-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
έβαλα να δω το The Mist κ μου φαίνεται τραγικό στα πρώτα 20min.αξίζει να συνεχίσω;;
-
Το Mist πολύ καλό, μου άρεσε. Καλή ματιά στην επιστροφή των ανθρώπων στη θρησκέια όταν δεν μπορούν αν εξηγήσουν κάτι.
Before the devil knows...Τι να πούμε. Αν μπείτε στα γραφεία του φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και πάτε με τα πόδια επάνω θα δείτε φωτογραφία του σκηνοθέτη της ταινίας(Σίντνευ Λιούμετ) στους τοίχους. Πολύ καλή η κλιμάκωση της πλοκής.
Vantage Point. Το μόνο πράμα που δεν μου άρεσε είναι που ο πρώην κομάντο εξουδετερώνει όλους τους σωματοφύλακες του προέδρου με ένα 9ρι...Έλεος. κατά τα άλλα πολύ καλή η καταδίωξη μέσα στου μποτιλιαρισμένους δρόμους μεταξύ των άστρα...
-
Βefore the devil knows you 're dead... Καλά, χοφμαν φοβερός, ο χοκ έτσι και έτσι... Να την δείτε, αρκετά δυνατή ταινία.
Συμφωνω με τον μοδ!
WTF!?
Μας δουλεύετε ρε τσοχλάνια? Πήγε να με πάρει ο ύπνος 8 φορές.. Τραγική ταινία.
+1 στο kid
ε δε περιμενα και τίποτα καλυτερο από σας
-
Απαίδευτοι...
-
John Rambo
καλλιτεχνικη κριτικη (αυστηρα δλδ) 4/10
entertainment κριτικη + για ολους τους Ραμπο φαν (οπως και εγω ) 10/10Gabriel
αρκετα καλη προσπαθεια εξ Αυστραλιας, ενδιαφερον σεναριο, αρκετα καλη σκηνοθεσια αλλα ισως λιγο επιφανειακο ...
καλλιτεχνικα 4/10
entertainment 7/1010000 BC
αρκετα wannabe ( δεν ξερω τι ακριβως ισως πολλα) η ταινια του Emmerich χωρις κατι ουσιαστικο να μπορει να δειξει...(ισως μονο την νεαρη ομορφη συμπρωταγωνιστρια με τα ψευτικα μπλε ματια....)
καλλιτεχνικα 3/10 (λογω εφε...)
entertainment 4/10 ...The game plan
Αρκετα καλη κωμωδια, πολυ χαλαρη για να αραξεις να τη δεις το Σαββατοβραδο με παρεα ή και την οικογενεια, ο Dwayne Johnson (The Rock) παραδοξως καλος και βασικα ουτε κρυο, ουτε ζεστη
καλλιτεχνικα 4/10
entertainment 6/10Προσεχως review για το Dune και το Jesse James με το Brad
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Προσεχως review για το Dune και το Jesse James με το Bradτο χω παρατήσει 3 φορές. Ειδικά αυτός ο τυπάς που μας βασάνιζε και στο gone baby gone... πόσο βαριέται τη ζωή του;
Θεός ο Daniel Day-Lewis στο There will be blood. Η ταινία από μόνη της δεν είναι και κάνα αριστούργημα, αλλά ο άνθρωπος κάθε φορά σε κάνει ν' απορεί πως γίνεται να ΜΗΝ είναι αυτός που υποδύεται. Φοβερή και έξω απ' τα τετριμμένα για τέτοια ταινία η μουσική του Jonny Greenwood.
-
10.000 BC
Δε μ'αρεσε τοσο , ισως περιμενα μια πολυ καλη ταινια απο αυτο τον σκηνοθετη αλλα επεσα εξω .
Μετρια . -
The kite runner....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
The kite runner....ναι και;
-
Βefore the devil knows you 're dead... Καλά, χοφμαν φοβερός, ο χοκ έτσι και έτσι... Να την δείτε, αρκετά δυνατή ταινία.
Συμφωνω με τον μοδ!
WTF!?
Μας δουλεύετε ρε τσοχλάνια? Πήγε να με πάρει ο ύπνος 8 φορές.. Τραγική ταινία.
+1 στο kid
+drdino
-Kid'Ηταν δυνατή + συγκλονιστική
-
Τί δυνατή μωρέ...
Χοφμαν καλός, αλλά το σενάριο πολύ μούφα μου φάνηκε σε σχέση με το τί περίμενα βλέποντας το τρέιλερ. Με κούρασαν και οι συνεχείς εναλλαγές στον χρόνο δράσης αλλά και οι σκηνές που δεν πήγαιναν μπροστά την ιστορία. Πάλι καλά που ήταν και η μαρίσα και ξυπνούσαμε πού και πού.Είδε κανείς το funny games έχοντας δει και το οριτζιναλ;
-
Ο παλιος Χανεκε πολυ καλυτερος απο τον νεο.......
