-
IKE 1381 σε νέο Ford Fiesta στο εξώφυλλο του αυριανού autobild.
-
ΗΑΑ 830 σε δίκυκλο και ένα KXY 358* σε σχετικά καινούργιο VW Passat.
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
...ΚΕΖ 193*σε βαρυφορτωμένο Mitsubishi L200...
Κοντά 1000 ΚΕΖ υπάρχουν, δεν έχω δει ακόμα ούτε ένα. Θα προλάβω πριν κλείσει η χρονιά;
Δεν πρόκειται να δεις!
Και ένα ΝΚΕ 63* σε παπί Fortune 110.
(αν έχει την αγενή κακοσύνη ο **thaliarque **ας μας πει αν ξέρει από που είναι.)Θεσσαλονίκη ρε βούρλο, μα τόσο άσχετος είσαι; (αγενής κακοσύνη; συνήθως την κρύβω αλλά αφού τη ζητήσατε...)
-
ΙΚΕ 165*
ΙΜΕ 110*
ΑΜΕ 184*Σε δίκυκλα
ΧΧΙ 61*
και αργότερα ΧΧΙ 64* -
ΗΑΜ 932* μετά τη μέση της δεκάδας
-
προς thaliarque:
ετσι εξηγουνται ολα!!! η νομαρχια καβαλας δινει πινακιδες κομοτηνης επι το πλειστον!!
μολις τωρα παπακι innova ΚΚΚ 37* γιαυτο μειναν στασιμα μεχρι ΑΒΕ 91*
κοκκινες ΡΥΟ 778* -
ΡΑΟ και οχι ΡΥΟ λαθος!!
-
NII 653* χαρτί. Απο Δευτερα ανταποκριση Δραμας.
-
Ο χρήστης tzortzis έγραψε:
προς thaliarque:
ετσι εξηγουνται ολα!!! η νομαρχια καβαλας δινει πινακιδες κομοτηνης επι το πλειστον!!
μολις τωρα παπακι innova ΚΚΚ 37* γιαυτο μειναν στασιμα μεχρι ΑΒΕ 91*
κοκκινες ΡΥΟ 778*Δυσκολεύομαι να το πιστέψω γιατί το ΚΚΚ 37* μοιάζει να έχει πρόσφατα δοθεί στην Κομοτηνή και μην ξεχνάς
ότι για την Καβάλα έχει τυπωθεί και το ΑΒΖ.Από την άλλη, ΡΑΟ-77** δόθηκαν στη Δράμα στα 1993-94, ήταν πρόσφατο αυτό που είδες;
-
HAM 933* σε peugeot 107
-
Έφτασαν κιόλας τα δίκυκλα της Κομοτηνής στο ΚΚΚ 37*?
ΖΧΗ 748*
ΥΝΝ 21**
ΟΒΕ 13*
ΧΧΙ 96*
ΟΑΝ 67* -
HKO 370* Hilux
-
ΑΗΜ-2311 έτοιμο να παραδοθεί.
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Έφτασαν κιόλας τα δίκυκλα της Κομοτηνής στο ΚΚΚ 37*?...Αν η Ξάνθη έφτασε από τις αρχές Ιουνίου και το ΑΗΥ 10*, ήδη στο 8**, γιατί η Κομοτηνή να μην έχει φτάσει
από το ΚΚΙ 92* στις 9/6, ήδη στο ΚΚΚ 37*; Μου φαίνεται φυσικό. Αν είναι κάποιος να πάρει από την Κομοτηνή
αυτή θα είναι η Ξάνθη και δε νομίζω πως θα πάρει ΚΚΚ αλλά ΚΚΜ. -
Περίεργο μου φάνηκε γιατί έχουμε μια αναφορά μπροστά για ΚΚΚ 14* πριν ελάχιστες μέρες. Αλλά μάλλον είναι καθυστερημένο. Οπότε όλα καλά με τη νέα εξήγηση!
-
MOB-876* fiat 500
XNX-651* (σερνομαστε ) -
προς thaliarque:κατω απο την οικοδομη μου ειδα παρκαρισμενο παπακι innova honda με πινακιδα KKK 37*
πιανω κοβεντα με τον κυριο και του λεω' απο κομοτηνη το πηρατε;'
μου λεει οχι απο καβαλα! του λεω απο καβαλα και ΚΚΚ;
μου λεει και οτι ο ιδιος απορησε, αλλα η νομαρχια καβαλας δινει και πινακιδες κομοτηνης!!
(το διασταυρωσα με μια επισκεψη στα γρηγορα στο μηχανολογικο της νομαρχιας καβαλας που απλα με το επιβεβαιωσαν!)
μαλιστα μου ειπαν οτι ενδεχεται και η ξανθη να παιρνει πινακιδες κομοτηνης αλλα και καποια ΑΒΖ να δωθουν στην ξανθη!!
ΜΥΛΟΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!
κοκκινες βλεπω διαφορες αλλα το αμαξι που ειδα ηταν ενα MERCEDES MSL JIPAKI!(τι τζιπακι δηλαδη!) -
NHY-505*,KZT-367*,MHO-252* μάλλον απο Ημαθία.
