-
Eγώ το είχα μυριστεί από την μέση περίπου ότι............ edit [Krusenstern] Προσοχή στα spoilers, δεν έχουν δει όλοι την ταινία!
(σε ποιόν κινηματογράφο ήσουν ρε; )
-
ster μακεδονία στις 10.45 .
-
Α, εντάξει, εγώ ήμουν κόσμος. Κρίμα που δεν σε πέτυχα (όχι με το ξυράφι )...
-
κριμα...
τελευταία στιγμή το αποφάσισα με μια φίλη να πάμε...απλή φίλη..
δε θέλω σχόλια... -
Δεν μιλάω, δεν λέω τίποτα...
φίλη φίλη καρυοφύλλι
Τις επόμενες μέρες θα παίξει ράμπο, ενώ αύριο μάλλον θα δω το gone baby gone σε dvd.
-
αύριο είναι του Βαλεντίνο!!!
θα πρότεινα να δεις αύριο κάτι πιο 'καυτό'!!! -
Κάθε μέρα ερωτευμένος είμαι.
-
έτσι μπράβο!
τέτοια να ακούμε!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
2. From HellAπίστευτη βικτωριανή ατμόσφαιρα, καλές ερμηνείες, ωραίες δόσεις τρόμου, αίμα!
Περαν της πλακας (και της συμπτωσης) το From Hell ειναι μια ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ταινια.....
++
Αλήθεια από που προτιμάτε να ενημερώνεστε για ταινίες; (καινούριες, παλιές κλπ)
Π.x. κοιτάζω (με αυτή τη σειρά):
[list=1:2hkswi0j][:2hkswi0j]rottentomatoes.com[/2hkswi0j]
[:2hkswi0j]imdb.com[/2hkswi0j]
[:2hkswi0j]cine.gr[/2hkswi0j][/list2hkswi0j]Για τηλεοπτικές σειρές:
[list=1:2hkswi0j][:2hkswi0j]imdb.com[/2hkswi0j]
[:2hkswi0j]tv.com[/2hkswi0j][/list2hkswi0j]_
-
imdb χρόνια μέλος.
-
+1... Ξεκίνησα να βασίζομαι σε αυτό λόγο ευκολίας κυρίως, αλλά στην πορεία μου έγινε ανάγκη...
-
Rotten για να δω μετα απο ταινιες που βλεπω τι βαθμο εχουν και imdb περισσοτερο για πληροφοριες ηθοποιων (π.χ. παλιοτερες τους ταινιες κλπ). Στη βαθμολογια παντως το rotten ειναι πιο αντιπροσωπευτικο καθοτι γραφουν κριτικοι.
Επισης μια ερωτηση για οποιον ξερει. Με βαση αυτο εδω: http://www.imdb.com/title/tt0462499/releaseinfo πως γινεται να εχει γινει release η ταινια σε 5 χωρες πιο νωρις απο τις ΗΠΑ?
-
imdb εδώ και σχεδόν δέκα χρόνια και παραμένει η καλύτερη για εμένα επιλογή.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Rotten για να δω μετα απο ταινιες που βλεπω τι βαθμο εχουν και imdb περισσοτερο για πληροφοριες ηθοποιων (π.χ. παλιοτερες τους ταινιες κλπ). Στη βαθμολογια παντως το rotten ειναι πιο αντιπροσωπευτικο καθοτι γραφουν κριτικοι.Επισης μια ερωτηση για οποιον ξερει. Με βαση αυτο εδω: http://www.imdb.com/title/tt0462499/releaseinfo πως γινεται να εχει γινει release η ταινια σε 5 χωρες πιο νωρις απο τις ΗΠΑ?
Δες κι αυτό εδώ. Στην Ελλάδα κυκλοφόρησε 9 μήνες πριν τις ΗΠΑ. Όταν την είδα σε αμερικάνικο site στα προσεχώς πριν λίγες ημέρες νόμιζα ότι τα έχω παίξει και ότι είναι ιδέα μου το ότι την έχω δει
-
Y.Γ Προτιμω τον Christian Clavier ( του επιχείρηση Κλεοπάτρα ) στον ρόλο του Αστερίξ
Στο πως γυρίστηκε έλεγαν όλοι, παραγωγοί-σεναριογράφοι-σκηνοθέτες, ότι ο συγκεκριμένος Αστερίξ είναι ο καλύτερος όλης της σειράς που έχουν γυρίσει...
άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
- From Hell
Aπίστευτη βικτωριανή ατμόσφαιρα, καλές ερμηνείες, ωραίες δόσεις τρόμου, αίμα!
Περαν της πλακας (και της συμπτωσης) το From Hell ειναι μια ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ταινια.....
++
Αλήθεια από που προτιμάτε να ενημερώνεστε για ταινίες; (καινούριες, παλιές κλπ)
Π.x. κοιτάζω (με αυτή τη σειρά):
[list=1:xp9ewpov][:xp9ewpov]rottentomatoes.com[/xp9ewpov]
[:xp9ewpov]imdb.com[/xp9ewpov]
[:xp9ewpov]cine.gr[/xp9ewpov][/listxp9ewpov]Για τηλεοπτικές σειρές:
[list=1:xp9ewpov][:xp9ewpov]imdb.com[/xp9ewpov]
[:xp9ewpov]tv.com[/xp9ewpov][/listxp9ewpov]_
-
Αλλο ένα βιβλίο του Ρόμπερτ Λαντλαμ (η τριλογία του πράκτορα Μπόρν) ετοιμάζεται για τον κινηματογράφο με πρωταγωνιστή τον Λεονάρδο Ντι Κάπριο......
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Chancellor_Manuscript -
εγω cine.gr
ξερει κανεις αμα παιζει κανα ελληνικο φορουμ σχετικα με τον κινηματογραφο που να χει κοσμο? -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:shifty: Δεν μιλάω, δεν λέω τίποτα...φίλη φίλη καρυοφύλλι
Τις επόμενες μέρες θα παίξει ράμπο, ενώ αύριο μάλλον θα δω το gone baby gone σε dvd.
περαστικά
-
Επίσης
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]