Τι το ηθελε; (ειδικα μετα το -φοβερο- Cache...) -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ο παλιος Χανεκε πολυ καλυτερος απο τον νεο.......
Τι το ηθελε; (ειδικα μετα το -φοβερο- Cache...)Για το funny games λες; Τ' ήταν αυτό ρε μλκ, δεν έχω εκνευριστεί περισσότερο σε ταινία ποτέ
-
Ναι, δεν ελεγε τιποτα, παρα το πρωτοποριακο του τολμηματος να κανεις remake σε δικη σου, προ δεκαετιας, ταινια!
Το συμπαν του Χανεκε ειναι τοσο γοητευτικο, που μου τη δινει να ξενερωνω με την παρτη του' τοσο πολυ..... -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ναι, δεν ελεγε τιποτα, παρα το πρωτοποριακο του τολμηματος να κανεις remake σε δικη σου, προ δεκαετιας, ταινια!Όσο πρωτοποριακό φαίνεται, τόσο αρπαχτή μπορεί να φανεί αν το δεις από άλλη οπτική γωνία. Δεν έχω δει την ορίγκιναλ ταινία, αλλά ξενέρωσα ΠΟΛΥ άσχημα χθες.
Τόσο, όσο με έφτιαξε μια σινεφίλ (από αυτές που κοροιδεύω) ταινία που είδα σε avant premiere προχθές: 'Ο αδελφός μου είναι μοναχοπαίδι' (Mio fratello è figlio unico). Ιταλική, με σενάριο πίσω στα πολιτικά πράγματα της γείτονος στα 60's και στα 70's. Προτείνεται. Λατρεύω το ευρωπαϊκό σινεμά
-
τι ακριβως περιμενατε απο ενα ριμεικ που εχει απλως αγγλικα?
-
Η αληθεια ειναι, οχι πολλα. Αλλα σ' αυτο το επιπεδο ελπιζεις σε κατι παραπανω.
Krus θα το εχω υπ' οψιν αυτο...
Και μια και λεμε για ευρωπαικο σινεμα, προχθες ξαναειδα το πολυαγαπημενο μου 'Les invasions barbares' και κολλησα στη σκηνη στο εξοχικο...:
'We've been everything. Separatists, independantists, sovereignists, sovereignty-associationists. At first we were existentialists. We read Sartre and Camus. Then Fanon, we became anti-colonialists. We read Marcuse and became Marxists. Marxist-Leninists. Trotskyists. Maoists. After Solzhenitsyn we changed. We were structuralists. Situationists. Feminists. Demonstructionists. Is there an 'ism' we haven't worshipped....
-Cretinism.
Why were we so dumb?
-Are we to infer congenital stupidity?
Not at all.
-Intelligence isn't an individual trait.
It's collective, national, intermittent.' -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Krus θα το εχω υπ' οψιν αυτο...3 Απριλίου βγαίνει, αλλά υποψιάζομαι ότι θα παιχτεί σε ελάχιστες αίθουσες.
-
η οριτζιναλ αυστριακη του χανεκε ειναι καταπληκτικη
βασικα αυτη η ταινια δεν ειναι για σινεμα,ειναι τερμα σοκαριστικη και ψυχοφθορα,και οπως διαβασα καπου αλλου η αυστριακη ειναι δραματικη και η αμερικανικη της εκδοση ειναι αμερικανια ταινια τρομου.
αλλα το βρισκω εντελως ηλιθιο να γυρισει την ιδια ακριβως ταινια,με ακριβως τους ιδιους διαλογους και ακριβως την ιδια σκηνοθεσια στην αμερικανικη εκδοση.ξεπατικωσε την πρωτη του ταινια και την υποβαθμισε.το αυστριακο τρειλερ
Youtube Video -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Krus θα το εχω υπ' οψιν αυτο...
Και μια και λεμε για ευρωπαικο σινεμα, προχθες ξαναειδα το πολυαγαπημενο μου 'Les invasions barbares' και κολλησα στη σκηνη στο εξοχικο...:
'We've been everything. Separatists, independantists, sovereignists, sovereignty-associationists. At first we were existentialists. We read Sartre and Camus. Then Fanon, we became anti-colonialists. We read Marcuse and became Marxists. Marxist-Leninists. Trotskyists. Maoists. After Solzhenitsyn we changed. We were structuralists. Situationists. Feminists. Demonstructionists. Is there an 'ism' we haven't worshipped....
-Cretinism.
Why were we so dumb?
-Are we to infer congenital stupidity?
Not at all.
-Intelligence isn't an individual trait.
It's collective, national, intermittent.'Τι φοβερή ταινία! Και απίστευτα συγκινητική.
Αλλά από πότε ο Καναδάς μετακόμισε στην Ευρώπη; Επειδή μιλάνε γαλλικά, δε σημαίνει ότι η ταινία είναι γαλλικής παραγωγής.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]