-
Step Up 2. Αρκετά ευχάριστο. Ηταν ότι πρέπει για ένα χαλαρό βράδυ Κυριακής! Αν και στο village γινόταν ολίγον πανικός, απίστευτα πολύς κόσμος!
-
Αισχος ! Αντι να βλεπουν το dance
-
Μόλις επέστρεψα από το Mall και το No Country for Old Men. Καλό...μου άρεσε. Ήταν από αυτές τις ταινίες που σε κρατάει σε εγρήγορση μέχρι το τέλος.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μόλις επέστρεψα από το Mall και το No Country for Old Men. Καλό...μου άρεσε. Ήταν από αυτές τις ταινίες που σε κρατάει σε εγρήγορση μέχρι το τέλος.Όντως. Είναι από εκείνες τις ταινίες που λες 'δεν μπορεί, τώρα θα γίνει κάτι, τώρα θα γίνει κάτι', και δε γίνεται ποτέ
-
Ναι ωρέ, περίμενα ότι ο Τόμι Λι Τζόουνς, τέλος πάντων ο Τζέημς Μπρόλιν θα τον καθάριζε εκείνο τον αχώνευτο Ισπανό...
-
μη λέτε στοιχεία
-
Τρελή μούρη και μεγάλη ηθοποιάρα ο αλμοδοβαρικός Javier Bardem
Χαρακτηριστικό της ταινίας(no country), και κατά την γνώμη μου μεγάλο της +, είναι ότι δεν επικεντρώνεται σε κανένα πρόσωπο-ήρωα. Υπάρχει μια σταθερή(χωρίς κορύφωση) αλληλουχία(είτε χρονική είτε θεματική) φάσεων με τους διάφορους χαρακτήρες να συμμετέχουν άλλοτε περισσότερο, άλλοτε λιγότερο κι άλλοτε καθόλου(R.I.P).
-
ειδα το the mist....καθολου ασχημο για να περασεις την ωρα σου και θα μπορουσε ναναι καλυτερο...
ο κινγκ την εχει μια εμμονη με τα εντομα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ειδα το the mist....καθολου ασχημο για να περασεις την ωρα σου και θα μπορουσε ναναι καλυτερο...ο κινγκ την εχει μια εμμονη με τα εντομα...
o King είναι θεός αλλά πάντα τα γμει όλα στο τέλος
-
το τελος μαρεσε αν και νομιζω οτι εχει διαφορετικο στο βιβλιο...
με τις ταινιες αυτου παντα υπαρχει ενα θεμα μπατζετ....αυτη πχ θα πρεπει ναναι πιο μεγαλη παραγωγη...
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Τρελή μούρη και μεγάλη ηθοποιάρα ο αλμοδοβαρικός Javier BardemΧαρακτηριστικό της ταινίας(no country), και κατά την γνώμη μου μεγάλο της +, είναι ότι δεν επικεντρώνεται σε κανένα πρόσωπο-ήρωα. Υπάρχει μια σταθερή(χωρίς κορύφωση) αλληλουχία(είτε χρονική είτε θεματική) φάσεων με τους διάφορους χαρακτήρες να συμμετέχουν άλλοτε περισσότερο, άλλοτε λιγότερο κι άλλοτε καθόλου(R.I.P).
Όντως!! Φοβερός ο τύπος!! Αφού πάρκαρα το αυτοκίνητο σπίτι...και λέω, τώρα θα σκάσει μύτη
Μου άρεσε πάντως η ταινία
-
Ταινια ανουσια , που θελει να καταγγειλει την τυφλη βια κ δεν αντιλαμβανομαι τον λογο δημιουργια της , απο την στιγμη που η τυφλη βια βρισκεται καθημερινα μπροστα μας , εκφραζομενη με καθε τροπο , οχι απαραιτητα με οπλα .
Ακατανοητη για μενα η βραβευση. -
Πέθανε ο Anthony Minghella (The english patient, The talented Mr Ripley, Cold Mountain )
-
αυτό το DOOMSDAY χαοτικό φαίνεται στην διαφήμιση. Να αξίζει άραγε;
-
μην 'νοικιάσει' κανείς κατά λάθος το 2012 Doomsday, είναι άλλη ταινία
-
Αχ πως την πάτησα κι εγώ έτσι...
-
Χθές είδα τελικά το 'Τελευταίο τρένο για την Γιούμα'......
από τα καλά western φίλμς.......μακάρι να βγούν και άλλες τέτοιες ταινίες..... -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Μόλις επέστρεψα από το Mall και το No Country for Old Men. Καλό...μου άρεσε. Ήταν από αυτές τις ταινίες που σε κρατάει σε εγρήγορση μέχρι το τέλος.
Όντως. Είναι από εκείνες τις ταινίες που λες 'δεν μπορεί, τώρα θα γίνει κάτι, τώρα θα γίνει κάτι', και δε γίνεται ποτέ
δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο...
-
είδα το game plan, δε θα έλεγα ότι είναι Α' διαλογής για μεγάλη οθόνη
-
πολυ γελιο το heartbreak kid των φαρελι...
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]