-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Χμ... madagascar 2. Το είδα προχτές. Παρόλο που ήταν ισως ακόμα πιο 'σπιρτόζικο' από το πρώτο, δεν μου έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση, ίσως επειδή ήταν 'μια απ' τα ίδια'. Καλό, πάντως.Οι πιγκουίνοι ήταν αυτό που άξιζε. Μεγάλοι κάφροι
Πάντως αν θέλουμε να μιλήσουμε για παιδικά, νομίζω ότι το Ice Age 2 ήταν αυτό που μέτραγε.Καλά, δεν είμαι και Μπακογιανόπουλος
(*) τι παπαριά έγραψα... θυμάμαι μια φορά, Γ Λυκείου, την κάναμε κοπάνα, για άλλη μια φορά από το φροντιστήριο. Και τι κάναμε στην κοπάνα? πήγαμε σινεμα.... και τι είδαμε? Ταρκόφσκι.
Γιατί ρε συ.. Καθρέφτης, Νοσταλγία
Τί θέλατε να δείτε, Ρόδα τσόντα και κοπάνα. Άντε η νεολαία λίγο επίπεδο επιτέλους
Τα παλιά χρόνια τέτοια πράγματα κάναν στις κοπάνες τα παιδιά. Ταρκόφσκι και ξερό ψωμί -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
12 angry men (1957)
δυό χρώματα: άσπρο, μαύρο
ένα δωμάτιο
δώδεκα ηθοποιοί
ταινιάραΣτημένη σα θεατρικό έργο. Τρανό παράδειγμα του πως μπορείς να γυρίσεις μια εξαιρετική ταινία χωρίς ίχνος εντυπωσιασμού.
Ευχαριστώ πολύ τον silencer που την είχε προτείνει παλιότερα, αλλιώς δεν θα την έβλεπα
Σε ίδιο στύλ το Dogville του Trier
Φοβερή
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
12 angry men (1957)
δυό χρώματα: άσπρο, μαύρο
ένα δωμάτιο
δώδεκα ηθοποιοί
ταινιάραΣτημένη σα θεατρικό έργο. Τρανό παράδειγμα του πως μπορείς να γυρίσεις μια εξαιρετική ταινία χωρίς ίχνος εντυπωσιασμού.
Ευχαριστώ πολύ τον silencer που την είχε προτείνει παλιότερα, αλλιώς δεν θα την έβλεπα
Σε ίδιο στύλ το Dogville του Trier
Φοβερή
Σαφώς ανώτερο το 12 angry
-
Δεν την έχω δεί, απλά η περιγραφή μου έκανε μπαμ για το Dogville
Αξίζει λοιπόν ε
'Βρίσκεται' εύκολα γενικά?
-
Δεν την έχω δεί, απλά η περιγραφή μου έκανε μπαμ για το DogvilleΑξίζει λοιπόν ε
'Βρίσκεται' εύκολα γενικά?
Πολύ εύκολα. Ήταν μέσα στον σκληρό μου
Καταρχήν, στο 12 δεν βαριέσαι
-
Έρχεται και στον δικό μου τώρα με 1.4MB/s
Έλα ρε που βαριόσουν στον τρίερ
Την συνέχεια (που δε θυμάμαι πως την λένε) την έχει δεί κάποιος? -
Έλα ρε που βαριόσουν στον τρίερ
Την συνέχεια (που δε θυμάμαι πως την λένε) την έχει δεί κάποιος?Ε, κουράστηκα λίγο
Manderlay και όχι -
The Reader.
