-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
επίσης να προτείνω και το 'Black Lagoon'
Tι θα γίνει με εκείνα τα Bleach που μου χρωστάς?
(στο 70 έφτασα αισίως... )
naruto 10/1 έχουμε καινούργιο επεισόδιο...
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
παιδια εσεις που φαινεται να ξερετε 2 πραματα αυτο το dragonball λεει τπτ?το dragonball το αγαπω
οποιος δεν εχει πορωθει σε καποια φαση της ζωης του με dragonball ειναι ηλιθιος
το naruto μου τη σπαει. βασικα δε μου τη σπαει το ναρουτο. μου τη σπανε αυτοι που το βλεπουν επειδη ωρες ωρες νομιζω οτι νομιζουν οτι δεν υπαρχει αλλο ανιμε
εδιτ: εντωμεταξυ, οι μαλακες στο σταρ κοψανε το yu gi oh και βαζουν το shaman king. οχι οτι δεν ειναι καλο (ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ το shaman king, ισως κ καλυτερο απ'το yu gi oh για μενα), αλλα τα εχω δει ολα
-
Eγώ πάλι ποτέ δεν το συμπάθησα το Dragonball
-
Eγώ πάλι ποτέ δεν το συμπάθησα το Dragonball
+1 δεν ξερω γιατι ...ισως γιατι ποτε δεν το παρακολουθησα οπως επρεπε...
-
παιδια εσεις που φαινεται να ξερετε 2 πραματα αυτο το dragonball λεει τπτ?Ψαρωτικη ερωτηση ειναι αυτη?
Dragonball, μιλαμε τωρα για ενα απο τα μεγαλυτερα και μακριοβιοτερα saga στην ιστορια των anime. Ελεγες παντα οτι θα τελειωσει αλλα ολο και κατι καινουργιο γινοτανε
Για το Naruto θα συμφωνησω με skye. Ισως αυτο συμβαινει διοτι εκει που εχει περισσοτερη απηχηση ειναι στις μικροτερες ηλικιες, δεν ξερω δεν μπορω να δωσω μια εξηγηση
skye τι καθεσε και το βλεπεις στην TV μωρε και περιμενεις, μπες εδω http://joox.net/cat/3 (στα δεξια εχει λιστα) και εδω http://www.veoh.com/
και ολο και κατι θα βρεις... -
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Για το Naruto θα συμφωνησω με skye. Ισως αυτο συμβαινει διοτι εκει που εχει περισσοτερη απηχηση ειναι στις μικροτερες ηλικιες, δεν ξερω δεν μπορω να δωσω μια εξηγηση
ίσως το θεωρώ πάντως λίίίγο καλύτερο απο το bleach αλλά σαφώς κατώτερο απο death note,black lagoon...κτλ
αυτό πάντως που με στεναχώρησε περισσότερο ήταν το claymore. ξεκινάει με εξαιρετικές προδιαγραφές αλλά κάπου προς το τέλος χάνει την μπάλα ...
-
βασικα μην πεφτετε στη λουμπα του ποιο ειναι καλυτερο
Η συγκριση ειναι καθαρα ηλικιακη:
Οσοι μεγαλωσαν με Dragonball και φυσικα Dragonball Z,ψιλοσνομπαρουν τα 'παιδακια' που βλεπουν Naruto,το οποιο ειτε δεν φτανει στα power levels του DBZ,ειτε εχει πολυ βρωμικες (αμερικανικες) γραμμες στα μελανια & τα μολυβια,ειτε εχει πολυ emotional και teen angst σεναριο,και θυληπρεπεις πρωταγωνιστες κτλ
Oι νεοτεροι με τη σειρα τους θεωρουν το DBZ παλιατζουρα,με κατωτερο animation,με αφελες σεναριο,λιγοτερο ρεαλιστικο,γενικοτερα πολυ shonen αλλα και παπουδιστικο μαζι
η αληθεια βρισκεται καπου στη μεση κι ο καθενας παιρνει οτι του αρεσει
-
Εγώ δηλαδή που προτιμούσα να βλέπω Φρουτοποία, Στρουμφάκια και GI JOE είμαι ελαφρώς καθυστερημένο;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εγώ δηλαδή που προτιμούσα να βλέπω Φρουτοποία, Στρουμφάκια και GI JOE είμαι ελαφρώς καθυστερημένο;καλοοοοο....................
