-
Νο country for old men, των αδερφών Cohen.
Ότι και να πω είναι είναι απλά λίγο. Η ταινία είναι εξαιρετική με φοβερή σκηνοθεσία, ερμηνείες και σενάριο. Σίγουρα θα τα πάει και πολύ καλά στα oscar. Είχα αρκετο καιρό να δω τόσο καλο έργο και το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους. Στο ιmdb έχει 8.8 βαθμολογία και την αξίζει με το παραπάνω.
Σε dvd δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά κυκλοφορεί στα γνωστά μέρη σε 'καλή' έκδοση. γκουχου γκούχου
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
'Βalls Of Fury'
Πραγματικα οποιος πληρωσε για να το δει στον κινηματογραφο, στο τελος πρεπει να ενιωσε πολυ μ@λ@κ@$!!
Εδω σε DVD και κλαις το χρονο σου...Πάλι καλά που δεν το ονόμασαν 'our balls are moving'
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
'Βalls Of Fury'
Πραγματικα οποιος πληρωσε για να το δει στον κινηματογραφο, στο τελος πρεπει να ενιωσε πολυ μ@λ@κ@$!!
Εδω σε DVD και κλαις το χρονο σου...Πάλι καλά που δεν το ονόμασαν 'our balls are moving'
πού την ξέρεις εσύ αυτή την ατάκα?
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Είδα χτες το matchpoint...
Τι 'παιδί' που είναι αυτή η Scarlet...........................Κοντα τα χερια σου Η κοπελα ειναι καπαρωμενη
πριτς.....
τι μας λες ?Στο χωριο μου αυτο λεγεται πουστια
ενταξει ρε...
μην θυμωνεις....δεν στην τρωμε.....
υπαρχουν και αλλες.....μη τσακώνεστε, είναι δικιά μου
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Κι εμένα βλακειούλα μου φάνηκε.. Ειδικά το τέλος, το χάλασε πολύ. Φάνηκε σα να βιαζόταν να το τελειώσει.
+1
εμένα μου άρεσε γιατί ήταν σχετικά πρωτότυπο...ιδίως η ΝΥ ακατοίκητη ήταν όλα τα λεφτά.
Αλήθεια τι μανία τους έχει πιάσει με αυτά τα ζόμπι...μετα το 28 weeks later το οποίο είδα στο καπάκι ...αυτό.Είδα επίσης το American Gangster. Μου άρεσε πολύ ο D.W. αλλά δεν μου άρεσε καθόλου ο Ράσελ Κρόου. Στο τέλος μου έκανε έκπληξη αυτό που έγραψε για το πόσοι από την δίωξη ναρκωτικών της ΝΥ ήταν διεφθαρμένοι. Απίστευτες εποχές...
Είδα και το Black Snake Moan με τον Samuel Jackson. Ενδιαφέρον το στόρι περι νυμφομανίας, καταθλιπτική η ζωή των φτωχών επαρχιωτών αμερικανών.
Το Reaping που τελείωσα σήμερα...ήταν άλλο ένα satan movie. Βαρετό ...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
...
Είδα επίσης το American Legend. Μου άρεσε πολύ ο D.W. αλλά δεν μου άρεσε καθόλου ο Ράσελ Κρόου. Στο τέλος μου έκανε έκπληξη αυτό που έγραψε για το πόσοι από την δίωξη ναρκωτικών της ΝΥ ήταν διεφθαρμένοι. Απίστευτες εποχές...Μάλλον στο American Gangster αναφέρεσαι
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Είδα χτες το matchpoint...
Τι 'παιδί' που είναι αυτή η Scarlet...........................Κοντα τα χερια σου Η κοπελα ειναι καπαρωμενη
πριτς.....
τι μας λες ?Στο χωριο μου αυτο λεγεται πουστια
ενταξει ρε...
μην θυμωνεις....δεν στην τρωμε.....
υπαρχουν και αλλες.....μη τσακώνεστε, είναι δικιά μου
-
το αριζονα δρημ ειναι ψιλομουφε και κουραστικο......το μονο που αξιζει ειναι το τραγουδι της ταινιας κ εγω απορουσα γιατι το θεωρουσανε καλο.
καμια σχεση με το πραγματικο αριστουργημα του κουστουριτσα το undergound -
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
Νο country for old men, των αδερφών Cohen.Ότι και να πω είναι είναι απλά λίγο. Η ταινία είναι εξαιρετική με φοβερή σκηνοθεσία, ερμηνείες και σενάριο. Σίγουρα θα τα πάει και πολύ καλά στα oscar. Είχα αρκετο καιρό να δω τόσο καλο έργο και το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους. Στο ιmdb έχει 8.8 βαθμολογία και την αξίζει με το παραπάνω.
