-
Επειδή δεν θα είναι πλέον δείγμα επανάστασης!
-
Δηλαδή αποκλείεται να του αρέσει το σκουλαρίκι ρε cd? Εγώ ότι έκανα το έκανα γιατί εγώ το γούσταρα, όχι επειδή δεν άρεσε στους δικούς μου..
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Επειδή δεν θα είναι πλέον δείγμα επανάστασης!Εμεις πρέπει να κάνουμε την επανάστασή μας, όχι αυτοί.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δηλαδή αποκλείεται να του αρέσει το σκουλαρίκι ρε cd? Εγώ ότι έκανα το έκανα γιατί εγώ το γούσταρα, όχι επειδή δεν άρεσε στους δικούς μου..εσύ δεν μετράς
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δηλαδή αποκλείεται να του αρέσει το σκουλαρίκι ρε cd? Εγώ ότι έκανα το έκανα γιατί εγώ το γούσταρα, όχι επειδή δεν άρεσε στους δικούς μου..Δλδ τον πλατανο τον πετυχες γιατι γουσταρες και οχι γιατι θα τσαντιζονταν οι γονεις σου?
-
touché
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δηλαδή αποκλείεται να του αρέσει το σκουλαρίκι ρε cd? Εγώ ότι έκανα το έκανα γιατί εγώ το γούσταρα, όχι επειδή δεν άρεσε στους δικούς μου..
Δλδ τον πλατανο τον πετυχες γιατι γουσταρες και οχι γιατι θα τσαντιζονταν οι γονεις σου?
Επειδή είμαι κουλός τον πέτυχα.
-
μ'αρέσει που γύρισα από Ιωάννινα σήμερα και βγήκα με φοιτήτριες φίλες τις ξαδέρφης μου και μια μου ζήτησε και το τηλέφωνο μου. βεβαία σαν ευγενικός που είμαι το έδωσα αλλά πέφτουν μακριά τα Γιάννενα
όποιος κατάλαβε κατάλαβε -
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
μ'αρέσει που γύρισα από Ιωάννινα σήμερα και βγήκα με φοιτήτριες φίλες τις ξαδέρφης μου και μια μου ζήτησε και το τηλέφωνο μου. βεβαία σαν ευγενικός που είμαι το έδωσα αλλά πέφτουν μακριά τα Γιάννενα
όποιος κατάλαβε κατάλαβεΦτου, δλδ δεν θά χουμε κάνα θεικό, όπως εκείνο τις προάλλες
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
όποιος κατάλαβε κατάλαβεΚοιτα να δεις..
Ο αδελφός μου σπουδάζει Κρήτη, αλλά τα επισκέπτεται τα Γιάννενα
(το πιο ενδιαφέρον είναι οτι την κοπέλα την γνώρισε μέσα απ'το sharezaa αλλά ξεφεύγουμε) -
σέρνει καράβι λέει ο λαός
-
...ειμαι ερωτευμένη!!!
(και τα δύο...Και μ'αρεσει, και δεν μ'αρεσει!!!)
-
αυτή η ανάμιξη συναισθημάτων είναι το ωραίο
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
...ειμαι ερωτευμένη!!!(και τα δύο...Και μ'αρεσει, και δεν μ'αρεσει!!!)
Με 'φιλο' σου;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
...ειμαι ερωτευμένη!!!
Με 'φιλο' σου;
Γιατί το λες αυτο; Φίλος μου, είναι, ναι...Λές να είναι εχθρός μου; Τόσο μαζόχα με εχεις κόψει; Άλλωστε, οι καλύτεροι γκόμενοι είναι οι καλύτεροι μας φίλοι...
Αποδεδειγμένο πλέον!!!! -
Το φιλικό είναι το καλύτερο λέμεεεεεε!!!!
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
...ειμαι ερωτευμένη!!!
Με 'φιλο' σου;
Γιατί το λες αυτο; Φίλος μου, είναι, ναι...Λές να είναι εχθρός μου; Τόσο μαζόχα με εχεις κόψει; Άλλωστε, οι καλύτεροι γκόμενοι είναι οι καλύτεροι μας φίλοι...
Αποδεδειγμένο πλέον!!!!Παρανοησις...! Απο το παρακατω ποστ ορμωμενος σε ρωτησα...
Εχω να πώ οτι το σήριαλ 'Υπεροχα Πλάσματα' είναι μια πολύ όμορφη-κωμικη-μεσα απο τη ζωή ιστορία που ίσως θυμίζει άλλα σηριαλ, αλλά εχει το δικό της τρόπο!!!
Τα δε τελευταία 2 επεισόδια που πραγματευόταν τη σχέση 'Φίλος-που εννιοτε γινεται-Γκόμενος' ήταν μακρααααν μπροστά!!!
Respect στα Υπεροχα Πλάσματα...
Ταυρε,δε μιλαμε για σεξ αλλα για ερωτα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ταυρε,δε μιλαμε για σεξ αλλα για ερωτα..
Από πότε μιλάς για έρωτα εσύ;
Μέχρι πριν λίγο καιρό μιλούσες για έρωτες και αηδίες...
-
Δε μ αρεσει το 'χιουμορ' του γκει απο πανω.
-
Πφφφ.... έρωτες και αηδίες...
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#5]