NMK-2*. -
ΟΡΕ-1402
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Περίεργο μου φάνηκε γιατί έχουμε μια αναφορά μπροστά για ΚΚΚ 14* πριν ελάχιστες μέρες. Αλλά μάλλον είναι καθυστερημένο. Οπότε όλα καλά με τη νέα εξήγηση!προς thaliarque:κατω απο την οικοδομη μου ειδα παρκαρισμενο παπακι innova honda με πινακιδα KKK 37*
πιανω κοβεντα με τον κυριο και του λεω' απο κομοτηνη το πηρατε;'
μου λεει οχι απο καβαλα! του λεω απο καβαλα και ΚΚΚ;
μου λεει και οτι ο ιδιος απορησε, αλλα η νομαρχια καβαλας δινει και πινακιδες κομοτηνης!!
(το διασταυρωσα με μια επισκεψη στα γρηγορα στο μηχανολογικο της νομαρχιας καβαλας που απλα με το επιβεβαιωσαν!)
μαλιστα μου ειπαν οτι ενδεχεται και η ξανθη να παιρνει πινακιδες κομοτηνης αλλα και καποια ΑΒΖ να δωθουν στην ξανθη!!
ΜΥΛΟΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!
κοκκινες βλεπω διαφορες αλλα το αμαξι που ειδα ηταν ενα MERCEDES MSL JIPAKI!(τι τζιπακι δηλαδη!)Για τίποτα δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω πως μέχρι τώρα ουδέποτε μία διεύθυνση έδωσε συνδυασμούς
από άλλη διεύθυνση αν δεν είχε έλλειψη. Αν η Καβάλα δίνει πινακίδες Κομοτηνής, θα είναι επειδή δεν έχει
δικές της να δώσει και αυτό με βάση τις κατανομές που έχω στα χέρια μου δεν ισχύει.Το ενδεχόμενο να πάρει η Ξάνθη ΑΒΖ από την Καβάλα όταν της τελειώσουν σε κάνα μήνα τα ΑΗΥ δε μου
φαίνεται απίθανο αλλά δεν είναι πιο λογικό από το να πάρει ΚΚΜ από την Κομοτηνή, αφ'ενός λόγω
αποστάσεων (η Κομοτηνή είναι λίγο πιο κοντά), κυρίως όμως γιατί το απόθεμα της Κομοτηνής (κλασικά...)
φτάνει για περισσότερο χρόνο από το αντίστοιχο της Καβάλας.Αφού ρώτησες που ρώτησες στο μηχανολογικό, δε ρώταγες και για τις κόκκινες τι δίνουν τώρα... γιατί η
παρατήρηση ΡΑΟ-77 σε ML δε μου πολυκολλάει.MOB-876* ...
Το ΜΟΒ-855* στις αρχές Ιουλίου μου είχε φανεί πολύ γρήγορο αλλά τώρα επιβεβαιώνεται μία αύξηση στο
ρυθμό της Σάμου, ίσως λόγω περισσότερων του συνήθους νοικιάρικων.Καιρό έχω να κάνω μία πρόβλεψη για τους νέους συνδυασμούς που θα εμφανιστούν, ας το επιχειρήσω
τώρα παρ'όλο που οι πεσμένοι ρυθμοί και ο κίνδυνος ελλείψεων και ανακατανομών θα μπερδεύουν στο
μέλλον τα πράγματα. Ως το τέλος της χρονιάς θα πρέπει να αναφερθούν τα πρώτα:
-ΜΗΒ, κυκλοφορούν εδώ και μήνες δύσκολο όμως να τα δούμε
-ΝΙΚ περίπου στα μέσα Νοεμβρίου,
-ΡΕΜ μέσα-τέλη Νοεμβρίου,
-ΖΧΙ τέλη Νοεμβρίου,
-ΑΙΝ μέσα στο Δεκέμβρη,
-ΤΚΡ στο κλείσιμο της χρονιάς οριακά ή αρχές της επόμενης,Γενάρης 2009: ΙΚΖ, ΙΚΥ και νέος συνδυασμός μετά τα ΙΜΕ, πχ ΙΜΖ. Στην επαρχία ΚΑΜ, ΒΟΙ.
Γενάρης-Φλεβάρης 2009: ΗΚΤ, ΙΚΑ
Φλεβάρης 2009: ΗΑΝ, ΝΙΜ, ΡΡΑ, ΧΑΙ, ΥΡΧ...και βλέπουμε! Στα δίκυκλα αν δεν προχωρήσει η επόμενη προμήθεια θα γίνει της κακομοίρας σε πολλές
περιοχές. Στις κόκκινες θα γεμίσει ο τόπος ΚΧΧ και ίσως δούμε τα πρώτα ΜΗΥ. Οι παλιότεροι συνδυασμοί
(ΡΑΟ,ΡΑΥ,ΚΧΟ,ΚΧΥ,ΜΗΟ) θα αρχίσουν να εξαντλούνται στις διάφορες περιοχές που είχαν απόθεμα. -
ΥΝΝ 236.
-
Το ΥΝΟ κατά Μάρτη υπολογίζεται thaliarque περίπου ε?
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Το ΥΝΟ κατά Μάρτη υπολογίζεται thaliarque περίπου ε?Με τους περσινούς ρυθμούς τέλη Μάρτη, αλλά με τους φετινούς μάλλον για Απρίλη το βλέπω.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008