-
Σχωράτε με αλλά όταν ο διεστραμένος ο Μητσικώστας έκανε τον Λοβέρδο με μαξιλάρια, μούσια, έκανε το γκούχου γκούχου και μετά έπιανε την Espresso και την Traffic με χειρουργική λαβίδα, οινόπνευμα και χειρουργική μάσκα για να μην μολυνθεί γέλαγα για κανά χρόνο που το θυμόμουνα (για όποιον έβλεπε τον πραγματικό Λοβέρδο στην τηλεόραση το πρωί). Στο τέλος είχε γίνει κουραστικός όντως.
-
eddie, τι μου θυμιζεις με το avatar!!!!
-
οι κριτικές (αυτές που είδα) θάβουν το Darjeeling Limited....
κρίμα, γιατί είναι το αγαπημένο μου τσάι.......
Εχει δει κανείς το Gone Baby Gone ('χωρίς ίχνη')? διάβασα καλά λόγια για τον αδελφό Aflek....
-
Ο χρήστης nikodoc_z4 έγραψε:
eddie, τι μου θυμιζεις με το avatar!!!!http://www.greek-movies.gr/Seires/Seire ... -1988.html
Με 2-3 επεισόδια τη μέρα το καθάρισα σε λιγότερο από εβδομάδα.
Προσοχή δεν συνίσταται σε καταθλιπτικά άτομα ή σε έχοντες τάση για αυτοκτονία. -
http://www.youtube.com/watch?v=CxB-esiq ... re=related
λιγο ασχετο αλλα βλεποντας βιντεο με τον borat βρηκα αυτα!! γελιο και απιστευτοι τυποι στο iraq.
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Εχει δει κανείς το Gone Baby Gone ('χωρίς ίχνη')? διάβασα καλά λόγια για τον αδελφό Aflek....
Mου βγαλε την ψυχή για να το τελειώσω (σπαστά κιόλας). Βαρεμάρα, επίπεδες ερμηνείες...Βλέπω καλές κριτικές, αλλά εγώ δεν είδα κάτι άξιο λόγου.
-
sweeney todd
Ναι, Burton και ξερό ψωμί, ναι ο Ντεπ δεν παίζεται ο άνθρωπος, αλλά στόρι ΜΗΔΕΝ ρε πστη μου. Σπλατεριά, για τη σπλατεριά, και η μουσική τίποτα ιδιαίτερο. Ακόμα ένα για ταινία που την περίμενα πώς και πώς. Τι σκατά, να έχω παραξενέψει τόσο;
Μου φαίνεται το επόμενο που θα χτυπήσω θα είναι το John Rambo, να στανιάρω. Από αυτό(ν) δεν μπορώ να περιμένω και πολλά, οπότε μάλλον μόνο θετικά μπορεί να με εκπλήξει
-
Λέγε μου τέτοια...
Τώρα να τα δώσω τα γκαφρά να το δω στο σινεμά; -
ρε παιδια ψιλοφαινεται και απο το τρειλερ οτι ειναι καπως..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:hmmm: Λέγε μου τέτοια...
Τώρα να τα δώσω τα γκαφρά να το δω στο σινεμά;Nα τα δώσεις για να έχεις γνώμη, λένε. Συμφωνώ μάλλον
-
Nαι, και εγώ αυτής της άποψης είμαι, αλλά τα λυπάμαι τα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
sweeney toddΜου φαίνεται το επόμενο που θα χτυπήσω θα είναι το John Rambo, να στανιάρω. Από αυτό(ν) δεν μπορώ να περιμένω και πολλά, οπότε μάλλον μόνο θετικά μπορεί να με εκπλήξει
Αν καταφέρεις να τον αναγνωρίσεις από τα Botox... σαν την τύπισα απο το λεισερλαιν κλινικ εχει γίνει.....
-
Το Dreamers,το εχει δει καποιος?
-
Eva Green
-
Ταινιάρα και η Εύα όπως έχω ξαναπεί ΘΕΑ
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μου φαίνεται το επόμενο που θα χτυπήσω θα είναι το John Rambo, να στανιάρω. Από αυτό(ν) δεν μπορώ να περιμένω και πολλά, οπότε μάλλον μόνο θετικά μπορεί να με εκπλήξει
Θα περάσεις ευχάριστα* 1,5 ώρα της ζωής σου.
*: 'Ακούγεται' κάπως όταν η ταινία στηρίζεται στη βία και στο αίμα
-
Αυτό που μ' αρέσε η Helena Bohnam Carter να το ψάξω;
-
παιδια εγω νοικιασα το Murder party που ειναι και καλα σπλατερ ανεξαρτητης παραγωγης.
http://www.imdb.com/title/tt0878695/
θα το δω και θα σας αναφερω
-
βγαίνει καινούριο underworld χωρίς την Καιτούλα
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αυτό που μ' αρέσε η Helena Bohnam Carter να το ψάξω;...εάν μάλιστα πάρεις υπόψη σου ότι έπαιζε και στο *'Ο πλανήτης των πιθήκων' *και στο 'Φρανκεστάιν', μάλλον
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]