-
Ειδα εχτες σε dvd to Things we lost in the fire με τον benicio del toro
Καταπληκτικο!!!!!!!!
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Ειδα εχτες σε dvd to Things we lost in the fire με τον benicio del toroΚαταπληκτικο!!!!!!!!
κατηγορια 21 gramms, για μένα
Είδα το Spirit! Είχε πολύ καλές προδιαγραφές: Σκάρλετ , Έβα Μέντεζ , Φρανκ Μίλλερ (τα sin city και 300 μου φαίνονται εκπληκτικά), αλλά αποδείχτηκε μια τεράστια ΜΠΟΥΡΔΑ. Τεχνοτροπία sin city, μερικές απίστετα σέξυ σκηνές με την Μέντεζ , αλλά από κει και πέρα...
dvd και βγάλε
-
Προτείνετε καλή κωμωδία (όχι Sci-Fi, όχι με ζόμπι ή τέρατα, κάτι για κυρίες τέλος πάντων) των τελευταίων 2-3 ετών.
Ευχαριστώ τα μάλα. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Προτείνετε καλή κωμωδία (όχι Sci-Fi, όχι με ζόμπι ή τέρατα, κάτι για κυρίες τέλος πάντων) των τελευταίων 2-3 ετών.
Ευχαριστώ τα μάλα.κάτι με Χιου Γκραντ;
Νομίζω music and lyrics λεγαν μια σχετικά πρόσφατη
δεν την έχω δει, φυσικά -
Μαδαγασκάρη 2
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ευχαριστώ τα μάλα.[url]
http://www.imdb.com/title/tt0460745/[/url]
χθες το ειδαΜΕ, αναλαφρο και διασκεδαστικο. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ευχαριστώ τα μάλα.To ΠΛΑΓΙΩς αν δεν το εχεις δει ηδη .
Αν θελεις κατι κλασικο το Ο ΚΛΕΨΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΤΟΣ -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
πολυ χαβαλε το vicky christina barcelona..Λέω να πάω να το δω, μου αρέσει πολύ ο Javier Bardem αλλά να ξεπήξω λίγο από το 'Αυστραλία'. 166 λεπτά ταινία
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
πολυ χαβαλε το vicky christina barcelona..
Λέω να πάω να το δω, μου αρέσει πολύ ο Javier Bardem αλλά να ξεπήξω λίγο από το 'Αυστραλία'. 166 λεπτά ταινία
τα σπαει ο χαβιε..βεβαια δε ξερω κατα ποσο λεει για σινεμα...
-
Είδα χθες το Deception. Πολυπαιγμένο σενάριο, τίποτα το ιδιαίτερο η ηθοποιΐα. Πέρασε και δεν ακούμπησε.
-
Ευχαριστώ για τις προτάσεις.
Είδα το There will be blood.
Από τις χειρότερες ταινίες που έχω παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια. Αργήήήήή, ασύνδετη, βαρετή, χωρίς νόημα. Όσα έδειξε σε 2,5 (!) ώρες, θα μπορούσαν να τα δείξουν σε 20 λεπτά ως πρόλογο.
Ή το βιβλίο στο οποίο στηρίχθηκε ήταν μέτριο ή η μεταφορά στη μεγάλη οθόνη ήταν απαράδεκτη.
Ο Daniel Day Lewis ήταν καλούτσικος, αλλά μονότονος. Οι χαρακτήρες ήταν σαν ρομπότ, στατικοί, ανέκφραστοι. Απορώ για τα κερδισμένα Όσκαρ και τις λοιπές οσκαροϋποψηφιότητες. -
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.
Υπέροχα τοπία. Ωραίοι οι Αβορίγγινες (τους έχω και αδυναμία). Αλλά...από εκεί και πέρα...Αρλεκιν!!!