Ψυχολογικό δράμα (από αυτά που μου τη βαράνε στα νεύρα), κατώτερο του αναμενομένου. Πολύ 'εσωτερική διαμάχη' παίχτηκε, με φόντο έναν δεσμό ενός εσωστρεφούς πιτσιρικά με μια τύπισα με 'μειωμένο καταλογισμό' και το ναζιστικό φάντασμα. Καλή αλλά χωρίς να με ενθουσιάσει η Winslet, πάντα κρυόκωλος ο Fiennes, δυστυχώς σε μικρό ρόλο ο Ganz και η Olin πλέον πενηντάρα.... Ο Daldry έφτιαξε μια ταινία που σερνόταν λίγο περισσότερο από ότι θα ήθελα, τραβώντας τα πλάνα -χωρίς να γίνεται φλύαρος- τα οποία θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο 'δυνατά' αν συνοδεύονταν από πιο εμπνευσμένη μουσική. -
Ενα σχολιο για το underworld 3 ;
-
Είδα χθες τον 'Μπεντζαμιν Μπάτον' με τον Πιτ και την Mπλανσετ.
ΠΑΡΑ πολύ καλο.....!!!! Γεμάτο συναισθήματα, νοήματα, κωμικές στιγμές....!! Το συστήνω ανεπιφύλακτα...!!!!
-
Είδα χθες το Leningrad cowboys go to America του Aki Kaurismaki.
Τρελή cultιά. Σουρεάλ σκηνικά και χαρακτήρες, κανένα νόημα. Δεν ξέρω αν υπήρχε κάτι βαθύτερο, εγώ δεν το βρήκα. Καμία σχέση με το man without a past του ιδίου, πχ.
Πάντως μ άρεσε. -
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Είδα χθες τον 'Μπεντζαμιν Μπάτον' με τον Πιτ και την Mπλανσετ.ΠΑΡΑ πολύ καλο.....!!!! Γεμάτο συναισθήματα, νοήματα, κωμικές στιγμές....!! Το συστήνω ανεπιφύλακτα...!!!!
Το είδα και εγώ χθες. Μου άρεσε πάρα πολύ. Εκτός του σεναρίου που ήταν πολύ καλό μου άρεσε πολύ και η ερμηνεία του Πιτ...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Είδα χθες το Leningrad cowboys go to America του Aki Kaurismaki.
Τρελή cultιά. Σουρεάλ σκηνικά και χαρακτήρες, κανένα νόημα. Δεν ξέρω αν υπήρχε κάτι βαθύτερο, εγώ δεν το βρήκα. Καμία σχέση με το man without a past του ιδίου, πχ.
Πάντως μ άρεσε.Πάντως, αν κατάλαβες το νόημα του man without past, μου το σφυράς και μένα, πλιζ?
Τους cowboys τους είχα πετύχει και' γω, νομίζω πριν κανενα χρόνο στιν τιβι. Εγκρινω και επαυξάνω! Μου θυμιζε λίγο τ........ ... ...πως την έλεγαν εκείνη την ταινία που είχε πέσει μια γελάδα από τον ουρανό? Γυρισμένη στο Ουζμπεκιστάν?
-
Σήμερα έχει χαλαρά πράγματα
Ένας κι ΈναςΌλοι γ@μάνε κι εγώ τρώω πατατάκια. Ποιός, εγώ που έπιασα τον Πραχατσόπουλο
-
Αλήθεια δε βρίσκετε ότι ο Τσίπρας είναι πολύ μαλάκας ?
-
Γυρίστηκε ταινία ?
edit
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Πάντως, αν κατάλαβες το νόημα του man without past, μου το σφυράς και μένα, πλιζ?
Ταινιάρα
Απ τις πιο καταθλιπτικές που χω δει, για δύσκολες ώρες
Είχε μια ιστορία βρε αδερφέ. Οι cowboys ήταν ό,τι να ναι. Αλλά τρελά σκηνικά. Παραδέχομαι την αμφίεση των τύπων -
Taken 2008Not Bad...
_
-
Σήμερα έχει χαλαρά πράγματα
Ένας κι ΈναςΌλοι γ@μάνε κι εγώ τρώω πατατάκια. Ποιός, εγώ που έπιασα τον Πραχατσόπουλο
Μέσα στο Top 3 των αγαπημένων μου Ελληνικών ταινιών...!!!! (ίσως και Νο 1... )
-
Mή μου το κάνεις αυτό
Τώρα θα μπει κι ο τάσος και ποιός με σώνει
Κύριε πρόεδρε εγώ το εγραψα πρώτος
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]