-
Για όποιον ενδιαφέρεται, άνοιξε μαγαζί (μόλις χθές), με ό,τι Γιαπωνέζικο anime υπάρχει.
Αποκλειστικά Γιαπωνέζικα!
Σχεδόν δίπλα στο γραφείο μου! Όποιος θέλει πληροφορίες ΠΜ.Βρήκα τεύχη που ήθελα, και παράγγειλα και τα υπόλοιπα.
-
μηπως ηθελες να γραψεις 'manga'?
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Για όποιον ενδιαφέρεται, άνοιξε μαγαζί (μόλις χθές), με ό,τι Γιαπωνέζικο anime υπάρχει.
Αποκλειστικά Γιαπωνέζικα!
Σχεδόν δίπλα στο γραφείο μου! Όποιος θέλει πληροφορίες ΠΜ.Βρήκα τεύχη που ήθελα, και παράγγειλα και τα υπόλοιπα.
Ναι, μαλλον manga εννοει. Σε πια περιοχη ανοιξε αν επιτρεπεται?
Μιας και αναφερθηκαν τα manga, προτεινω το Trigun Maximum Απιστευτα σκιτσα και ωραιο σεναριο
-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
μηπως ηθελες να γραψεις 'manga'?Για να πώ την αλήθεια, Γιαπωνέζικο anime ήθελα να γράψω. Δεν είναι το ίδιο;
Είναι κοντά στο Πολυτεχνείο στη Στουρνάρη. -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
μηπως ηθελες να γραψεις 'manga'?
Για να πώ την αλήθεια, Γιαπωνέζικο anime ήθελα να γράψω. Δεν είναι το ίδιο;
Είναι κοντά στο Πολυτεχνείο στη Στουρνάρη.για να τα ξεχωρισουμε:
manga = comics
anime = animationη σχεση των δυο (περα απ'το οτι πολλες φορες εχουν ιδιο fanbase) ειναι οτι και τα δυο ειναι γιαπωνεζικα και οτι πολλες φορες καποια manga γινονται anime σειρες ή ταινιες.
και μαλλον ειναι καλη ιδεα να προσθεσω και στον τιτλο την λεξη manga
-
Τότε βάλε απ' όλα!
Και manga και anime έχει. Και κάτι κουκλάκια - φιγούρες των ηρώων.
Μου έκανε εντύπωση το αποκλειστικό του θέματος στο μαγαζί... -
To ghost hound ειδα τα 3 πρωτα επεισοδια αλλα δεν μου εκανε το κλικ...απο εκει και μετα δεν το συνεχισα.
Βρηκα χτες ενα macross plus διπλο dvd. Το ενα 1 ειχε κατι επεισοδια και το αλλο ηταν μια ταινια
Αν ξερει κανεις τι παιζει...(skullone?) -
Ο χρήστης 007 έγραψε:
To ghost hound ειδα τα 3 πρωτα επεισοδια αλλα δεν μου εκανε το κλικ...απο εκει και μετα δεν το συνεχισα.τα πρωτα ωραια ειναι απλως ο χρονος κυλαει 'περιεργα'. μ'αρεσει αυτο
-
Το εχω ξανα αναφερει το Karas, αλλα επειδη το ξαναειδα και πορωθηκα ( ) ιδου:
απο το πρωτο μερος
http://www.youtube.com/watch?v=FFyKdx2G ... re=related' target='_blankκαι απο το δευτερο
http://www.youtube.com/watch?v=2RSIvJ_Z47E' target='_blankMUST SEE
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Ξεκίνησα Ghost Houndφαίνεται αρκετά καλό για αρχή.
απίστευτη μουσική επένδυση και σε .mkv με 5.1 απλώς τα σπάει
λεπτομέρειες όταν το τελειώσωPoζουλι θελω το initial d...
-
δεν έχει τιποτα
-
Kατι προσκλησεις που εχω ξες που να τις δωσω?εχεις κανενα φιλο ηρακληδεα???
