-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μου αρεσει το νεο CD του Μαχαιριτσα.
Δεν μ'αρεσει που δεν με αφηνουν να το ακουω ( δυνατα ) ολη μερα.κανε μια επανασταση και συ...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μαρέσει που έκανα το καυτοτζόγλειο-σπίτι(~32km) σε 15 λεπτά
μαρέσουν τα καινούργια μου λαστιχάκια
μαρέσει γενικά το αμαξάκι μου
δε μαρέσει που γύρισα στις 8,30 απο τη δουλειά ενώ το πρωί κωλοβαρούσαδε μαρέσουν οι sunday drivers
δε μαρέσουν τα ιταλικά
δε μαρέσει που πήρε παράταση η παρουσίαση των διπλωματικώντι αμάξι έχεις αν επιτρέπεται?
μια τογιοτα g6...
περαστικά πες στο φίλο σου
-
Μου αρεσει το νεο CD του Μαχαιριτσα.
Δεν μ'αρεσει που δεν με αφηνουν να το ακουω ( δυνατα ) ολη μερα.κανε μια επανασταση και συ...
Ε-Π-Α-Ν-Α-Σ-Τ.....τι γραφεις μετα;
-
Μου αρέσει που ο Τσίπρας πήγε στο προεδρικό μέγαρο πάνω στη μηχανή του κι όχι με κάποιο αυτοκίνητο-άσχετο αλλά η Παπαρήγα κυκλοφορούσε κάποτε με ένα 607 2.2- Δεν μου αρέσει η κενότητα των λόγων του, η επιπεδοποίηση των καταστάσεων και το συνεχές κυμάτισμα του λάβαρου του ανένδοτου...
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Μου αρέσει που ο Τσίπρας πήγε στο προεδρικό μέγαρο πάνω στη μηχανή του κι όχι με κάποιο αυτοκίνητο-άσχετο αλλά η Παπαρήγα κυκλοφορούσε κάποτε με ένα 607 2.2- Δεν μου αρέσει η κενότητα των λόγων του, η επιπεδοποίηση των καταστάσεων και το συνεχές κυμάτισμα του λάβαρου του ανένδοτου...Μαρέσει η Παπαρήγα.
-
Δεν μαρεσει που εχω παχυνει τραγικα παλι....
Δεν μαρεσει που πρεπει να κανω διαιτα....και δνε ειμαι ετοιμος ψυχολογικα.
Γενικα δεν βρισκω κατι να μου αρεσει σημερα.
-
Μην στεναχωριέσαι. Σκέψου πόσο τραγικά έχω πέσει για να λέω ότι μαρέσει η Παπαρήγα (η καλή).
-
δε μαρέσει που γύρισα στις 8,30 απο τη δουλειά ενώ το πρωί κωλοβαρούσαδε μαρέσουν οι sunday drivers
δε μαρέσουν τα ιταλικά
δε μαρέσει που πήρε παράταση η παρουσίαση των διπλωματικώντι αμάξι έχεις αν επιτρέπεται?
μια τογιοτα g6...
νόμιζα ότι έβγαινε μόνο σε μαύρο
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δεν μαρεσει που εχω παχυνει τραγικα παλι....Δεν μαρεσει που πρεπει να κανω διαιτα....και δνε ειμαι ετοιμος ψυχολογικα.
Γενικα δεν βρισκω κατι να μου αρεσει σημερα.
Το miata δεν σου αρέσει?
-
Μου αρεσει το μιατα....αλλα δεν μαρεσει που για το επομενο 3 μηνο μαλλον δεν θα το αγορασω και χανω σιγουρα το φετινο καλοκαιρι.
Μου εφτιαξες τη διαθεση τωρα,ε?
-
Μου αρεσει το μιατα....αλλα δεν μαρεσει που για το επομενο 3 μηνο μαλλον δεν θα το αγορασω και χανω σιγουρα το φετινο καλοκαιρι.Μου εφτιαξες τη διαθεση τωρα,ε?
Σκέψου τον γάμο σου, όλα θα φτιάξουν.
-
-
υπαρχει και η παμπ
-
Μου αρεσει το μιατα....αλλα δεν μαρεσει που για το επομενο 3 μηνο μαλλον δεν θα το αγορασω και χανω σιγουρα το φετινο καλοκαιρι.Μου εφτιαξες τη διαθεση τωρα,ε?
Στο επόμενο τρίμηνο ίσα που θα είναι αρχές καλοκαιριού. Θα έχεις ακόμα 2-2 1/2 μήνες μπροστά σου...
-
Vasgti
καλα ρε βασιλη περιμενεις απο τον σκυλο να ξερει να μετραει? -
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
δε μαρέσουν τα ιταλικά
μια τογιοτα g6...
περαστικά πες στο φίλο σου
το corolla έβγαζε τελικά πολλά προβλήματα κ το έδωσα κ πήγα κ πήρα ένα polo...
-
Doh.Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα δλδ..
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μου αρεσει το μιατα....αλλα δεν μαρεσει που για το επομενο 3 μηνο μαλλον δεν θα το αγορασω και χανω σιγουρα το φετινο καλοκαιρι.
Μου εφτιαξες τη διαθεση τωρα,ε?
Στο επόμενο τρίμηνο ίσα που θα είναι αρχές καλοκαιριού. Θα έχεις ακόμα 2-2 1/2 μήνες μπροστά σου...
ναι θα παω να παρω καμπριο μεσα στο καλοκαιρι....να το πληρωσω κανα χιλιαρικο παραπανω, αν δεν το παρω μεχρι το πασχα, απο οκτωβρη μετα.
Δλδ απο οκτωβρη
-
Ε, μέχρι τότε μπορεί να έχει σκάσει μύτη και η κορούλα σου.. Τυχερούλη.
-
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#5]