-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
laserπλάκα μου κάνεις, ξέρεις τι μου λες τώρα . Να κάνω ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, σπανός δε γίνομαι
-
εκτός αυτού, δε ξέρω και πόσο παέι, αν είναι τόσες τρίχες τόσα
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
Στεναχωριέμαι που με το καθημερινό ξύρισμα έχω θυλακίτιδα και δεν μπορώ να απαλλαγώ από ερεθισμούς. είμαι κάθε μέρα με fucicort
γιατί δε πας στο ιατρείο να πάρεις απαλλαγή για καμια δυο βδομάδες να ηρεμήσει λίγο το δέρμα?
πλάκα μου κάνεις, για να γίνει χειρότερα, αν μείνω πάνω από 2μέρες αξύριστος η τρίχα μπάινει στο δέρμα, έχω πολύ σκληρές τρίχες δε μένω αξύριστος πάνω από 1 μέρα, αλλά και πάλι έχω πρόβλημα
Βούτα τη μούρη σου σε λεκάνη με ζεστό νερό για κάνα 5λεπτο πριν ξυριστείς. Μην ξεχνάς να βγαίνεις έξω να παίρνεις ανάσα, δε λέει να πνιγείς στο ξύρισμα
-
Ξυρίζομαι μετά το μπάνιο που τα γένια έχουν μαλακώσει και είναι πολύ καλύτερα.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Ξυρίζομαι μετά το μπάνιο που τα γένια έχουν μαλακώσει και είναι πολύ καλύτερα.+1
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Στεναχωριέμαι που με το καθημερινό ξύρισμα έχω θυλακίτιδα και δεν μπορώ να απαλλαγώ από ερεθισμούς. είμαι κάθε μέρα με fucicort
γιατί δε πας στο ιατρείο να πάρεις απαλλαγή για καμια δυο βδομάδες να ηρεμήσει λίγο το δέρμα?
πλάκα μου κάνεις, για να γίνει χειρότερα, αν μείνω πάνω από 2μέρες αξύριστος η τρίχα μπάινει στο δέρμα, έχω πολύ σκληρές τρίχες δε μένω αξύριστος πάνω από 1 μέρα, αλλά και πάλι έχω πρόβλημα
Βούτα τη μούρη σου σε λεκάνη με ζεστό νερό για κάνα 5λεπτο πριν ξυριστείς. Μην ξεχνάς να βγαίνεις έξω να παίρνεις ανάσα, δε λέει να πνιγείς στο ξύρισμα
world guiness record
-
τρελαίνομαι να πηδάω
-
μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα
-
-
Για όνομα του Θεού!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Για όνομα του Θεού!!!Ζηλιάρη
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Για όνομα του Θεού!!!Άφησε το λαό να εκφράζει τις πιο κρυφές επιθυμίες του.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Για όνομα του Θεού!!!
Άφησε το λαό να εκφράζει τις πιο κρυφές επιθυμίες του.
εμποδια μαλλον κανει...
-
3000 μέτρα στήπλ....με πολύ μεγάλη λίμνη πριν το βιράζ!
-
νταξει...θα μπορουσε να ειχε γινει παρεξηγηση ετσι οπως το γραψε με τα πονηρα μυαλα μας...
μαρεσε το πσκ...
δε μαρεσει αυτο το σκηνικο με τα νησιωτικα της κονιτοπουλου σε καθε γιορτη...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
δε μαρεσει αυτο το σκηνικο με τα νησιωτικα της κονιτοπουλου σε καθε γιορτη...
ή το πως θα φτιαξετε ταραμοσαλατα, πως θα πεταξετε τον χαρταετο ελεος
-
Εμένα πάντως μου άρεσε που πέταξα χαρταετό!
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ξυρίζομαι μετά το μπάνιο που τα γένια έχουν μαλακώσει και είναι πολύ καλύτερα.
+1
έχει δοκιμάσει κανείς ηλεκτρική ξυριστική στο πρόσωπο
-
Δε μου αρέσουν τα μέλη του φόρουμ τα οποία για οποιοδήποτε λόγο έχουν 'απομακρυνθεί' για λίγες μέρες από αυτό λόγω κάποιας ποινής και δεν έχουν τα 'άντερα' να επανέλθουν με το ίδιο ψευδώνυμο μετά τη λήξη της ποινής τους αλλά δημιουργούν καινούργιο.
Δε μου αρέσει ότι αύριο το πρωί η Λ. Βεΐκου, στο ύψος του άλσους, θα είναι σκουπιδότοπος εξ αιτίας των συμπολιτών μας που πήγαν εκεί 'να γιορτάσουν τα κούλουμα'.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#5]