-
Φτου φτου κουνησου απ΄τη θεση σου
Εγω εχω δουλειες κυριακατικα (ε και κανα ποστ που και που το κανουμε )
-
Δε μαρεσει που βρηκε Κυριακατικα να μην ανοιγει το pc!!
Μαρεσει το κινητακι μου, που με βγαζει παντα απο τη δυσκολη θεση. -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Μαρεσει το κινητακι μου, που με βγαζει παντα απο τη δυσκολη θεση.
Μοντελου ?
-
Κάτι πάρα μα πάρα πολύ απλό.
Ό,τι πρέπει για σκοπιές. -
Δε μ'αρέσει που Κυριακάτικα βρήκε να χαλάσει ο ουδέτερος
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Μ' αρέσουν οι γνήσια, αυθεντικά ηλίθιοι άνθρωποι. Είναι σα να κοιτάς τα ψάρια μέσα στη γυάλα.
Δεν μ αρέσει αν έχω να συνεργαστώ μαζί τους για δουλειά.Αν ρώταγες τον Iggy Pop θα σού λεγε πως στην πραγματικότητα τα ψάρια σε παρακολουθούν.
Arizona Dreams, τα ψάρια ξέρουν τα πάντα
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
... τα ψάρια ξέρουν τα πάντα
Με κάποιες εξαιρέσεις
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Μαρέσει πολύ το καινούργιο album του Schiller
Βγήκε νέο album? Πότε? Μου αρέσει πάρα πολύ ο Schiller
http://www.amazon.co.uk/Sehnsucht-Ltd-S ... 747&sr=1-2' target='_blank
http://www.mininova.org/tor/1192105' target='_blank
Το κατέβασα. Απλά εξαιρετικό
-
Σπύρο πώς κατεβαίνει από το mininova?
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Σπύρο πώς κατεβαίνει από το mininova?Μαλλιοκούβαρα
-
+140k
-
Πήγα να το κατεβάσω και έτρωγε τρελά κολλήματα το pc . Φοβήθηκα σταμάτησα και θα πάω να το αγοράσω
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μαρέσει πολύ το καινούργιο album του Schiller
Βγήκε νέο album? Πότε? Μου αρέσει πάρα πολύ ο Schiller
http://www.amazon.co.uk/Sehnsucht-Ltd-S ... 747&sr=1-2' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
http://www.mininova.org/tor/1192105' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Το κατέβασα. Απλά εξαιρετικό
αυτή η μουσική πρέπει να ακουγεται στο αμάξι....θα χαλαρώσουν πολλοί ανθρώποι από τις εντάσεις και τα νεύρα.
το κομμάτι 37 είναι στο 39 τραγουδά και η Βανδή...φωνητικά. Τρόμαξα να την γνωρίσω....από το winamp την είδα. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!
Μου αρέσει πολύ ο Schiller!
-
Αγοράστε ή κατεβάστε και τα προηγούμενα album του γερμανού. Είναι εξαιρετικά, χαλαρωτικά, αισθησιακά, αγχολιτικά, αστρογαλαξιακά και πάει λέγοντας
-
Δεν μ' αρέσει που από το πρωί τρέχω σαν τον Βέγγο και κανένας σε καμία υπηρεσία δεν προτίθεται να με εξηπηρετήσει! Μα γιατί τους πληρώνουν;
Δεν μ' αρέσει που έσκασα 35 ευρώ σε βιβλίο Πανεπιστημίου για να γράψω μία πρόοδο την άλλη βδομάδα, επειδή κανένας δεν νοιάζεται να τα παραγγείλει νωρίτερα από την εξεταστική!
Και το χειρότερο είναι ότι θα δώσω άλλα τόσα αύριο...Δεν μ'αρέσει που ακόμα οι τράπεζες δεν δίνουν λευτά, και αναγκάζομαι να δανείζομαι και εγώ και όλη η οικογένειά μου από τρίτους. Ποτέ δεν είχαμε ξεπέσει έτσι.
Και γενικά δεν μου αρέσει τίποτα αυτή τη στιγμή...
-
Δίνουν οι τράπεζες αλλά μέχρι ένα ποσό...όχι πάνω από 500 οι περισσότερες.
Εγώ από Emporiki, Alpha, Peiraios, Eurobank δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Αγοράστε ή κατεβάστε και τα προηγούμενα album του γερμανού. Είναι εξαιρετικά, χαλαρωτικά, αισθησιακά, αγχολιτικά, αστρογαλαξιακά και πάει λέγονταςείναι θεός! Μου αρέσει πολύ αυτό το είδος ....lounge style...γουστάρω!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δίνουν οι τράπεζες αλλά μέχρι ένα ποσό...όχι πάνω από 500 οι περισσότερες.
Εγώ από Emporiki, Alpha, Peiraios % Eurobank δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.Και εγώ με την Αlpha (τελείωσαν όλα όμως) στο δικό μου λογαριασμό δεν είχα πρόβλημα, αλλά οι κύριοι λογαριασμοί που είναι στην Εθνική και στους οποίους μπαίνουν οι μισθοί των γονιών μου, δεν μπορούμε να κάνουμε ανάληψη ούτε 100 ευρώ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αγοράστε ή κατεβάστε και τα προηγούμενα album του γερμανού. Είναι εξαιρετικά, χαλαρωτικά, αισθησιακά, αγχολιτικά, αστρογαλαξιακά και πάει λέγοντας
είναι θεός! Μου αρέσει πολύ αυτό το είδος ....lounge style...γουστάρω!
+1
Θα σου πρότεινα και royksopp ήχοι μελωδικοί, υπεργαλαξιακοί, ταξιδιάρικοι μαζί με τον schiller αποτελούν τις αγαπημένες μου επιλογές. -
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Δεν μ' αρέσει που έσκασα 35 ευρώ σε βιβλίο Πανεπιστημίου για να γράψω μία πρόοδο την άλλη βδομάδα, επειδή κανένας δεν νοιάζεται να τα παραγγείλει νωρίτερα από την εξεταστική!
Και το χειρότερο είναι ότι θα δώσω άλλα τόσα αύριο...Ως φοιτητής είχε τύχει να δηλώσω μάθημα του οποίου το βιβλίο μας μοιράστηκε ΜΕΤΑ την εξεταστική του Ιανουαρίου
Βέβαια, αυτό δεν αποτέλεσε πρόβλημα αφού το παράτησα μόλις 'έσκασε' η πρώτη σειρά ασκήσεων, οπότε και αντελήφθηκα ότι δεν είχα καμία επαφή με το αντικέιμενο
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#5]