-
Top 200 Anime List
2008-07-04 09:22:03
http://www.animenfo.com/statistic/top.php?type=anime
Για οσους ψαχουν και τπτ καινουργιο
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Top 200 Anime List2008-07-04 09:22:03
http://www.animenfo.com/statistic/top.php?type=anime' target='_blank
Για οσους ψαχουν και τπτ καινουργιο
Πρεπει να ξεκινησω κανενα γιατι μας εφαγε η μαρμαγκα αυτο το Fullmetal Alchemist μου κινησε το ενδιαφερον εχει κανεις γνωμη?
-
το Fullmetal Alchemist ειναι απο τα πλεον αγαπημενα anime, πολλοι το θεωρουν μαλιστα το καλυτερο anime ή εστω πολυ κοντα στην κορυφη (οπως φαινεται και στην παραπανω λιστα).
εμενα δεν μου εκανε ΤΟ κλικ, μου αρεσε, δεν τρελαθηκα ομως (για να ειμαι ειλικρινης το τελειωσα σχεδον ψυχαναγκαστικα ). ομως τι σημασια εχει η γνωμη μου; μιλαμε για το fullmetal alchemist, οχι για κανα τυχαρπαστο anime.....
βασικα οι λιστες αυτες ειναι.. 'δυσκολες'.. εννοω οτι μου φαινεται απιθανο να συγκρινω εντελως διαφορετικα anime, προσπαθωντας να λαβω υποψιν και το 'ειδικο βαρος' που μπορει να εχουν.. ειναι οπως στα εργα, φαντασου να πρεπει να φτιαξεις μια λιστα με εργα απο το 'godfather' μεχρι full parody οπως το 'dont be a menace to south central while drinking your juice in the hood'...
-
Tο εχει κανεις το Fullmetal Alchemist??
Αχετο αλλα το intro απο το Lain ειναι ισως απο το καλυτερο
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Tο εχει κανεις το Fullmetal Alchemist??Αχετο αλλα το intro απο το Lain ειναι ισως απο το καλυτερο
εγω το εχω, αλλα εισαι λιγο μακρια δυστυχως... ειναι κ αρκετα epis το τιμημενο
για το lain δεν θα μιλησω, γιατι δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικος με τετοια αριστουργηματα
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Tο εχει κανεις το Fullmetal Alchemist??
Αχετο αλλα το intro απο το Lain ειναι ισως απο το καλυτερο
εγω το εχω, αλλα εισαι λιγο μακρια δυστυχως... ειναι κ αρκετα epis το τιμημενο
για το lain δεν θα μιλησω, γιατι δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικος με τετοια αριστουργηματα
Ποσο παει λες να μου το στειλεις με εξοδα δικα μου?
εκτος αν το εχει ο βασιλης εδω πανω... -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
εκτος αν το εχει ο βασιλης εδω πανω...
όχι, δεν το έχω αλλά το θέλω να το δω κ εγώ όταν μπορέσω. θα ρωτήσω έναν φίλο αν το έχει, αλλιώς 'εμπρός λοιπόν καλή μου dsl'
-
Δεν θυμαμαι αν το εχω ξαναποσταρει αλλα δεν εχει σημασια αξιζει
Σκεφτομαι να αγορασω ολο το cd τους (αν υπαρχει )
Οσο για το FMA τωρα το θεωρω απο τα top anime ever created, καπου βεβαια στα μισα γινεται λιγο filler (σε πολλους δεν αρεσε αυτο) αλλα για μενα ηταν οκ. Εχει βεβαια και 2 ταινιες που εχουν κανει (δεν τις εχω δει) και το manga συνεχιζεται κανονικα ακομα.
Αν τωρα βρεθει κανεις Αθηνα, ας μου στειλει κανα pm να τους κανω κοπιες τα εχω μαζι μου. Να βρεθουμε και σας τα δινω δεν εχω προβλημα.Must see λοιπον απο μενα
Anime