Σε dvd δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά κυκλοφορεί στα γνωστά μέρη σε 'καλή' έκδοση. γκουχου γκούχου
Χάσιμο χρόνου. Απορώ πραγματικά για την βαθμολογία του. Είναι από τις ταινίες που ξεκινά μία σκηνή, λές 'αυτό πρέπει να το θυμάμαι, κάτι σημαίνει στην εξέλιξη' και δεν γίνεται καμία αναφορά στην συνέχεια. 4 φορές συνέβη αυτό.
Κάτι πάει να πει με την ατμόσφαιρα, κάτι με τις ερμηνείες, αλλά τελικά φοβερή απογοήτευση. Σκηνές ατάκτως ειρημένες...
Φτιάχνεσαι από την βαθμολογία στο IMDB και χάνεις τελικά 2 ώρες από την ζωή σου.
-
Σίγουρα μιλάμε για την ίδια ταινία?
Γιατί δεν προσωπικά δεν βρήκα κάτι το δυσνόητο στην ταινία, και απο όσο θυμάμαι όλα εξηγούνται μια χαρά.Ούτε και τις σκηνές τις βρήκα ατάκτως ειρημένες, κάθε άλλο μάλιστα.
Βέβαια γούστα είναι αυτα, αλλά σίγουρα δεν ειναι καθόλου χάσιμο χρόνου.
-
παιδες η ταινια ειναι γουεστερν ?
-
Περισσότερο θρίλλερ θα το έλεγα, αλλά έχει καποια μικρά στοιχεία western.
Πολλοί το μπερδεύουν καμιά φορά με το 3:10 to yuma. Kαμία σχέση βέβαια.
-
Αναβλήθηκε η απονομή των κινηματογραφικών βραβείων «Χρυσές Σφαίρες»
Η τελετή για την απονομή των κινηματογραφικών βραβείων Χρυσές Σφαίρες, που είχε προβλεφθεί για την προσεχή Κυριακή, αναβλήθηκε εξαιτίας της απεργίας των σεναριογράφων, τονίζει στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα Τάιμς του Λος Άντζελες.
Οι νικητές του αμέσως σημαντικότερου βραβείου στο Χόλιγουντ μετά τα Όσκαρ θ' ανακοινωθούν σε συνέντευξη Τύπου την Κυριακή, η οποία θα διοργανωθεί αντί για την επίσημη τελετή, προσθέτει η εφημερίδα, αναπαράγουσα ηλεκτρονικό μήνυμα του τηλεοπτικού δικτύου NBC.
-
Χτες είδα αυτό
Τη βρίσκω απίστευτα με κάτι τέτοια γαλλικά αστυνομικά... Αν και σαν υπόθεση και σενάριο κάπου έχανε είχε απίστευτο χρώμα συνολικά.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Χτες είδα αυτόΤη βρίσκω απίστευτα με κάτι τέτοια γαλλικά αστυνομικά... Αν και σαν υπόθεση και σενάριο κάπου έχανε είχε απίστευτο χρώμα συνολικά.
Για μένα, αυτό είναι γενικότερο χαρακτηριστικό του γαλλικού σινεμά. Το έχουν μέσα τους οι άνθρωποι. Όσες ταινίες τους είχαν ΚΑΙ σενάριο ΚΑΙ καλές ερμηνείες είναι από τις αγαπημένες μου. Κορυφαία σύγχρονη γαλλίδα ηθοποιό θεωρώ την Κοτιγιάρ, φυσικά.
-
Είδα προ ολίγου το ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ: ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ. Τίποτα παραπάνω απ' ότι περίμενα να δω, τίποτα λιγότερο όμως επίσης...
Για να γίνω κατανοητός πέρασα ευχάριστα δύο ώρες αλλά ως εκεί...
-
Επιτελους ειδα χθες το ορφανοτροφειο.
Απο τα καλουτσικα θριλερ που εχω δει,βλεπεται ευχαριστα...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Είδα προ ολίγου το ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ: ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ. Τίποτα παραπάνω απ' ότι περίμενα να δω, τίποτα λιγότερο όμως επίσης...Για να γίνω κατανοητός πέρασα ευχάριστα δύο ώρες αλλά ως εκεί...
αυτο δε βγαινει και σε εκδοση real3d?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Είδα προ ολίγου το ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ: ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ. Τίποτα παραπάνω απ' ότι περίμενα να δω, τίποτα λιγότερο όμως επίσης...
Για να γίνω κατανοητός πέρασα ευχάριστα δύο ώρες αλλά ως εκεί...
αυτο δε βγαινει και σε εκδοση real3d?
Oχι,αλλα δεν θα'ταν κακο.....
-
ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειδα τρεϊλερ οταν πηγα να δω το beowolf...
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]