-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ορφανοτροφείο, πολύ καλό. Δεν είναι να το δεις σε dvd κατά τη γνώμη μου, θα το θεωρήσεις μεγάλη πατάτα. Μερικοί στο σινεμά πρέπει να χέστηκαν πάρα πολύ αν κρίνω από τα αμήχανα γέλια...+1 στο παραπάνω post
-
Ορφανοτροφείο, πολύ καλό. Δεν είναι να το δεις σε dvd κατά τη γνώμη μου, θα το θεωρήσεις μεγάλη πατάτα. Μερικοί στο σινεμά πρέπει να χέστηκαν πάρα πολύ αν κρίνω από τα αμήχανα γέλια...
+1 στο παραπάνω post -
Ορφανοτροφείο, πολύ καλό. Δεν είναι να το δεις σε dvd κατά τη γνώμη μου, θα το θεωρήσεις μεγάλη πατάτα. Μερικοί στο σινεμά πρέπει να χέστηκαν πάρα πολύ αν κρίνω από τα αμήχανα γέλια...+1 στο παραπάνω post
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ορφανοτροφείο, πολύ καλό. Δεν είναι να το δεις σε dvd κατά τη γνώμη μου, θα το θεωρήσεις μεγάλη πατάτα. Μερικοί στο σινεμά πρέπει να χέστηκαν πάρα πολύ αν κρίνω από τα αμήχανα γέλια...
+1 στο παραπάνω post
αρα το συστηνεις σε ατομα με δυσκοιλιοτητα..
-
Θελω να δω το American Gangster το ειδε κανεις?
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Θελω να δω το American Gangster το ειδε κανεις?Δημοσιεύθηκε: 26/12/07 1:28 Θέμα δημοσίευσης:
Διαβασα κριτικες κ πηγα να δω μια μετρια ταινια το AMERICAN GANGSTER .
Τελικα ειδα μια πολυ μετρια ταινια , εντελως αδιαφορη .
Γουστα ομως ειναι αυτα , αλλα να συγκρινεται με αριστουργηματα ειναι υπερβολη .
H TEXNHTH ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ
Επιστροφή στην κορυφή
pad
ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Διαβασα κριτικες κ πηγα να δω μια μετρια ταινια το AMERICAN GANGSTER .
Τελικα ειδα μια πολυ μετρια ταινια , εντελως αδιαφορη .
Γουστα ομως ειναι αυτα , αλλα να συγκρινεται με αριστουργηματα ειναι υπερβολη .+1
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Θελω να δω το American Gangster το ειδε κανεις?American Gangster....πολυ καλη!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
+1 στο παραπάνω post
δηλαδή; Splatter?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
+1 στο παραπάνω post
δηλαδή; Splatter?
Το αντίθετο, δεν υπάρχει αίμα ( ντάξει λίγο σε ένα σημείο αλλά δεν είναι splatter ) απλά συμβαίνουν κάποια πράγματα εκεί που δεν τα περιμένεις. Το αποτέλεσμα μετά το κοψοχόλιασμα είναι τα γελάκια. Θυμίζει αρκετά σαν ιδέα το The Others αλλά μου άρεσε παραπάνω σαν υλοποίηση.
-
+1
Σπλατεριά δεν είναι, αλλά επειδή δεν ξέρεις τι ακριβώς είναι ο 'εχθρός', τσιτώνεσαι λίγο.
-
εγω δε φοβηθηκα καθολου!
-
Πότε το είδες εσύ?
-
νομιζω οτι ησουν και συ..αλλα οκ..εχω μπλεξιματα και δεν εχω το μυαλο μου οκ!
-
To american gangster το βρηκα αδιαφορο με τον βασικο πρωταγωνιστη να δινει ρεστα...με την αρνητικη του αποδοση.
Το ορφανοτροφειο....πολυ θορυβος για το τιποτα, χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι κακη ταινια,δειτε σε dvd το 1408 (το καλυτερο θριλερ του 2007 με διαφορα) και πειτε μου μετα ποιο σας αρεσε πιο πολυ......
-
ωχ αμα ειναι χειροτερο κι απο το 1408....
-
εγω ειδα ΤΟ ORPHANATO ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ...ΜΟΝΟ ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΝΕΡΟ...
ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ spoiler edited [Krusenstern] ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΛΑΤΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΘΡΙΛΛΕΡ..
-
Το American Gangster μου άρεσε πολύ: ο Ν. Ουάσιγκτον κλέβει την παράσταση.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
To american gangster το βρηκα αδιαφορο με τον βασικο πρωταγωνιστη να δινει ρεστα...με την αρνητικη του αποδοση.Το ορφανοτροφειο....πολυ θορυβος για το τιποτα, χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι κακη ταινια,δειτε σε dvd το 1408 (το καλυτερο θριλερ του 2007 με διαφορα) και πειτε μου μετα ποιο σας αρεσε πιο πολυ......
ΩΧ...ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ.......
-
Το ορφανοτροφείο. Μια χαρά θριλεράκι. Αν και κόντεψα να μείνω από καρδιά σε κανα 2 σημεία μου άρεσε αρκετά!
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
εγω ειδα ΤΟ ORPHANATO ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ...ΜΟΝΟ ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΝΕΡΟ...ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ spoiler edited [Krusenstern] ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΛΑΤΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΘΡΙΛΛΕΡ..
SPOILER κάντε κάτι με δαύτο
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]