-
Χθες βραδακι,μετα τον απογευματινο καφε,ειπαμε να παμε να δουμε καποια ταινιουλα
Χωρις να εχω ακουσει τιποτα για κινηματογραφο τους τελευταιους 2 μηνες,ειπαμε να παμε να δουμε το (Θα χυθει αιμα)
Λεμε πηρε και οσκαρ ο Ντανιελ Ντε Λουις καλο θα ειναι
Το εργο μου φανηκε απο τις πιο μεγαλες πατατες
Η μιση αιθουσα εφυγε μεσα στις 2 πρωτες ωρες και οι αλλοι μισοι πιστευω κατσαμε για να δουμε μπας και εχει κανα καλο τελος,ωστε να σωθει η κατασταση -
Πήγα και είδα το (κανονικό) Doomsday, μπορώ να πω ότι είχε ποικιλία
'Ηταν μια νόστιμη σαλάτα από underworld, μονομάχο ( ) γρήγορα αμάξια για γρήγορες γυναίκες, αν κ μας τα χάλασε λίγο η bentley την περίμενα πιο γρήγορη -
να το δούμε ή όχι;
-
Σε λίγο θα πάω με τον αδελφό μου να δούμε το 'Vantage Point'. Το'χει δει κάποιος;
-
funny games with naomi watts ruuuuuuuuule....
-
Βefore the devil knows you 're dead... Καλά, χοφμαν φοβερός, ο χοκ έτσι και έτσι... Να την δείτε, αρκετά δυνατή ταινία.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
να το δούμε ή όχι;τι να σου πω γούστα είναι αυτά είχε συνεχώς δράση πάντως
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
να το δούμε ή όχι;
τι να σου πω γούστα είναι αυτά είχε συνεχώς δράση πάντως
χαζοταινία όπως το 28 days later στο Λονδίνο;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Σε λίγο θα πάω με τον αδελφό μου να δούμε το 'Vantage Point'. Το'χει δει κάποιος;Μην τον βαλεις να κατσει μπροστα σου μονο, γιατι δεν θα βλεπεις τιποτα..
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Σε λίγο θα πάω με τον αδελφό μου να δούμε το 'Vantage Point'. Το'χει δει κάποιος;
Μην τον βαλεις να κατσει μπροστα σου μονο, γιατι δεν θα βλεπεις τιποτα..
Είναι ψηλότερος από εμένα...
-
Μην τον βαλεις να κατσει μπροστα σου μονο, γιατι δεν θα βλεπεις τιποτα..
Δε νομίζω. Του ρίχνω (1εκ.) οπότε δεν αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα
By the way, ενώ η ταινία ξεκίνησε καλά και κρατούσε το ενδιαφέρον του θεατή προσθέτοντας με φειδώ καινούργια στοιχεία με κάθε παρουσίαση του κρίσιμου μισάωρου από διαφορετική οπτική γωνία, το τέλος με ξενέρωσε. Ήταν κλασικό αμερικάνικο.
Υ.Γ.: Highlight της ταινίας το κυνηγητό του (καλού) πρωταγωνιστή και ενός εκ των κακών στα στενά και τους αυτοκινητόδρομους της Σαλαμάνκα, ο πρώτος σε καινούργιο Astra και ο δεύτερος στο προηγούμενο μοντέλο.
-
Ηθελαν κατι γρηγορο μαλλον..γι'αυτο
-
Ηθελαν κατι γρηγορο μαλλον..γι'αυτοΝαι, τόσο γρήγορο που το καινούργιο μοντέλο με 17άρες και 225 (λογικά και Turbo) δε μπορούσε να φτάσει το παλιό μοντέλο με τις 14άρες και 175 με τάσια
-
Πριν λιγο ειδα τους simpsons , ταινια δεν ειναι και αυτη ?
Αρκετα ωραιο
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Βefore the devil knows you 're dead... Καλά, χοφμαν φοβερός, ο χοκ έτσι και έτσι... Να την δείτε, αρκετά δυνατή ταινία.Συμφωνω με τον μοδ!
-
Μόδιστρο;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Βefore the devil knows you 're dead... Καλά, χοφμαν φοβερός, ο χοκ έτσι και έτσι... Να την δείτε, αρκετά δυνατή ταινία.
Συμφωνω με τον μοδ!
WTF!?
Μας δουλεύετε ρε τσοχλάνια? Πήγε να με πάρει ο ύπνος 8 φορές.. Τραγική ταινία.
-
**Be kind, Rewind. **
Την περίμενα εδώ και ένα χρόνο με αποτέλεσμα να κάνουμε 'πορεία' προς το κινηματογράφο με τους φίλους μου. Είναι πολύ καλύτερη από όσο περίμενα. Γέλασα πραγματικά με τη καρδιά μου αφήνοντας αρκετές δόσεις νοσταλγίας. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Συμφωνω με τον μοδ!
WTF!?
Μας δουλεύετε ρε τσοχλάνια? Πήγε να με πάρει ο ύπνος 8 φορές.. Τραγική ταινία.
+1 στο kid
-
έβαλα να δω το The Mist κ μου φαίνεται τραγικό στα πρώτα 20min.
αξίζει να συνεχίσω;;
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]