Και δεν κατάλαβα και ποιό ήταν το νόημα της ταινίας εκτός από τα δικαιώματα των Αβοριγγινων, που μετά από καταπάτηση για χρόνια, η Αυστραλία έκανε αυτή την ταινία για να τους ζητήσει συγγνώμη (εξ ου και οι τίτλοι τέλους!). Κατά τα άλλα, 2,5 ώρες στην καρέκλα, πιάστηκε ο κ@@@@ μου!
-
ειδα προχθες το Death Race...
Ειλικρινα εχω ΒΑΡΕΘΕΙ να βλεπω
... κλεβουμε λιγο σεναριο απο δω, λιγο σεναριο απο εκει, βαζουμε το γνωστο τελος και ... τσουπ! να την η παραγωγη....
τωρα θα μου πεις... τι περιμενες?
ελα ντε? και αυτο σωστο! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.Υπέροχα τοπία. Ωραίοι οι Αβορίγγινες (τους έχω και αδυναμία). Αλλά...από εκεί και πέρα...Αρλεκιν!!!
Και δεν κατάλαβα και ποιό ήταν το νόημα της ταινίας εκτός από τα δικαιώματα των Αβοριγγινων, που μετά από καταπάτηση για χρόνια, η Αυστραλία έκανε αυτή την ταινία για να τους ζητήσει συγγνώμη (εξ ου και οι τίτλοι τέλους!). Κατά τα άλλα, 2,5 ώρες στην καρέκλα, πιάστηκε ο κ@@@@ μου!
αδυνατησες??
-
Καναπές και home cinema, η σημαντικότερη εφεύρεση του 20ού αιώνα.
Ταινίες, Champions League, επεισόδια με κουκουλοφόρους, όσο θες, όποτε τα θες. Η σωτηρία του κόκυγγος. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.Υπέροχα τοπία. Ωραίοι οι Αβορίγγινες (τους έχω και αδυναμία). Αλλά...από εκεί και πέρα...Αρλεκιν!!!
Η ταινία είχε ακόμα 2 ξεκάθαρα συμπεράσματα:
- Για όλα φταίνε οι Γιαπωνέζοι
- Τι δουλειά έχουν οι Αμερικάνοι εκεί;;;; Να μας κάνουν τη χάρη
ΥΓ: δεν πρέπει όμως να παραγνωρίσεις ότι το τέλος ήταν απρόβλεπτο. Επιπέδου 6ης αίσθησης
-
Α, ναι! Το ξεχασα αυτό!!!
-
Παιδιά, δεν ήταν κανένα αριστούργημα αλλά για χαλαρωτικό 'επικό' κινηματογράφο για τα Χριστούγεννα ήταν άριστη!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ευχαριστώ για τις προτάσεις.Είδα το There will be blood.
Από τις χειρότερες ταινίες που έχω παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια. Αργήήήήή, ασύνδετη, βαρετή, χωρίς νόημα. Όσα έδειξε σε 2,5 (!) ώρες, θα μπορούσαν να τα δείξουν σε 20 λεπτά ως πρόλογο.
Ή το βιβλίο στο οποίο στηρίχθηκε ήταν μέτριο ή η μεταφορά στη μεγάλη οθόνη ήταν απαράδεκτη.
Ο Daniel Day Lewis ήταν καλούτσικος, αλλά μονότονος. Οι χαρακτήρες ήταν σαν ρομπότ, στατικοί, ανέκφραστοι. Απορώ για τα κερδισμένα Όσκαρ και τις λοιπές οσκαροϋποψηφιότητες.Νταξ, μπορεί να μη σου άρεσε, αλλά ασύνδετη και χωρίς νόημα;
Και ο DDL καλούτσικος, αλλά μονότονος; Είναι η αλήθεια ότι δεν έκανε και ακροβατικά -
Συμφωνώ με Σαρμαδάκο!
Ο DDL υπηρέτησε άριστα τον ρόλο του στην ταινία, ως συνήοως...
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]