει το ΥΡΥ 7500 ότι είναι σε 500αράκι. Και παρέθεσα εκεί την ιστορία ότι μάλλον δεν ήταν εκτός σειράς. Στο θέμα, προσωπικά πιστεύω ότι το ΗΚΡ 748* δεν είναι εκτός σειράς γιατί δεν μπορεί να σχηματίσει ένα 'εύκολο' νούμερο. (εκτός αν συντρέχουν προσωπικοί του λόγοι και πήρε το 748*)
Πιστεύω αν ήθελε να πάρει κάποιο εκτός σειράς θα μπορούσε να πάρει το 7500.
@lazarefa μπορείς να δεις εδώσχετικά με την Αθήνα. Όπως φαίνεται το 1984 κυκλοφόρησαν τα ΥΑΑ και ΥΙΑ σε Αθήνα και Πειραιά αντίστοιχα. Τα πρώτα Ζ εμφανίστηκαν το 1999 και τα πρώτα Ι το 2004.
Σχετική απορία: Πότε περιμένουμε να τελειώσουν τα Ι** και να πάμε στα Χ** στην Αθήνα, δεδομένου ότι μένουν τα ΙΟ, ΙΡ, ΙΤ, ΙΥ ακόμη τελείως αδιάθετα; -
Για τη συζήτηση που γίνεται για το ΗΚΡ ήταν 7482 σε Fiat 500, το είδα στο Σύνταγμα είμαι σίγουρος για τον αριθμό του και έφερε και αυτοκόλλητο της εκεί αντιπροσωπείας της Fiat. Δε νομίζω να είναι εκτός σειράς γιατί νομίζω ότι κοντά στη δική μου παρατήρηση πρέπει μετά να είχε γραφτεί και ένα 740* λίγο μετά.
-
Χθεσινές (10/10) ταξινομήσεις :
EEN-470* στα Γιαννιτσά σε L200
EEN-566* στην Έδεσσα σε Civic sedan
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008