-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Kαθε επεισοδιο ειναι ενα σκαλι πανω σε ποιοτητα...
Οντως στην αρχη φαινεται απλο...αλλα μετααα......Απο αυριο θα πεσει λιωσιμο...
Χαιρομαι, χαιρομαι
quiz: Πιο cool anime κακος ever? (για να δουμε τι θα ειπωθει με βαση και το τι εχουμε δει φυσικα )
-
Αγγλικούς υποτίτλους... Οι μεταγλωττίσεις συνήθως είναι τραγικές.
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=4s5QZWcg ... re=related
Γιατι απλα ειναι το καλυτερο!!!!! -
Ο χρήστης 007 έγραψε:
quiz: Πιο cool anime κακος ever? (για να δουμε τι θα ειπωθει με βαση και το τι εχουμε δει φυσικα )Kamjin Kravshera (ή Quamzin Kravshera):
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=4s5QZWcg ... re=related
Γιατι απλα ειναι το καλυτερο!!!!!Βρηκα και το videoclip
Πολυ επηρεασμενα τα japonia απο τα anime κοιταχτε κουρεματα
Οσο για cool κακους η ψηφος μου παει εδω...Sephiroth
και βιντεακι http://www.youtube.com/watch?v=FKzAhPMgu_E
ο μονος αριστεροχειρας swordmaster που ξερω ειναι, απ οσα εχω δει τουλαχιστον. Λογικα θα υπαρχουν και αλλοι στα τοσα εκατομμυρια anime. Οχι βεβαια οτι αυτο τον καθηστα cool απλα ειναι διαφορετικο. Αλλα εχει φοβερη αυρα (στο βιντεο δεν καταλαβαινω και πολλα στα οσα λενε αλλα οκ )
-
Πωπω μολις πριν κανα διωρο ειδα το πρωτο dvd με τα 3 επεισοδια του Karas Καταπληκτικο Δυστυχως το 2ο dvd δεν το βρηκα σημερα αν και θα παω αυριο να ψαξω παλι και εχω μεινει στα κρυα του λουτρου
-
Άμα βάλω anime τσ.... να δω τι θα κάνετε...
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Άμα βάλω anime τσ.... να δω τι θα κάνετε...θα μας σοκάρεις, δεν έχουμε ξαναδεί
hentai λέγεται btw -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
θα μας σοκάρεις, δεν έχουμε ξαναδεί
hentai λέγεται btwΣαν αυτό που θέλω να βάλω δεν έχετε ξαναδεί...
Αλλά θα φάω ban, οπότε άστο...
-
Γιαυτό έβγαλε ο Μπίλης το μσν.
-
Yeah, so?
-
Τι θες δηλαδή, tentacle rape;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Youtube Videoongoing και πολυ καλο
το εψαξε κανεις ή @@;
απ'οσο εχω δει μεχρι τωρα, μερικα σχολια:
EDIT: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΦΟΒΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ SPOILERS για οσους ενδιαφερονται να το δουν.
το ειδος ειναι supernatural (προς το horror), ομως δεν ειναι 'φαντασμενο' ουτε εχει σκοπο να σοκαρει με (ανουσιες για μενα) υπερβολες.εχει μπολικο σασπενς και μυστηριο με το κιλο.
το animation ειναι λιτο και ταιριαζει ΑΠΟΛΥΤΑ με τον χαρακτηρα του anime (οπως για παραδειγμα ταιριαζε η σκοτεινη ατμοσφαιρα στο death note). η μουσικη και κυριως οι ηχοι στις διαφορες σκηνες ειναι πανω απ'το μεσο ορο (πραγματικα σ'αυτον τον τομεα νομιζω πως σκιζουν οι δημιουργοι).αρνητικα ή γενικως καποια πραγματα στο anime που ειναι αμφιλεγομενα (μεχρι τωρα):
γενικα, ισως στερειται 'ζεστασιας', δηλαδη ειναι φασεις που αισθανεσαι πχ οτι δεν δενεσαι με τα συναισθηματα των χαρακτηρων, καθως (ισως) θα περιμενες πιο εντονες αντιδρασεις. αυτο βεβαια για καποιους ειναι πλεονεκτημα και προσθετει στην ατμοσφαιρα και στο στιλ του anime. (τωρα δεν ξερω αν το εξεφρασα καλα, δεν ξερω να κανω reviews, λυπαμαι )επισης, ισως στην αρχη καποιοι ξενερωσουν με τον τροπο που κυλαει ο χρονος, αλλοτε με αλματα χρονου και αποτομες διακοπες (σε σημεια που δεν τις περιμενεις γενικα) ενω αλλοτε συμβαινει το ακριβως αντιθετο. στην πορεια ομως καταλαβαινει μαλλον κανεις οτι ειναι κομματι της ολης ατμοσφαιρας του anime.
νομιζω οτι αξιζει τον κοπο. -
Ναι το ειχα δει το τραιλερακι οταν το ειχες βαλει. Ομολογω οτι μου κινησε την περιεργεια αλλα κατι ειχε γινει εκεινη τι μερα και ξεχασα να το ψαξω περαιτερω
I will check it παντως
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Ναι το ειχα δει το τραιλερακι οταν το ειχες βαλει. Ομολογω οτι μου κινησε την περιεργεια αλλα κατι ειχε γινει εκεινη τι μερα και ξεχασα να το ψαξω περαιτερωI will check it παντως
οκ. δες το και πες εντυπωσεις
μπορεις να δεις το 1ο επεισοδιο στο youtube, για να αποφασισεις αν θελεις να το κατεβασεις (φυσικα με subs ) -
Κατεβάζω το Macross Zero τώρα...
-
χωρις να ξερω πολλα,εχω δει το ghost in the shell και εχω παθει πλακα,πειτε τπτ σε παρομοιο στυλ,ειτε σειρα ειτε ταινια,αρκει να εχει ολοκληρωθει,και να μην με αφησει στη μεση
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
χωρις να ξερω πολλα,εχω δει το ghost in the shell και εχω παθει πλακα,πειτε τπτ σε παρομοιο στυλ,ειτε σειρα ειτε ταινια,αρκει να εχει ολοκληρωθει,και να μην με αφησει στη μεσηΦοβερο το Ghost in the shell, απο πολλους θεωρειται ο προγονος του Matrix
Τωρα παρομοιο στυλ εννοεις με cyborg και robot κλπ ή καποια αλλη ταινια. Θα προτεινα παντως ετσι προχειρα που μου ηρθε στο μυαλο το ''Blood: The Last Vampire'', ειναι απο τους ιδιους που εκαναν και το Ghost, παρομοια ατμοσφαιρα εχει η ταινια αλλα με εντελως διαφορετικο σεναριο
http://www.youtube.com/watch?v=tYnciEGu ... re=relatedΑλλιως το Karas που ειχα προτεινει πιο πισω που ειναι 1 ταινια αλλα σε 2 μερη
'Karas: The Prophecy' + 'Karas: The Revelation'
Youtube VideoΜε το Ghost in the shell παντως ανεβασες ψηλα τον πηχη
-
το 2 σου αρεσε τοσο?δεν προλαβα να καταλαβω τι ελεγε απο σεναριο γιατι οταν αρχισαν αυτα τα 3D που ειχε σε κατι σημεια ξενερωσα και το εκλεισα..να ξαναπροσπαθησω?
ξεκιναω να 'αγορασω' αυτα που μου προτεινες
Anime