-
οταν εννοω ηλικια δεν εννοω την απολυτη τιμη
εννοω τις παραστασεις,τα προτυπα,τα βιωματα κτλ της καθε γενιας που εξαρταται απο την ηλικια του καθενος
εσυ(κι εγω) που ειδες τα παραπανω σιγουρα δεν ειμαστε καθυστερημενα(καλα εγω παιζει να ειμαι και λιγο )
αλλα απο το σημερινο 15χρονο που δεν τα ειδε και λογικα δε θα μπει και στον κοπο να τα ψαξει δεν μπορουμε να ζηταμε και ευθυνες για το γουστο και την αισθητικη που εχει διαμορφωσει
ελπιζω να ειμαι κατανοητος
-
οταν εννοω ηλικια δεν εννοω την απολυτη τιμηεννοω τις παραστασεις,τα προτυπα,τα βιωματα κτλ της καθε γενιας που εξαρταται απο την ηλικια του καθενος
εσυ(κι εγω) που ειδες τα παραπανω σιγουρα δεν ειμαστε καθυστερημενα(καλα εγω παιζει να ειμαι και λιγο )
αλλα απο το σημερινο 15χρονο που δεν τα ειδε και λογικα δε θα μπει και στον κοπο να τα ψαξει δεν μπορουμε να ζηταμε και ευθυνες για το γουστο και την αισθητικη που εχει διαμορφωσει
ελπιζω να ειμαι κατανοητος
τι καθυστερημενο εισαι ?
-
ναι εχω καθυστερησει να βγαλω τη σχολη μου.(1 χρονο and counting)
-
ναι εχω καθυστερησει να βγαλω τη σχολη μου.(1 χρονο and counting) -
οντως, το καλυτερο (οπως φαινεται και σ'αυτο το θεμα αλλωστε) ειναι απολυτως σχετικο.
φυσικα, οπου εχω πει στο θεμα τη λεξη 'καλυτερο' ( ή οπου θα την πω..), στην πραγματικοτητα εννοω 'μ'αρεσει περισσοτερο'
παντως δεν σνομπαρω το ναρουτο, απλα πολλοι που το βλεπουν σνομπαρουν ο,τιδηποτε αλλο
007
εννοειται δεν περιμενω απ'την tv.. εχω λιωσει στο κατεβασμα οπως ολοι μας
-
Καταρχην μια καλη λιστα ειναι εδω
http://www.animenfo.com/statistic/top.php?type=anime
ειδα οτι κανεις δεν ανεφερε το Berserk, καντε μια δοκιμη.
dattebayo για bleach & naruto
αλλα λεει οτι θα σταματησει...
εγω παντως πολυ τα χαιρομαι ολα τα ανιμε
-
Moνιμα ερωτευμένη με τον Τέρυ...αμαρτία!
Και μην μου πείτε οτι κάποια αντράκια απο δω μέσα δεν 'κρυφοεβλεπαν' Κάντυ Καντυ γιατί θα βάλω τις φωνές!!!
-
-
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Moνιμα ερωτευμένη με τον Τέρυ...αμαρτία!Και μην μου πείτε οτι κάποια αντράκια απο δω μέσα δεν 'κρυφοεβλεπαν' Κάντυ Καντυ γιατί θα βάλω τις φωνές!!!
Εγώ την παρακολουθούσα. Ταυτιζόμουν πάντα με τον Στήαρ, γιατί ήταν μαστροχαλαστής σαν κι εμένα. Μην περιμένει όμως κανείς να ξαναδεί αυτήν τη σειρά σύντομα... Κατασκοτωθήκανε για τα πνευματικά δικαιώματα.
Προβλήθηκε γύρω στα μέσα της δεκαετίας του '80 στην Ελλάδα και, απ'όσο ξέρω, ήταν αρκετά ακριβή παραγωγή για εκείνη την εποχή.
Anime