-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εξαρτάται από τον tracker σου. -
Ερώτηση: To Rockandrolla του Mr Madonna έχει έρθει Ελλάδα; Βγήκε ή είναι να βγεί στις αίθουσες;
-
Την Πέμπτη προβάλλεται εδώ σίγουρα. Δεν ξέρω αν είναι αβάντ πρεμιέ ή έχει ήδη ξεκινήσει η προβολή του.
-
Τη Πέμπτη ξεκινά παιδιά. Καλό θα ναι!
-
The Happening:DO NOT WATCH!
-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
DRAGONBALL -THE MOVIE
http://www.youtube.com/watch?v=jx9ZrGpr ... re=related' target='_blank' target='_blank' target='_blank
ενα γρηγορο κουιζ (αν εισια φαν βεβαια):
γιατί ονομαστηκε Ζ η σειρά?
Παντα πιστευα πως το Ζ ηταν ενας δεικτης για να ξεχωριζει απο το απλο DB,αλλα βρηκα και μια πιο πειστικη εξηγηση
The Japanese techincally have 5 alphabets but they'll say 3 (Kanji - still using older character than China does) hiragana (the rounding simple looking characters) katakana (the more abrupt straightish looking characters) -- (both hiragana and katakana are Kanji derivatives) and finally 2 sets of romanized alphabets (Heburn and Kunrei -- I say 2 because there are slight descrepencies between the 2). Many Japanese might try to argue that the romanized ABC alphabets shouldn't be counted but they are taught in elementary schools (ummm close to 80% that is) not as in the first stage of learning English but rather as the first stage to write the romanized alphabet. Also, many road signs will show kanji with the phonetic romanization of that kanji.
Learning to read and write Japanese, Chinese or Korean is much like what all of us went through to learn English. So the pronunciation of these characters might as well as be thought of like this: automobile. Did you just say each letter and phonetically connected them to pronounce that word? Or did you more likely digested the whole word at a speed faster than you can blink? Kanji is the same, you see the characters and the meaning and pronounciation are instantaneous.
The 'Z' in DragonBallZ is pronounced (zed-o). No, it's not a translators creation. Meaning = ' '. More likely since it's the ending of the series or might just be that it sounded cool
καλά εκανες κ πίστευες οτι υπάρχει μια πιο πειστική απάντηση κι οντως δεν είναι αυτή που βρηκες
να το πάρει το ποτάμι: έβαλε το Ζ γιατί δεν ήθελε να βάλει το 2.....
-
Σωστος αλλα μπορεις να γινεις λιγο πιο αναλυτικος?Περα απο το οτι το Ζ μπορει να ειναι ενα μεταμορφωμενο 2,εχεις βρει καποια αλλα στοιχεια?
παντως κι αυτο που λεει στο τελος ο τυπας του quote ειναι πειστικο
μιας και το Ζ ειναι το τελευταιο γραμμα του λατινικου αλφαβητου,υποδηλωνει οτι θα ειναι το τελευταιο κεφαλαιο της σειρας απο τα χερια του Toriyama.Κατι που ισχυει αφου στο GΤ δεν ειχε ουσιαστικη αναμιξη
-
το είχα δει κάποτε σε κουίζ αυτό με τη σειρά μου.
και η 'επίσημη' απάντηση που δωθηκε τοτε απο τους φανατικούς ηταν αυτή.πρέπει να υπηρχε κ ενα λινκ αλλά run and find now....
-
The Happening:DO NOT WATCH!+1
Απιστευτα χαλια ταινια, η ηθοποιια για κλαματα, και το σεναριο απαραδεκτο.
Η ιδεα ρε γμτ ηταν καλη.. κριμα.. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
The Happening:DO NOT WATCH!
+1
Απιστευτα χαλια ταινια, η ηθοποιια για κλαματα, και το σεναριο απαραδεκτο.
Η ιδεα ρε γμτ ηταν καλη.. κριμα..+1
-
+1, εμένα ούτε η ιδέα μου φάνηκε καλή, μάλλον ηλίθια θα την χαρακτήριζα. Κρίμα γιατί είχε κάνει και καλές ταινίες.
-
5.3/10 δίνει το imdb ...δεν είναι τυχαίο τελικά.
-
Δεν ξερω τι λετε εσεις...παντως μετα το Ντεξτερ, ολες οι ταινιες μου φαινονται αδιαφορες!
Ξερω μηλα με πορτοκαλια αλλα.... -
το εχω ριξει στην τρελλη πγιοτητα, μιλαμε!!
Hitman ... -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Δεν ξερω τι λετε εσεις...παντως μετα το Ντεξτερ, ολες οι ταινιες μου φαινονται αδιαφορες!
