-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Taken 2008Not Bad...
_
είμαι fan του συγκεριμένου. Στα σίγουρα θα το δω.
-
Είδα το Doubt χθες.
Εξαιρετική η Στριπ (αν και μου τη δίνει στα νεύρα γενικά), πολύ καλός ο Φιλιπ Σέυμουρ Χόφμαν αλλά έχει παίξει και καλύτερα, θαρρώ. Όλα τα υπόλοιπα κινούνται σε μέτρια επίπεδα.
Δε χάνετε και τίποτα αν δε τη δείτε, εκτός αν είστε φαν ενός εκ των 2 πρωταγωνιστών. Αν και στην περίπτωσή μου, καλύτερα να ξαναβλεπα τον Capote. -
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Είδα χθες τον 'Μπεντζαμιν Μπάτον' με τον Πιτ και την Mπλανσετ.ΠΑΡΑ πολύ καλο.....!!!! Γεμάτο συναισθήματα, νοήματα, κωμικές στιγμές....!! Το συστήνω ανεπιφύλακτα...!!!!
Παρα πολυ καλη ταινια!
Ο πιτ θεος για αλλη μια φορα! -
Καλή αλλά χωρίς κορύφωση ή τέλος πάντων έντονες στιγμές, θα τη χαρακτήριζα συνολικά μέτρια αν και έχει πολύ καλά επιμέρους στοιχεία..._
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
αλλά χωρίς κορύφωση ή τέλος πάντων έντονες στιγμέςΉταν πολύ έντονη η στιγμή που κατάλαβα ότι η Ζελβέγκερ παίζει τη μοιραία γυναίκα της υπόθεσης
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
12 angry men (1957)
δυό χρώματα: άσπρο, μαύρο
ένα δωμάτιο
δώδεκα ηθοποιοί
ταινιάραΣτημένη σα θεατρικό έργο. Τρανό παράδειγμα του πως μπορείς να γυρίσεις μια εξαιρετική ταινία χωρίς ίχνος εντυπωσιασμού.
Ευχαριστώ πολύ τον silencer που την είχε προτείνει παλιότερα, αλλιώς δεν θα την έβλεπα
Αυτό είναι που ο ένας ένορκος έχει αντίθετη γνώμη από όλους τους άλλους και τελικά τους αλλάζει γνώμη?
Ταινιάρα αν τη θυμάμαι καλά. -
σωστά
ρίχνεις και σπόιλερ, αλλά δε νομίζω να φαντάζεται κανείς ότι γίνεται κάτι διαφορετικό -
Oυπς
Fixed.
-
Ήταν πολύ έντονη η στιγμή που κατάλαβα ότι η Ζελβέγκερ παίζει τη μοιραία γυναίκα της υπόθεσης
The Day The Earth Stood Still
Tι μπούρδα ήταν αυτή...
Death Sentence
Τραβηγμένη από τα μαλλιά, ήθελε αλλά δεν μπόρεσε..._
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
OυπςFixed.
και ήθελα να την δώ αυτή τη βδομάδα
(και καλά)
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
The Day The Earth Stood Still
Tι μπούρδα ήταν αυτή..._
Την ειδα και εγω,μαπα.Σαν χαμενα κομματια απο το 'Συμβαν' του Σιαμαλαν ηταν .
-
12 angry men (1957)
ένα δωμάτιο
δώδεκα ηθοποιοί
ταινιάραΣτημένη σα θεατρικό έργο. Τρανό παράδειγμα του πως μπορείς να γυρίσεις μια εξαιρετική ταινία χωρίς ίχνος εντυπωσιασμού.
Ευχαριστώ πολύ τον silencer που την είχε προτείνει παλιότερα, αλλιώς δεν θα την έβλεπα
THN KATEVASA KAI THN EIDA!
T-A-I-N-I-A-R-A!!
charmadako kai silencer thanks!!
-
http://www.imdb.com/title/tt1185616/
Δυο/τρεις που το είδαν , μου είπαν τα καλύτερα. Στην Αθήνα το παίζει το 'ΑΝΔΟΡΑ'
http://www.naftemporiki.gr/t+z/movie.asp?id=3684
http://www.naftemporiki.gr/t+z/story.asp?id=1612140 -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
12 angry men (1957)
ένα δωμάτιο
δώδεκα ηθοποιοί
THN KATEVASA KAI THN EIDA!
T-A-I-N-I-A-R-A!!
charmadako kai silencer thanks!!
Άρα εγώ να μην μπω αν στον κόπο ε?
-
kouk δε βγαινει νοημα απο αυτο που εγραψες...εισαι καλα? πες 33 33 33...τι νουμερο ειναι αυτο? Χ περπατα σε ευθεια γραμμη...
-
-
'καν' ρε, 'καν'. Πως κάνετε έτσι για ένα 'κ'?
-
Μόλις είδα το Milk. ( How much more gay than that...? )
Συγκινητική, πολύ καλός ο Πεν και γενικά καλή αντιμετώπιση του θέματος υπό την έννοια ότι δεν είχαμε σαφή διαχωρισμό καλών και κακών. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:
Πως κάνετε έτσι για ένα 'κ'?Αυτό απορεί και το ΚΚΕ τα τελευταία... αρκετά χρόνια
[απλώς παρασύρθηκα από διπλανή κουβέντα]
-
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]