Ξερω μηλα με πορτοκαλια αλλα....Δεν είναι και τόσο ξένα μεταξύ τους ώς είδη...
Πάντως θα σου πρότεινα άνετα και το 'The Wire', αν έχεις διάθεση για 5 seasons αστυνομικού / πολιτικού / κοινωνικού ρεαλισμού...Όχι τυχαία 9.7 στο imdb...
_
-
Ειδα το Quantum of Solace και δηλωνω απογοητευμενος.Αλλη μια φορα που το μαρκετιγκ δημιουργησε αυξημενες προσδοκιες χωρις πραγματικο αντικρισμα.Κι ενω γενικα μου αρεσε η λογικη του νεου αυτου reboot με τον Daniel Craig στο CR που παρουσιαζε ενα ρεαλιστικο,γηινο πορτραιτο του πρακτορα 007,στο δευτερο μερος οτι δεν υπηρχε αρκετη κινηματογραφικη μεγαλοπρεπεια για ταινια Bond.
Εξαλλου μια νεα ταινια Bond εχει παντα κι αλλες προεκτασεις.Oλοι περιμενουμε να δουμε την καινουργια Aston Martin,να γνωρισουμε το νεο Βond girl κτλ.Εδω ομως εχουμε την ιδια DBS με το CR,ενω και την Κυριλενκο την εχουμε ξαναδει στο Hitman.Ο 'κακος' ειναι ακομα πιο αχρωμος κι απο το CR,ενω το συνομωσιολογικο σεναριο εχει τρυπες και δεν πρωτοτυπει.Η ρεαλιστικη σχεδον συμβατικη προσεγγιση ενος Bond με ανθρωπινες διαστασεις,που δεχεται περιπου οσες γροθιες ριχνει,συγκινειται κι εμπλεκεται συναισθηματικα και γενικα μοιαζει ευθραυστος κι οχι υπερ-ηρωικος οπως οι προηγουμενες ενσαρκωσεις,ειναι το μονο θετικο στοιχειο που ξεχωρισα.Αλλα κι αυτο δεν φτανει ειδικα οταν σου θυμιζει τοσο εντονα αντιγραφη του Jason Bourne.
Παρολ'αυτα ο Craig στεκεται στο υψος των περιστασεων και κανει ο,τι καλυτερο μπορει με δεδομενες τις συνθηκες,δλδ ξεχωριζει απο το σωρο των υπολοιπων.
Γενικα το QOS μου αρεσε λιγοτερο απο το CR,το οποιο ειχε γενικα κλεισει στοματα.Oμως μια καλη ιδεα θα πρεπει να εξελισσεται αναλογα και μακαρι αυτο να γινει πραξη και να δουμε κατι ξεχωριστο στο μελλον.
-
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ. Αν και το Quantum of Solace μου άρεσε πολύ, ίσως θα μπορούσε να κοπεί στη μέση, να κολλήσει το πρώτο μέρος στο CR και το δεύτερο στην επόμενη. Από μόνο του πάσχει πολύ σεναριακά ώστε να χαρακτηρισθεί αυθύπαρκτη ταινία. Είναι μόνο ο κρίκος μεταξύ της 1ης και της τρίτης.
-
Έλεος!!!!!!!!! Και η τρίτη ταινία του Craig θα είναι συνέχεια;
Τι παίζει τώρα; Θα αναστηθεί ο Μάθις; -
the midnight meat train. την 'νοίκιασα' και την είδα χθες. εκεί που ήταν όλα καλά το πδξε αρκετά στο τέλος...
-
Γενικα το QOS μου αρεσε λιγοτερο απο το CR,το οποιο ειχε γενικα κλεισει στοματα.
οντως το cr εκλεισε στοματα...ενω μαρεσει το χαβαλε του μποντ και οι ατακες και ειχα παει στις προηγουμενες ταινιες του μπροσναν για να σπασουμε πλακα, με το που ειδα το cr σε dvd υμνουσα το θεο που δε πηγα σινεμα...
λιγο ο κρεγκ, λιγο εκεινη η ωριαια σκηνη με τα χαρτια με κανανε να το δω σαν μινι σειρα...δεν εχω δει το qos αλλα γενικα οι σεναριογραφοι τη ψαχνουν πολυ στο θεμα μποντ και συντομα οπως παει θα δουμε παιδακια σκυλακια γατακια...
plenty o'toole-xenia onatopp...χρυσες εποχες...τωρα σκαει ο κρεγκ με σωσιβιο σε παρουσιαση ταινιας μποντ...
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]